Snart till salu

Meteorvägen 64, vån 3/4

Snabbfakta

  • Antal rum
    3 ROK
  • Boarea
    81 kvm
  • Avgift
    4 947 kr

Exklusiv 3:a utöver det vanliga!

Områdets överlägset bästa trea!
Öppen planlösning!
Dubbelbalkong!
Fantastisk utsikt med kvällsol!
Ogenerat läge!
Genomgående toppskick med modernt kök!
Smakfullt renoverad med moderna material och färgval!
Oslagbart ljusinsläpp!
Högt upp!
Stabil förening med väldigt god ekonomi!
Aktivitetsrum, pingis, gym, dart, boule, bastu!
Bo med närhet till Täby Centrum och goda kommunikationer!
Kontakta ansvarig mäklare för mer information, visning eller annonsering som kommande!
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Här finns en unik möjlighet att förvärva en lägenhet som verkligen sticker ut från mängden. Denna ljusa lägenhet med dubbelbalkong, öppen planlösning och exklusiva materialval är belägen i Grindtorp och Brf Venus, en av områdets mest omtyckta bostadsrättsföreningar. Lägenheten har allt du kan önska dig; från en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter till ett exklusivt och fullutrustat kök med högkvalitativa vitvaror från Kvik och bänkskiva i komposit. Du kan njuta en härlig västvänd balkong med fantastisk utsikt, vackra solnedgångar och som är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar.

Föreningen har också mycket att erbjuda med bilfria innergårdar, sittbänkar och grillmöjligheter, vilket skapar en härlig mix för både gammal och ung. Dessutom har du närhet till Täby Centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, samt utmärkta kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Föreningen har god ekonomi, låg belåning och bra avgifter.

Denna lägenhet är verkligen ett hem att älska och du kan vara en av de lyckliga som bor här!
Missa inte chansen att uppleva denna unika lägenhet och område på plats - varmt välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

81kvm

Bostadsrätt

3 rum

4 947 kr/månad

Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.

1203

9

1.3866%

149 011,00 kr

enl. 2021 årsredovisning

Välkomnande hall med stora klinkerplattor på golv och gråa väggar. Här finns det avhängningsmöjligheter och gott om plats för förvaring i platsbyggd Elfa-garderob.

Stort vardagsrum med social planlösning och öppet mot kök, samt ekparkett och ljusa väggar. Här finns det plats för såväl soffgrupp som matbord. Stora fönster och utgången till den inglasade balkongen ger ett härligt ljusinsläpp.

Lyxigt Kvikkök fullutrustat med kvalitativa vitvaror från Bosch och bl.a. dubbel Kyl och frys, samt vinkyl. Stenskiva på bänk samt släta blåa luckor som ger en stilren look.

Sovrum med plats för dubbelsäng i lugnt läge mot gården. Sovrummet har två fönster, ett större och ett smalt längs taket. Här finns det bra klädesförvaring i garderob. Ekparkett och beiga väggar.

Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och arbetsplats. ekparkett och ljusgröna väggar. Vacker platsbyggd förvaring med integrerad belysning från Philips Hue.

Stort och modernt badrum, helkaklat med klinkerplattor på golv och vita kakelplattor på väggarna. Här finns tvättmaskin, handfat och spegelskåp, handdukstork, WC och en stor duschhörna.

Mysig och ombonad dubbel-balkong i perfekt västläge med härlig utsikt bort mot Täby centrum. Balkong kan enkelt möbleras med lounge möbler och ett större bord för 4-6 sällskap. Grillmöjligheter och fantastisk utsikt! (möjlig att glasa in).

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm att disponera och cykelförvaring både inne och ute. I föreningen finns en självständig anläggning för gym & spa, samt tvättstuga i porten mm..

Flerfamiljshus

1964

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Fjärrvärme

3 / 4

Nej

3-glas

Utförd 11/4/2019

127 kWh/kvm per år

E

Meteorvägen 64, vån 3/4

Täby

Täby

4 947 kr/mån

Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.

2 400 kr/år

2 400 kr/år

4 800 kr

2

HSB BRF Venus i Täby

HSB brf Venus i Täby
Välskött bostadsrättsförening bestående av 704 bostadsrättslägenheter belägna på Kometvägen 1-23 och Meteorvägen. Trevlig parkliknande gård med flertalet grillar, lekplats och fin växtlighet. Föreningen äger marken.


EKONOMI
Av den senaste tillgängliga årsredovisningen (2021) framgår att föreningen har en stabil ekonomi med låg belåning. Viktiga nyckeltal som ger en snabb överblick är bland annat belåning per kvadratmeter/totalyta vilken uppgår till låga 2 599kr/m². Föreningens sparande uppgår till 210 kr/m²-totalyta. Man gör dessutom ett positivt resultat även efter avskrivningar.


