Snart till salu

Fidravägen 35, 3 tr

Snabbfakta

 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  85 kvm
 • Avgift
  4 607 kr

Drömläge med fina materialval och stor balkong!

Slående havsglimt med perfekt solläge i väst!
Bastant balkong från vardagsrum!
Nyrenoverad med lyxiga materialval!
Insynsskyddat läge!
Grönska utanför samtliga fönster och balkong!
Generösa och luftiga ytor!
Stora klädkammare!
Naturnära omgivning!
Parkering finns att hyra i föreningen!
Bra kommunikationer!
Kontakta ansvarig mäklare för annonsering som kommande, mer information eller visning!
- Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Högt upp i huset finner ni denna nyrenoverade fyra i ett attraktivt läge med slående utsikt, genomtänkt planlösning och gott ljusinflöde från två väderstreck. Bostaden har fått en genomgående renovering av ytskikten, där bland annat köket har fått marmorklinkers på köksvägg, infällda spotlights i tak, samt nymålade väggar.

Välkommen in i en rymlig hall med gott om förvaring och en intilliggande klädkammare. Härifrån kommer du vidare in i den öppna, sociala ytan som består av kök och vardagsrum med stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp, samt utgång till den fina balkongen. Till höger har ni sedan ett tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Två ytterligare sovrum finns i anslutning till vardagsrum/kök som är perfekta att använda som barnrum eller arbetsrum för den som jobbar hemifrån. Samtliga sovrummen är vevntilerade för bästa möjliga luftcirkulation, samt har datauttag för stabilt bredband. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens egna balkong med magnifik utsikt över takåsar och Lännerstrasundet. På sommaren åtnjuter ni många grillmiddagar på balkongen.

Bra förening med nya hus från 2016. Fina energibyggnader med genomtänkta materialval, förstärkt ventilation i alla rum med värmeåtervinningssystem och ekologisk daggvattenhantering. Charmiga loftlångar med trappor, samt hiss i trapphusen. Gemensamhetsytor består av parkeringsplater, fin gård med lek- och grillplats.

Området kännetecknas av grönska, vatten, lugn och ro, frisk luft, samt nära till naturen. Här bor du på bekvämt pendlingsavstånd med bil till stan, men ändå nära matbutiker och närliggande service. Perfekt för den som vill bort från storstadsstressen, men ändå kunna åka in till kontoret vid behov.

Välkommen på visning!
 • Stor hall med allehanda förvaringsmöjligheter och intilliggande klädkammare.

  Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, med infällda spotlights som ramar in taket. Väggarna är grå och golvet är av ekparkett. Stora fönster mot sydväst och utgång till balkong i samma väderstreck, som ger härligt med ljus långt in på kvällen.

  Modernt kök med stilrena materialval, vita luckor och marmorklinkers på vägg, samt kvalitativa vitvaror från Bosch bestående av häll/ugn, dubbla kyl/frys, diskmaskin, samt köksfläkt. Intill finns plats för en större matgrupp om 4–6 personer.

  Det stora sovrummet åtnjuter fönster mot sydväst, parkettgolv, vita och grå väggar, samt inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng, samt skrivbord och nattduksbord.

  Detta sovrum har även fönster mot sydväst, parkettgolv och vita och grå väggar, med plats för en 1,60cm säng och inbyggd förvaring, samt skrivbord.

  Det mindre sovrummet duger utmärkt för en barnsäng och lekhörna, samt har inbyggd förvaring. Rosa och vita väggar samt parkettgolv.

  Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, WC, handfat med kommod och spegelskåp, samt duschhörna. Grått golv och vitkaklade väggar.

  En stor och härlig balkong på ca 8 kvm med fantastisk utsikt över takåsar och ned mot havet! Här lyser kvällssolen långt in på natten under sommaren och har plats för en större möbelgrupp, samt el-eller gasgrill.

  Stor klädkammare mot passage vid sovrum med inbyggda hyllor och klädstänger.

  Rymligt förråd mot hallen med plats för mycket förvaring.

 • Flerfamiljshus

  2016

  Bergvärme

  3-glas

  Våning: 3/4

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX, F)

 • 4 607 kr/mån

  ink. Värme, VA, samt obl. tillägg om 225 kr/mån för Bredband och Kabel-TV bas

  El: 3 000 kr/år

  Försäkring: 2 800 kr/år

  Summa(kr/år): 5 800 kr

  Personer i hushållet: 2

  Schablon

 • Fiskarhöjden är ett trevligt område som bebyggdes under 70-talets första hälft (miljonprojektet) med välplanerade och smarta kedje- och radhus. Området är lugnt och dessutom barnvänligt med biltrafiken separerad från gångvägarna som leder runt bland husen och lekplatserna i området. Garageplatser och gästparkering finns på bekvämt promenadavstånd. Natur & fritid I området runt Fiskarhöjden är det nära till såväl hav som skog. Ett trevligt promenadstråk leder längs Lännerstasundet in till Duvnäsviken. Närmaste badplats är Holmens badplats i Lännerstasundet. Med cykel tar man sig till härliga områden runt Erstaviken med härliga promenadstråk och havsbad. Småbåtshamn finns i Fisksätra och för golfspelaren finns Saltsjöbadens golfklubb. Fisksätra aktivitetscentrum har Friskis & Svettis för barn och vuxna. Skolor & barnomsorg I området finns Fiskarhöjdens förskola och Krabbans förskola. I närbelägna Fisksätra centrum finns en öppen förskola. I Fisksätra och Saltsjöbaden finns många skolor såväl fristående som kommunala att välja på, bl a Lännbo Friskola (F-6), Igelboda skola (F-6), Neglinge skola (F-5). När Fisksätra planerar stiftelsen Viktor Rydbergs skolor, starta en ny och större skola. Planerna är att den nya skolan blir en F-9 skola som ska kunna ta emot 540 elever med start från höstterminen 2021. Målsättningen är att den nya skolan ska locka elever från hela Nacka. I Nacka kommun finns flera gymnasieskolor såväl kommunala som privata och dessutom med olika specialinriktningar. Läs gärna mer om skolor och barnomsorg på kommunens hemsida www.nacka.se

  På 5 minuters promenadavstånd finns Saltsjöbanan som från hållplatsen Östervik tar dig till Slussen på 17 min. Saltsjöbanan passerar bl a nära Forum nacka och Sickla köpstad. Med buss linje 465 tar du dig från Fiskarhöjden till Forum Nacka. Även med bil är det lätt att ta sig in till city inom 15 minuter.

  Butiker & restauranger Matvarubutiker och bibliotek finns i närbelägna Fisksätra centrum. Fullserviceutbud finns i Saltsjöbaden centrum med bl a diverse butiker, gym, bank, restaurang och Systembolaget. Det är heller inte långt till Forum Nacka och Sickla köpkvarter. På gångavstånd finns även den populära restaurangen Saltsjö pir och Nacka Bryggeri.

 • BRF Boklok Lännbohöjden Brf Lännbohöjden bildades 2015 där inflytt skedde slutet på 2016. Föreningens byggnader består av 6 flerbostadshus med totalt 84 bostadsrätter. Gemensamhetsutrymmen Cykelparkering & miljöhus. Ägande i föreningen Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. Pantsättningsavgift 473 kr Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av säljare

  Möjlighet till parkering finns i form utav 18 carportplatser samt 59 parkeringsplatser. Månadskostnaden för parkering utan tak är 340 kr samt parkering i carport 550 kr.

Intresseanmälan

Läs mer här.