Såld

Ljust och rymligt parhus med altan i soligt läge samt två balkonger!
Bilder Översikt

Ekgårdsvägen 6

 • slutpris
  2 995 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  101 kvm
 • Avgift
  6 271 kr
 • Nybyggt 2014
 • Två balkonger
 • Carport
 • Altan med utsikt mot gräsmatta/lekplats
 • Sol-läge både morgon och kväll
 • Specialbyggda myggnät för balkongdörrar/altandörr
 • Perfekta boendet för barnfamiljen
 • Härliga gräsytor med möjlighet att avskärma med tujor
 • Stor altan runt huset byggd 2020
 • Plats för två bilar på uppfarten
 • Stort och rymligt förråd
 • Alla sovrum med direkt tillgång till balkong
TVÅ BALKONGER! - STOR ALTAN MED UTSIKT ÖVER LEKPLATS! - BÄSTA SOLLÄGET!

Välkommen till detta fantastiskt ljusa och rymliga parhus i två plan med stor altan och dubbla balkonger med solläge för både för- och eftermiddag.

Parhuset disponeras i två plan. Nedre plan med vardagsrum/kök (med tillgång till altanen som vätter runt hela husknuten) i halvöppen planlösning samt badrum med dusch och övre plan med tre sovrum (alla med tillgång till balkong) samt badrum med badkar.

Detta fantastiska 2-plans parhus har allt ni kan önska er i ett hem att verkligen trivas i!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!
 • Parhus i två plan

  2014

  Fjärrvärme

  3-glas

  Mekanisk (FTX, F)

 • 6 271 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, TV, IP-telefoni, sophämtning, internet 1000/1000 Mbit/s.

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 3 106 kr/år

  Summa(kr/år): 5 506 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftskostnader enligt schablon med två personer i hushållet.

 • Ritorp är den mest expansiva stadsdelen i Södertäljeområdet. Ända in på 60-talet var norra delen en grön avkrok i utkanten av Södertälje med endast ett fåtal hus och några större trädgårdsodlingar. Utbyggnaden satte fart tack vare en kommunal satsning på flerfamiljshus och ett nytt stadsdelscentrum. Sedan dess har det byggts villor och radhus i stadsdelen på löpande band. I Brunnsäng centrum finns det mest nödvändiga och till Södertälje centrum är det bara ett par kilometer. I närheten finns också handelsområdena i Weda och Moraberg. Till Mälarbadet, skidbacken Ragnhildsborgsbacken och Viksbergs golfbana tar man sig till på bara några minuter med cykel eller bil. För barnfamiljer finns flera förskolor, en stor grundskola samt en välbesökt ungdomsgård i centrum.

  Goda bussförbindelser finns som åker regelbundet både till Södertälje Centrum och pendeltågsstationen med ytterligare bussförbindelser. Likaså går en buss direkt till Östertälje pendeltågsstation som också ansluter till flera andra bussförbindelser. Med bil når man motorvägen på några minuter.

  I Ritorp finns förskolor och skolor och i närliggande Brunnsäng Centrum finns vårdcentral, ett nära centrum med matbutik, café, restaurang, apotek, gym, second-hand och videobutik.

  Kommunala gatuparkeringar finns och diverse gästparkeringar med både tillstånd eller parkeringsskiva beroende på förening. I Brunnsäng Centrum finns parkeringar med parkeringsskiva.

 • Bostadsrättsföreningen Ekgården Arkitekten har ordet- Ekgården representerar en ny generation av bostadsområden som integrerar ett miljöorienterat helhetskoncept med en spännande arkitektur. Bostadsområdet är anpassat för den moderna, aktiva familjen med högt ställda krav på sin vardagsmiljö. Som boende i Ekgården får du tillgång till det bästa av båda världarna; närhet till staden med dess utbud av handel och nöje samtidigt som man har naturen och skogsängarna runt knuten. I Ekgården skapas en grön, levande och småskalig stadsmiljö mellan områdets centrala torg och det omgivande ängslandskapet med anslutande vatten. Områdets kvaliteter består såväl i det naturnära läget och närheten till Södertälje Centrum som i tillgången till egen uteplats och balkong. Här erbjuds ett ljust och välplanerat boende med yteffektiva planlösningar och väl tilltagen rumshöjd.? Från områdets centrala torg leder ett antal gemytliga promenadstråk genom området och kopplar vidare genom skog och ängslandskap till stränder och vatten. En bärande idé med området är att återskapa den lilla traditionella byn i modern tappning. Bostadsområdets hus är disponerade i två våningar och harmonierar i skala med platsens fysiska förutsättningar och karaktär. Bebyggelsen är grupperad på ett ledigt och informellt sätt. För att skapa en känsla av "helhet" i området så har parhus, radhus och stadsvillor givits ett samstämmigt arkitektoniskt uttryck. Fasadernas rytm och färgskala skapar ett djup i perspektivet, vilket ger betraktaren en god orienterbarhet och området en tydlig identitet. Husens detaljering är noga studerad och består bland annat i väl genomritade möten mellan träpaneler, putsytor, designade terrassräcken och skärmtak. Ekgården är lummigt grönt med inslag av vattenspeglar och är medvetet formgivet utifrån en vision om att skapa rumslig variation och kvalitet. Vi menar att man på detta sätt skapar förutsättningar för en känsla av omtanke och närvaro som borgar för ett långsiktigt hållbart bostadsområde. / CARL EDVALL EDVALL ROSENLÖF Arkitekter

  Utförda underhåll: 2020 - Stamspolning i alla bostäder enligt underhållsplanen 2019 - Rensning av dammen och underhåll av staket -Bättringsmålningen av föreningens carport 2018 - Energideklaration genomförd 2017 - Garantibesiktning av bostad - Garantibesiktning av mark - Underhållsplan utformad 2015 - Installation av skyltar i området med hänvisning av lugnare trafik Planerade underhåll: 2025 - Målning av fasad

Intresseanmälan

Läs mer här.