GEMENSAMMA YTOR
- Finns i varannan port på Kometv. och var fjärde på Meteorvägen
- En fritidslokal som kallas för Galaxen har relaxavdelning, boulebana, gym, dart, pingis och bastu.


INTERNET OCH TV:
BRF Venus har HSB:s gruppanslutningsavtal med Telenor för internet och telefoni.
I avtalet ingår TV-Bas och Telenor stream samt bredband 250/250. Vill man öka på antalet kanaler eller öka bredbandshastigheten så görs det via Telenor. Månadsavgifterna för samtliga bostadsrättshavare betalas gemensamt över föreningens budget och kommer på boendes avier.
Anslutning till detta gruppavtal är frivilligt, och bostadsrättshavaren tecknar själv avtal direkt med Telenor. Det går även att teckna avtal med en annan leverantör t.ex Telia, Tele2 m.fl. och då bostadsrättshavaren för kostnaderna själv.


PARKERING:
Brf Venus har ett antal parkeringsplatser och garage, som man kan hyra:
- på Kometvägen
- på Meteorvägen samt
- parkeringsplatser på parkeringen nedanför Meteorvägen med infart från Grindtorpsvägen.
- parkeringsplatser på parkeringen framför Grindtorpsvägen 43-45
- husvagnsparkering nedanför Grindtorpsvägen 45.

Totalt 468 parkeringsplatser och 225 garageplatser.
Besöksparkeringar med p-skiva finns. Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. 500 kr/mån
Parkeringsplats med elstolpe. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 250 kr/mån
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 150 kr/mån
Möjlighet till laddstolpe för ytterligare 250 kr/månaden. Ytterligare kostnad om 1,48 kr/kwh tillkommer ovan den kostnaden.


ÖVRIGT OM FÖRENINGEN
För mer information se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/venus
Föreningen kräver medlemsskap i HSB Stockholm. Medlemsskap kan tecknas via deras hemsida: http://www.hsb.se/medlemsskap/medlemsansokan
Föreningen är ansluten till HSB och köparen måste därför vara medlem. För att bli medlem i HSB läggs en depositionsavgift på 500 kr.
Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbelopp (ca 1300 kr) tas ut av föreningen.
Pantsättningsavgift 1% (Ca 600 kr) tas ut av föreningen.
Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.
Minst ägarandel 10%.

KOMMANDE RENOVERINGAR: 2020-2025 Nya balkonger, samtliga kommer att bytas ut och inglasas för att förlänga livslängden. 2022 OVK, Kometvägen. 2022 Byte av dörrar och målning av i tunnlar. 2022 Nya portar i Kometvägen, sidan mot parkeringen. 2022 Målning av tvättstugor. 2022 Byte av skärmtak. 2022 Byte av värmeväxlare ventilation 2022-2023 Utbyte till nya hissar. 2022-2023 Förstärkning av takstolar och byte av tätskikt. 2022-2023 Installation av solceller. 2022-2023 Renovering av fasader. Putsning och byte av betongelement på gavlarna. 2025 Hel målning av förråd 2023-2026 Byte av tvättmaskiner. 2030 -2031 Stambyte UTFÖRDA RENOVERINGAR: * Renovering av varmvattencirkulationen (2008-09) * Fläktbyten (2009) * Stamrenovering med re-lining. (2009-2010) * Fönsterbyte 2014 * Tvättstugorna - även alla maskiner byttes ut (2014) * Stamspolning 2020 Åtgärder under 2016: * Troaxburar Kometvägen * Nya tätskikt golv i fläktrum * Renovering av undercentraler * Byte av radiatorventiler Kometvägen + OVK * Ny belysning källare och gård * Höjd/ökad hastighet på bredband * Nya möbler i Grindtorpssalen * Utbyggnad av parkeringen Meteorvägen * Nya bommar vid infarterna * Byte entréer Meteorvägen * Omdragning ventilation tvättstugor Genomförda renoveringar 2017: *Troax-burar till källarförråd Meteorvägen *Renovering av garagen på Meteorvägen *Byte av radiatorventiler Meteorvägen samt injustering *Nödljus vind *Nya LED-armaturer trapphus, garage, kulvertar och vind samt i Galaxen. Genomförda renoveringar 2018: *Renovering av gymmet *Renovering av skyddsrum *Renoverade parkeringsplatser *Renovering av stenad gångväg i trädgården

Intresseanmälan

Läs mer här.