Såld

Fredriksdalsgatan 1, 7tr

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart!
  4 695 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  68.5 kvm
 • Avgift
  3 740 kr

Välplanerad lägenhet belägen högt upp i huset med balkong i söderläge.

Välplanerad lägenhet belägen högt upp i huset med balkong i söderläge. Kan det vara din drömbostad?
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet som ligger högt upp i huset med balkong i söderläge. Vad mer kan man önska sig?
Detta kan definitivt vara Hammarby Sjöstads mysigaste lägenhet och denna är dessutom belägen endast ett stenkast från Södermalm. Fredriksdalsgatan är en av hammarby Sjöstads mest attraktiva adresser och lägenheten i sig är väldigt ljus. Detta tack vare de ljusa materialvalen, de stora fönsterna och att lägenheten ligger på våning 7. Hammarby Sjöstad är Stockholms bästa familjeområde och är ett område du aldrig behöver lämna. Här finner du all tänkbar service och kommunikation. Till lägenheten hör även en stor uteplats, samt ett förråd. Denna lägenheten byggdes 2016 med moderna materialval och är därför i absoluta toppskick. Definitivt något för den kräsna! Här får du en känsla av rymd, tack var den öppna planlösningen som erbjuds mellan det sociala köket och vardagsrummet. Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljehus

  2017

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 7.8

  Hiss: JA

  FTX

 • 3 740 kr/mån

  Inkl värme och kallvatten.

  El: 2 400 kr/år

  VA: 2 400 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 6 600 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten. Kombinerat med faktiskt förbrukning enl föreningen.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf Fredriksdals Brygga Föreningen: Fredriksdalsgatan 1, 3, 5, 7, 9 och 11. Hammarby Kaj 4, 6 och 8. Äkta bostadsrättsförening: Ja. Uppvärmning: Fjärrvärme. Gemensamhetsutrymmen: Innergård Lekplats Barnvagns- och cykelrum Garage/Parkering: 111 garageplatser - 2030kr/mån Gjorda renoveringar: Inget är gjort, då det är relativt nybyggt. Kommande renoveringar: Löpande underhåll. Inget planerat tack vare att det är relativt nybyggt. Juridisk person: Accepteras ej. Förråd: Källarförråd Överlåtelseavgift: 1163kr - betalas i enlighet med föreningens stadgar. Pantsättningsavgift: 465kr Delat ägande: Ja, det accepteras. Övrigt: Mest exklusiv arkitektur i området. Paolo Roberto hyr en av föreningens lokaler för sin restaurang. Föreningen äger marken

Intresseanmälan

Läs mer här.