Såld

Stenkvistavägen 6

Snabbfakta

 • Fast pris!
  2 145 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  39 kvm
 • Avgift
  2 737 kr

Ta chansen att förvärva en yteffektiv etta med balkong i söderläge!

Fast pris
Balkong i söderläge
39 kvm
Inflytt April 2022
Yteffektiv planlösning
Goda förvaringsmöjligheter
Närhet till Högdalen centrum och kommunikationer
Ta chansen att förvärva en yteffektiv etta med balkong i söderläge i slutsålda projektet!
Här bor du på promenadavstånd till allt, såsom tunnelbanan och flertalet bussar.
Nu erbjuder vi en välplanerad lägenhet med plats för sovalkov och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
I köket från Marbodal kommer man ha moderna vitvaror från Siemens, induktionshäll och ljusa skåpsluckor.
Generös garderobsförvaring i hallen och klädkammare.
Badrummet kommer vara i moderna ljusa färger.

Promenadavstånd till Högdalen centrum med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden precis utanför porten.

Se dokumentet "inredningsval" för materialbeskrivning av samtliga rum

Rumsbeskrivning:
Golv
Genomgående Ek White Pro, Vitpigmenterad 3-stav med mattlack.

Kök
Köket är utrustat med Induktionshäll, varmluftsugn, och inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl/frys. Bänkskiva Delaware stone (laminat)

Badrum
Badrummet är utrustat med duschvägg, separat tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klinker i beige 10x10 plattor. Kakel 25x40 cm i vitgrå matt färg.

Bostadsrätt

39kvm

Bostadsrätt

1 rum

2 145 000 kr - Fast pris!

2 737 kr/månad

Inkl värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 229 kr/mån för kabel-tv/bredband ingår ej) Schablonberäknad avgift för varmvatten 139 kr/mån. Schablonberäknad avgift för hushållsel 140 kr/mån.

1102

6-1102

1.1913%

Flerfamiljshus

1

Ja

Stenkvistavägen 6

Stockholm

Högdalen

Bandhagen

2 737 kr/mån

Inkl värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 229 kr/mån för kabel-tv/bredband ingår ej) Schablonberäknad avgift för varmvatten 139 kr/mån. Schablonberäknad avgift för hushållsel 140 kr/mån.

1 800 kr/år

1 640 kr/år

3 440 kr

1

Beräknad enl schablon på 1 boende. i lägenheten.

BRF PJÄSEN I TEATERKVARTERET

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Adress: Hus 1 – Stenkvistavägen 16 och 18 Hus 2 – Stenkvistavägen 6 och 8

Byggherre: Brf Pjäsen i Teaterkvarteret

Arkitekt: White Arkitekter, Lisa Melin

Totalentreprenör: Nordr Sverige AB

Antal lägenheter: 52
Beräknad inflyttning: Våren 2022 Säljare:

Brf Pjäsen i Teaterkvarteret
Mer information: teaterkvarteret.se

Området

Beläget i anslutning till Högdalens centrum med ett brett serviceutbud och bra kommunikationer. Närområdet erbjuder en aktiv fritid med idrott, kultur och friluftsliv.

Drift och skötsel

Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och mark, exempelvis hissar, trapphus och gård. Kostnaden för detta är inkluderad i årsavgiften.

Cykel- och barnvagnsrum

Cykelrum finns i det gemensamma garaget som är beläget under husen. Barnvagnsrum finns i anslutning till de flesta entréer samt i garaget i anslutning till trapphus i Hus 2.

Bilparkering

Under bostadshusen i Brf Pjäsen ligger kvarterets gemensamma garage. Här kommer 21 parkerings- platser att vara reserverade för de boende i Brf Pjä- sen. Fördelning av platser sker efter lägenhetsstorlek, där 4 - 5 rok har förtur (en plats/lägenhet). I mån av plats fördelas platserna därefter via intresseanmälan och turordning. Intresseanmälan för garageplats lämnas till mäklare i samband med avtalsskrivning. Hyresavtalet tecknas separat med föreningen.

Gård

Mellan husen kommer en gemensam gård finnas med planteringar, lekyta och matplats med grill. Gården färdigställs under sommaren 2022. Intill Pjäsen finns en större lekplats och en stor grusfotbollsplan.

Källsortering

Området har en egen miljöstation belägen bakom Hus 2 på Stenkvistavägen 8A. Återvinningsstationer finns på två olika platser utmed närliggande Ske- bokvarnsvägen.

Förråd

Samtliga lägenheter har förråd i lägenheten.

Telefoni och bredband

Telia tv-paket Lagom – tv, bredband (100/100 Mbit/s). Multimediauttag finns i vardagsrum/kök i övrigt tråd- lös uppkoppling via wifi. Ett mediaskåp finns i varje lägenhet – för placering se bofaktablad.

Som bostadsrättshavare betalar du en årsavgift till föreningen, månadsvis i förskott. Månadsavgiften består av fyra delar. Grund, hushållsel, varmvatten och kollektivt grundutbud för tv och bredband. I månads- avgiften för Grund ingår bostadsrättens andel av föreningens driftskostnader, såsom kallvatten, upp- värmning, fastighetsel, fastighetsskatt, underhåll av fastigheten med mera. Avgiften täcker också fören- ingens räntekostnad, amortering och avsättning till yttre underhållsfond.

Månadsavgiften för hushållsel, varmvatten och tv/ bredband är ett obligatoriskt tillägg till månadsavgif- ten Grund. Faktisk förbrukning för hushållsel mäts per lägenhet och aviseras kvartalsvis i efterskott i samband med månadsavgiften Grund. Månadsavgiften för tv och bredband aviseras med lika belopp per lägenhet och månad.

Intresseanmälan

Läs mer här.