Snart till salu

Fältstensvägen 36

Snabbfakta

 • som utgångsbud
  3 390 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  108 kvm
 • Avgift
  7 350 kr

Modernt Radhus med jättealtan i söderläge!

Genomgående stilrent!
Möjlighet till långt tillträde!
Stor altan i söderläge!
Fina ytskikt!
Nyproducerat 2019!
Familjevänligt läge!
Underbart ljusinsläpp!
Sol hela dagen!
Gavelläge!
Naturnära läge!
Dubbla badrum!
Laddbox för elbil!
Generösa rum!
Genomgående vattenburen golvvärme på nedre plan!
Förråd!
Parkeringsplats!
JÄTTEALTAN MED SOL! - GAVELLÄE - NYPRODUCERAT 2019 - ÖPPEN PLANLÖSNING - 3 STORA SOVRUM

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION ELLER VISNING!
JAN OCEAN HSIA - 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

I detta nybyggda område har vi detta magiska radhus med allt som behövs för ett bekvämt boende! Huset är välplacerat med ett gavelläge och har många soltimmar. Gavelläget medför en större tomt, bättre ljusinsläpp och är perfekt för lekande barn. Här har man en generös altan perfekt till att åtnjuta soltimmarna på och gott om plats för sköna grillkvällar med familjen.

Radhuset är byggt med fokus på det familjära och integrerat med alla moderna bekvämligheter. Husets design är på toppnivå där dagens höga standard möter funktionalitet. Framsidan som ger en välkomnande känsla har plats för utemöbler och yta till att parkera bilen på. Från entrén stiger man in i husets sociala ytor. Här har man ett luftigt vardagsrum med direkt utgång till den trivsamma baksidan där du spendera tid tillsammans med nära och kära. Träaltanen som sträcker sig över hela gården har det generöst med soltimmar. På baksidan har man plats för skönt umgänge, fina utemöbler, studsmatta för barnen och mycket mer. Köket håller hög standard med kompletta vitvaror, plats för matplats om 4-6 personer, samt mycket arbets- och förvaringsutrymme. På entréplan finner man även badrum med tvättmöjligheter. Övre plan består av tre fina sovrum med plats för säng, enklare möblering och förvaring. Det större sovrummet har en generös klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum. Samtliga sovrum har generösa ytor, samt är insynsfria. I anslutning finns även ett komplett badrum. Parkering på uppfarten med laddbox installerad för elbil, samt extra parkeringsplats på gatan i anslutning.

Området kring Fältstensvägen är lugnt och familjevänligt, samt har många bra förskolor och grundskolor. På gatan bredvid finns buss och pendeltåget är bara en kort promenad bort i Jordbro centrum. Behöver du handla finns här både matbutik och pressbyrån, samt mycket service och restauranger.
Korsar du Fältstensvägen kommer du rätt ut i skogen och dess naturområden. Gott om promenadstigar och motionsspår. Åt andra hållet har du Jordbro parklek i den nyligen renoverade Höglundaparken. Här finns konstgräsplan, utomhusbad och gröna området att ha picknick i. Jordbro som området är under stor utveckling och kommer under de närmsta åren se stor, ytterligare förbättring till ett redan fantastiskt bostadsområde.

Välkommen hem!

Radhus

108kvm

Bostadsrätt

4 rum

3 390 000 kr - som utgångsbud

7 350 kr/månad

I avgiften ingår parkeringsplats på uppfart

N01SG

6.25%

6.25%

Här har men en skön plats med sol på kvällen. 1 bilplats och förråd.

I hallen får man en känsla av ett trevligt mottagande. I hallen har man en garderob med plats för ytterkläder och skor. Badrummet är perfekt beläget och nås från hallen.

Ett badrum i snygg design och med dess rymliga yta för familjen. Här har man handfat, wc och ett fint badkar. Tvättmaskin och torktumlare installerat perfekt för den större familjen.

Gedigen yta och perfekt för familjen att åtnjuta sina måltider på. Ett kök med bra kvalité och fin design maskinell utrustning till fullo som motsvarar dagens standard.

Huset sociala samlingsplats och här kan man med familj och släkt njuta vid olika nöjessammanhang. I vardagsrummet finns plats för soffa och tillhörande TV möblemang samt ett matsalsbord om så önskas. Vardagsrummet har ett fint magisk ljusinsläpp som ger känslan av ännu mer rymlighet tack vare dess vitmålade väggar och ljusa parkett golv. Härifrån har man utgång till husets baksida. Stora fönster och ett fint ljusinsläpp.

En plats som ger känslan av lugn som man kan åtnjuta en kopp kaffe på under morgonkvisten. Altanen som har generöst med soltimmar kan man njuta av att vara på dagen ut. Den generösa ytan har medfört till att man får plats till fina utemöbler, grill för olika festligheter och sociala sammanhang.

Sovrum med en stor yta med plats för dubbelsäng och hörna för kontor för den som önskar. Förvaring av kläder kan man göra i ett minirum som finns i direktanslutning från sovrummet eller skapa ett hobbyrum för den som vill.

Helkaklat badrum. Här har vi en dusch som kan åtnjutas. Här finns handfat, wc samt spegelskåp.

Trevligt sovrum med plats för säng och förvaring. Detta rum kan enkelt fyllas på med leksaker för barnen.

Trevligt sovrum med plats för säng och förvaring. Här finns en trevlig vy mot framsidan

På husets framsida hittar man ett förråd ca. 6-7 kvm

Radhus

2019 - Boklok

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Luft-vatten värmepump

0

Nej

3-glas

Utförd 5/23/2022

67 kWh/kvm per år

B

Fältstensvägen 36

Haninge

Jordbro - Haninge

JORDBRO

7 350 kr/mån

I avgiften ingår parkeringsplats på uppfart

8 400 kr/år

3 240 kr/år

3 000 kr/år

2 200 kr/år

16 840 kr

4

Övrigt: Soppor

Vattenfall

BRF Boklok Skolgården

16 radhuslägenheter i 4 radhuslängor.

I varje bostad ingår ett oisolerat förråd placerat vid uppfarten till bostaden

Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen
Alla bostäder har ett ca 8kvm stort förråd på framsidan.

Parkering
Egen parkering finns på uppfart till huset

Föreningens ekonomi
Kommande avgiftsförändringar:

Renoveringsbeskrivning Kommande renoveringar: Inga större renoveringar då fastigheten är nybyggd, inflytt 2019Vh

Intresseanmälan

Läs mer här.