Snart till salu

Lindhagensterrassen, 10 tr

Snabbfakta

  • Antal rum
    1 ROK
  • Boarea
    39 kvm
  • Avgift
    2 045 kr

Oslagbar 1:a med stor inglasad balkong!

Högt upp!
Inglasad balkong!
Öppna ytor!
Optimal planlösning!
Härligt ljusinsläpp!
God förvaring!
Fullutrustat kök!
Förråd!
Diskmaskin!
Inflyttningsklar!
Fräscha ytskikt!
Låg avgift!
Härlig utsikt!
Egen tvätt- & torkmaskin!
Lugnt och trivsamt område!
Stabil förening med låg belåning & äger marken!
Bra restaurangutbud!
Mysiga caféer!
Nära parkliv och shopping!
Vatten och grönska!
Citypulsen runt hörnet!
Goda kommunikationer!
Hornsberg strand!
Rålambshovsparken!
Matbutik och Systembolag!
Tunnelbana station Stadshagen samt Thorildsplan!
Ett stenkast från stadspulsen!
Närhet till badplatser!
Nära till Lindhagens galleria!
Snabb åtkomst till E4:an!
Varmt välkomna till denna fantastiska pärla med en härlig inglasad balkong! Denna lägenhet kommer att ta ditt hjärta med sitt höga läge och generösa fönster som släpper in massor av naturligt ljus.

Det trevliga köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och en praktisk diskmaskin. Den öppna och sociala planlösningen är perfekt för att umgås och rymmer en stor säng för optimal komfort. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är perfekt för både singlar och par, med gott om förvaringsutrymme och tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng.

Lägenheten är belägen i det populära området Lindhagen, bara ett stenkast från tunnelbana och bussar. Här har du nära till bekvämligheter i Lindhagens galleria samt möjligheten att njuta av bad, restauranger och barer vid den underbara Hornsbergs Strand. Du kommer verkligen att älska den perfekta kombinationen av bekvämlighet och livsstil som detta område har att erbjuda.

Missa inte chansen att få äga denna underbara lägenhet med en inglasad balkong. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

Bostadsrätt

39kvm

Bostadsrätt

1 rum

2 045 kr/månad

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg om 181 kr tillkommer för bredband/TV/telefoni

1807

4104

0.25%

0.25%

Hall Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i klädkammare. Ingång via säkerhetsdörr och från hallen nås badrummet. Praktiskt mörkt klinkergolv. Badrum Stort och stilrent med helkaklade väggar i vitt samt svart klinkergolv med komfortsvärme. Här finns dusch, handfat med kommod och spegel med belysning ovan, wc och handdukstork. Egen tvättsektion med både tvättmaskin, tumlare och förvaring ovan bänk och dubbla (vita) väggskåp. Spotlights i taket. Allrum Underbart och socialt allrum som tillsammans med de generösa fönsterpartierna ger en härlig rymd och väldigt fint ljusinsläpp. Rymligt och lättmöblerat med plats för både soffgrupp, tv-möbel, hyllor och sovalkov. Utgång till den inglasade balkongen som kan användas året runt. Balkong Trivsam och stor balkong som väter mot öst. Inglasad och kan . Här kan man njuta i solen från eftermiddagen till kväll. Plats för stor sittgrupp samt grill mm. Kök Tilltalande Myresjökök i vitt där goda arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet snabbt bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Gott om förvaring i dubbla rader med överskåp. Vitvaror från Elektrolux, glashäll, fläkt med centralt utsug från Franke, kyl/frys och integrerad diskmaskin & mikro. Sammanfattningsvis är detta en väldigt trivsam lägenhet med luftiga ytor och alla bekvämligheter som underlättar vardagen.

Övriga utrymmen - Tvättstuga - Cykel- och barnvagnsrum i entréplan - Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15) - Föreningslokal för uthyrning - Soprum - Separat förråd

Flerfamiljshus

2010

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

10 / 16

Ja

3-glas isoler

Utförd 5/12/2021

D

Lindhagensterrassen, 10 tr

Stockholm

Kungsholmen - Stadshagen

STOCKHOLM

2 045 kr/mån

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg om 181 kr tillkommer för bredband/TV/telefoni

Brf Lindhagensterrassen 3

Bostadsrättsföreningen
Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Föreningens ekonomi är mycket god och planerar inga avgiftshöjningar i närtid (kontrollerades 2023-05-12).
Skuldsättningsgrad: 7 303 kr/kvm.
Kassa (2022): 3,67 Mkr
Föreningen äger marken och beskattas som en äkta förening.

Förvaltning
Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB.

Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

Gemensamhetsutrymmen:
- Tvättstuga
- Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
- Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
- Föreningslokal för uthyrning
- Soprum
- Separat förråd

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Lindhagenterrassens samfällighetsförening. Föreningens andel är 15,60%. Samfälligheten förvaltar garage, park och gemensamma markytor kring husen.

Föreningens hyresgäster
- Marino Café och Pizzeria
- Sushi
- Kemtvätt & skrädderi
- Yogansa (Dans - och aktivitetsstudio)
- Corepark

TV/internet
Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften.

Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.


PARKERING
Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1734 kr/mån 2022. Det är kö till föreningens egna platser.
Lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el (kontrollerat 2023-06-17).
Lediga MC-platser finns och kostar 1050kr/mån (kontrollerat 2023-06-17).

Hemsida:
https://www.lht3.se

Värme- och ventilationsanläggning Fjärrvärme. Solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler. Kommande renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020-2260. Utförda renoveringar 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades. 2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020 - Underhåll av hissarna. 2020-21 - Stamspolning. 2021 - Reparation av balkongpelare på Lindhagensterrassen 27. 2022 - OVK-besiktning. 2023 - Belysningen i fler allmänna utrymmen byttes till LED.

Intresseanmälan

Läs mer här.