Såld

Industrigatan 14

Snabbfakta

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  36 kvm
 • Avgift
  2 281 kr

Mysig tvårummare i toppskick. Varmt välkomna på visning

Bra materialval
Bra ljusinsläpp
Goda kommunikationer
Bastu i föreningen
Hög mysighetsfaktor
Genomgående mycket fräsch
Social planlösning
Närhet till grönområden
Närhet till matbutiker
Välkommen till denna charmiga välplanerade tvåa utan insyn i mysiga kvarter. Hela lägenheten
präglas av ljus och rymd i välskött förening på mycket attraktiv adress med såväl vatten och
grönska som shopping och nöjesutbud runt hörnet!
Den öppna planlösningen skapar önskad rymd redan från den välkomnande hallen. I entrén har ni direkt access till den rymliga klädkammaren. Vidare in till bostadens sociala del har du det stilrena köket med inbyggd utrustning i öppen planlösning mot vardagsrummet, här råder perfekt yta att inreda med soffgrupp och familjär matplats. Ljusflödet strålar in från djupt fönsterparti. Sovrummets generösa yta ger plats för dubbelsäng, tillhörande möbel och garderob. Som medlem i föreningen har du tillgång till en innergård med stor matplats och grill.
Varmt välkomna på visning!
 • Flerfamiljshus

  1935

  Fjärrvärme

  2-glas

  Våning: 2/5

  Hiss: JA

 • 2 281 kr/mån

  värme, vatten, grundutbud TV, internet, tvättstuga, källarförråd, cykelförråd och bastu.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 2 antal boende i lägenheten.

 • Kungsholmen är en stadsdel rörelse och utveckling och som ändrar skepnad beroende på var på ön man befinner sig. Mitt på Kungsholmen ligger stadsdelens nav; Fridhemsplan. Här finns populära Västermalmsgallerian och ett oändligt utbud av restauranger och caféer som kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Kungsholmen är helt omgiven av vatten och var du än befinner dig så har du alltid närhet till parker och grönska, samtidigt som du har fantastiska kommunikationer till övriga Stockholm. Här hittar du några av Stockholms mest populära restauranger och sommartid vallfärdas hela stadens invånare till Kungsholmen för att ha picknick i Rålambshovsparken, hoppa från klipporna i Fredhäll och grilla vid Smeduddsbadets strandkant.

 • BRF Bojen 9 Om föreningen Bostadsrättsföreningen Brf Bojen 9 är ett privatbostadsföretag Huset är byggt 1935 och i föreningen finns 40 bostäder, samtliga bostadsrätter samt en hyresrättslokal. Månadsavgift I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Inga avgiftsändringar är planerade. Renoveringar 1935: Byggnadsår. 1985: Byte av samtliga V/A stammar i kök och badrum samt el-stigar. Fasaden tilläggsisoleras och putsas. 1992: Föreningen köper fastigheten och bildar bostadsrättsföreningen Bojen 9. 2004-2005: Hissen fräschas upp 2006: Målning av fastighetens fönster och installation av bullerglas på de lägenheter som har fönster mot kanalsidan. 2009: Trapphus och hisschakt målas. 2010: Ny värmeväxlare installerad. 2013: Installation av nya fläktar på taket efter OVK-besiktning. 2014: Stamspolning av alla stammar samt ventilbyten på värmestamledningar och samtliga radiatorer. Ny tvättmaskin och torkskåp installerad. Brandskyddsplan upprättad. 2015 Rengöring av ventilationskanaler 2017 Balkonger renoverades 2017 Fasadrenovering 2018 - Lagstadgade kontroller: energideklarationen och OVK Ny tvättmaskin installerad. Delat ägande: Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej. Äger föreningen marken: ja Föreningen är en äkta bostadsrättsförening Planerade renoveringar relining, vatten avlopp efter samtal med ordförande 2022-01-20 Övrigt - Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. - Ett litet hobbyrum finns i anslutning till tvättstugan. - Bastu som kan nyttjas kostnadsfritt finns på nedre plan. - Cykelrum finns utanför entrén. - Tv och bredband Föreningen har Bredbandsbolaget som leverantör för kabel-tv och bredband. Basutbud av TV-kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

Intresseanmälan

Läs mer här.