Snart till salu

Sandalettgatan 1

Snabbfakta

  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    99 kvm
  • Avgift
    5 582 kr

Unik pärla med balkong i syd och gavelläge!

Gavelläge!
Balkong i bästa solläge!
Möjlig 5:a!
Dubbla badrum!
Öppenplanlösning!
Nyproducerat 2018/2019!
Attraktivt område!
Generöst ljusinsläpp!
Stilrena materialval!
Närhet till kommunikation & service!
Möjlighet till garageplats!
Fri parkering i området!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Hjärtligt välkommen till det mycket populära Älvsjöstaden i centrala Älvsjö och denna ljusa 4:a om 99 välplanerade kvm. Här bor ni i en modern lägenhet, i gavelläge, dubbla badrum, balkong i syd, samt centralt belägen med goda kommunikationer, skolor och förskolor i närområdet och med Solbergaskogen alldeles runt knuten! Detta är ett boende att avundas, och har dessutom möjlighet att bli en suverän 5:a.

Härligt ljust boende med genomgående fräscha ytskikt, ekparkett, vita väggar och luftig planlösning där man kan gå runt mellan kök och vardagsrum. Hall med tåligt klinkers och förvaring i garderobsvägg. Rymligt kvalitetskök i vitt från VEDUM, samt med grå bänkskiva. Vitvaror från Siemens med bland annat inbyggnadsugn och micro, induktionshäll, integrerad diskmaskin, samt gott om förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet och matplatsen utgör en fantastisk sällskapsyta med gott om plats att umgås med vänner och familj. Härifrån nås också lägenhetens trevliga balkong som vetter direkt i sydläge!

Bostadsrätt

99kvm

Bostadsrätt

4 rum

5 582 kr/månad

Ingår: Värme, kallvatten. 220 kr obligatorisk tillägg för Telia Triple Play, kabel-tv (TV-paketet "Lagom"), bredband med en hastighet på 100/100 Mbit , samt IP telefoni.

0%

Flerfamiljshus

2019 - JM

Mekanisk, typ FTX, F

Fjärrvärme

2 / 5

Ja

3-glas

Utförd 3/28/2019

85 kWh/kvm per år

C

Sandalettgatan 1

Stockholm

Älvsjö centrum

ÄLVSJÖ

5 582 kr/mån

Ingår: Värme, kallvatten. 220 kr obligatorisk tillägg för Telia Triple Play, kabel-tv (TV-paketet "Lagom"), bredband med en hastighet på 100/100 Mbit , samt IP telefoni.

BRF Skattkistan

Bostadsrättsföreningen Brf Skattkistan är en äkta förening fördelad i två bostadshus om 6-7 våningar. Det finns totalt 170 bostadsrätter samt 8 bostadsrättslokaler. I trapphus 1 finns en förskola med fyra avdelningar med plats för ca 80 barn. Förskolan för en separat gård som vetter mot Sjörövarparken. Förskolan upplåts som bostadsrättslokal. Lägenheternas storlek är 1-4 rok, 31-105 kvm.

Gemensamhetsutrymmen
Till varje bostad tillhör ett eget lägenhetsförråd i källaren. Barnvagns- och cykelförråd, rullstolsrum finns på garageplan i varje trapphus. Cykelparkering finns även på gården och gatan. På den gröna och privata innergården finns planteringsytor, gemensam grillplats och pergola. Det finns två gemensamma miljörum i huset samt nedkast för hushållssopor på gården.

Föreningen har god ekonomi, äger marken och är en äkta BRF. Inga planerade avgiftsförändringar, samt med stabila intäkter från lokaler.

Totalt finns det 85 parkeringsplatser samt 4 mc platser. Samtliga finns i parkeringsgaraget under huset. Det finns även 8 laddplatser för elbilar. I parkeringsgaraget finns det 7 handikappanpassade parkeringsplatser. Priser: Garage 1200 kr/plats och mån Laddplats garage 1700 kr/plats och mån Familjeplats garage 1800 kr/plats och mån (två platser som endast kan hyras av en familj då man parkerar in varandra) Mc plats 400 kr/plats och mån. För närvarande är det ca 15 personer i kö.

Intresseanmälan

Läs mer här.