Såld

Väl planerad, stor och exklusiv 3:a (original 4:a) i högt läge med två badrum
Bilder Översikt

Virkesvägen 19B

 • slutpris
  6 695 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  106 kvm
 • Avgift
  5 396 kr
 • Möjlig 4:a
 • 2 st badrum med duschhörna (plats för badkar)
 • Högt lokaliserad på 8:de våningen
 • Stor köksö i granit
 • Möjlighet till odlingslåda på föreningens innergård
 • Eldstad
 • Exklusiva tillval (granit, Laspezia kakel och parkettgolv i valnöt)
 • Tillgång till gemensamma takterrasser med pentry/festlokal
 • Balkong högst upp mot föreningens gård med fantastisk vy mot Södermalm och Sofia kyrka
 • Stor klädkammare (möjligt extra sovrum) i direkt anslutning till master bedroom
 • Insynsfritt
Mycket fin, välplanerad och påkostad 3:a (original 4:a) om 106 kvm med stor klädkammare i direkt anslutning till master bedroom samt 2 st badrum med dusch.

Välkomnande hall med mörkgrå klinker, 2 st garderober och en större klädkammare för gott om plats för förvaring och avhängning av kläder. Påkostat kök med stor köksö i granit, sänkt tak med spots och ljusramp justerbar i olika kulörer samt öppen planlösning mot vardagsrummet med både eldstad och TV hörna. Vardagsrummet/köket ligger i direkt anslutning till den mysiga balkongen lokaliserad rakt under himlen med milsvid utsikt mot Södermalm och Sofia kyrka. Vardagsrummet/köket i behagligt ljusgrå kulör samt exklusiv vacker parkett av valnöt. Master bedroom i direkt anslutning till stor klädkammare (möjligt extra sovrum) samt stort badrum utrustat med värmegolv, duschhörna (plats för badkar) samt tvättmaskin och torktumlare. WC/dusch med exklusiva tillval som tex dusch-/tvättställsblandare i svart krom samt väggarna beklädda med vackert Laspezia kakel. Barnrum/arbetsrum med två garderober och vy mot Sofia kyrka på Södermalm. Genomgående snyggt mörkt parkettgolv i valnöt.
 • Flerfamiljehus

  2018

  Våning: 8/9

  Hiss: JA

 • 5 396 kr/mån

  Inkl. värme och VA samt el för föreningens gemenska utrymmen. Obligatoriska tillägg för bredband, TV och telefon på 205:-/mån samt 300:-/mån för varmvatten.

  El: 4 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 6 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktisk elförbrukning. Försäkringskostnad enligt schablon.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf The Village Sthlm i Stockholm Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns det 226 lägenheter (1rok-5rok), samtliga upplåtna med bostadsrätt på adresserna Virkesvägen 11-17, 11-15 A, 17 A-C, 19 A-D, Heliosgatan 10 A-B, 12 A-D, 14 A-B, 16-18 A-C, Heliosgången 2-4.. Det finns även 9 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken). Byggår 2018 Parkering I föreningen finns ett garage med 131 garageplatser varav ca 25 st elbilsplatser med laddningsmöjlighet, samt parkeringsplats för person med funktionsvariation. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 800 kr/månad. Det finns även 12 MC-platser som kan hyras till en kostnad om ca 600 kr/månad. De första garageplatserna släpptes i april 2019 och sedan släpps de etappvis i samband med varje trapphus tillträde. I dagsläget (2020-10-01) är ca 10 st garageplatser uthyrda externt (14 dagars uppsägningstid) där boende (medlem i Brf The Village) har företräde. Garageförvaltare är Parkona som ansvarar för kö och avtalsskrivning. För ytterligare information se www.parkona.se. I övrigt gäller boendeparkering i området, för mer info se www.stockholm.se Kabel-TV / Internet Föreningen är ansluten till ip-TV och fiberbredband via OwnIt/Stokab. Gemensamma utrymmen Tillhörande föreningen finns takterrasser i varje trapphus. Vid en av dem finns ett gemensamt pentry. På innergården finns det gemensamma uteplatser, planteringslådor, lekplats samt cykelställ. I föreningen finns också möjlighet att disponera över en egen odlingslott om så önskas. I föreningen finns cykelförvaring på gården och i varje trapphus finns cykel-, rullstols- och barnvagnsrum. Det kommer dessutom att finnas fler cykelrum inredda med cykelställ med åtkomst från garaget. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det finns inga gemensamma tvättstugor. Sopsug samt även miljörum finns att tillgå på Virkesvägen 17. Fastigheten är registrerad för certifiering enligt Svanen. Besök gärna föreningens hemsida https://www.brfthevillagesthlm1.se/ Kommunikation Föreningens hus ligger cirka 500 meter från Lumabryggan. Härifrån går två färjelinjer, en till Nybroviken och en till Barnängsbryggan på Södermalm. 200 meter från kvarteret ligger Lumatorget. Här går tvärbanan mellan Alvik/Sickla udde och Liljeholmen/Gullmarsplan samt även buss 74 till Mariatorget/Södersjukhuset och Sickla köpkvarter. Därtill även buss 71 som går till Slussen/Kungsträdgården/Nacka. Snart kommer även tunnelbanans blå linje att förlängas med en station under Hammarbykanalen. Renoveringar Inga utförda eller planerade renoveringar.

Virkesvägen 19B

Välkommen på visning

söndag 04/10 kl 13:30 - 14:30Boka visning
måndag 05/10 kl 18:30 - 19:15Boka visning
söndag 11/10 kl 12:15 - 13:15Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.