Såld

Sjöfartsgatan 11, ACCEPTERAT PRIS!

Snabbfakta

 • Accepterat pris!
  7 400 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  98 kvm
 • Avgift
  5 464 kr

Här får du ett lyxigt boende med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp!

Öppen social planlösning
Välplanerade ytor
Fräscht kök
Härlig balkong med sjöglimt
All service i området
3 bra sovrum
2 badrum
Välskött brf
Föreningslokal
Garage
Barnvänligt område
Bra materialval
Goda kommunikationer
Hammarbybacken
Närhet till grönområden
Bra solläge
ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN!
Kan det vara din drömbostad? Kontakta då mäklaren för en exklusiv VIP-visning innan någon annan köper din drömbostad. Äntligen är en 4:a snart till salu i populära Brf Sjöstaden 3 högt upp i huset! Här får du ett lyxigt boende med social öppen planlösning och härligt ljusflöde. 3 bra sovrum och gott om förvaring samt en härlig balkong med sjöglimt. Välskött brf med b.la. garage och föreningslokal. Centralt och lugnt läge i Hammarby Sjöstad med direkt närhet till allt.
 • Flerfamiljehus

  2008

  Våning: 4/5

  Hiss: JA

 • 5 464 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud) samt bredband.

  El: 2 600 kr/år

  Försäkring: 2 040 kr/år

  Summa(kr/år): 4 640 kr

  Personer i hushållet: 3

  Beräknad enligt schablon på 3 boende i lägenheten.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf Sjöstaden 3 Föreningen är en äkta förening. Den bildades 2005 med en så kallad interimstyrelse. Den ekonomiska planen registrerades hos Bolagsverket 2007-04-03. Brf Sjöstaden 3 har 124 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 20 st 1 rum och kök, 51 st 2 rum och kök, 2 st 2,5 rum och kök, 34 st 3 rum och kök, 10 st 3,5 rum och kök, 5 st 4 rum och kök och 2 st 5 rum och kök. Inom fastigheten finns fem lokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla månadsavgifterna låga. Gemensamhetsutrymmen Det finns två tvättstugor. Föreningen har dessutom en mindre föreningslokal i trapphus F som även kan bokas för övernattning. Utrymmen för rullstolar och barnvagnar finns i varje trapphus. Det finns cykelrum i trapphus B, E och F. Föreningen har även en mycket fin gård med lekplats och utemöbler. Gården delas med grannföreningen. Förråd Källarförråd TV och Bredband Telia är leverantör av tv, bredband, och telefoni. Byte av leverantör till Bredbansbolaget sker i maj. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i avgiften Bilplats Föreningen disponerar 61 bilplatser och 3 mc-platser. Bilplatserna hyrs ut för 1500:-/månad och mc-platserna för 750:-/månad. För närvarande kö, adminitreras av Fastum tel. 08-5624 3224. Kommande renoveringar Föreningen har en underhållsplan detta planeras de närmsta åren: 2016 OVK i lokalerna 2017 Byte av brandvarnare i fastigheten 2017 Underhåll av fönster och balkongdörrar Se föreningens årsredovisning för mer information. Genomförda renoveringar 2015 Underhållsspolning av stammar 2014 Underhåll av fasad 2014 OVK (obligatorisk ventilationskontroll) ? Kommande avgiftsförändringar Föreningens månadsavgifter sänktes med tio procent från och med den 1 juli 2015. Inga planerade ändringar. Ägande Juridisk person godkänns ej. Delat ägende är ok. Överlåtelseavgift 1 108 kr betalas av säljaren. Pantsättningsavgift 443kr betalas av pantsättaren Se föreningens hemsida för mer information: www.sjostaden3.se/

Intresseanmälan

Läs mer här.