Såld

Bysistorget 4

Snabbfakta

 • ACCEPTERAT PRIS!
  6 650 000 kr
 • Antal rum
  2.5 ROK
 • Boarea
  82 kvm
 • Avgift
  2 211 kr

ACCEPTERAT PRIS! Möjlig trea i bästa läge intill Mariatorget!

ACCEPTERAT PRIS!
Mysigt läge
God ekonomi i föreningen
Balkong i bästa läge
Goda kommunikationer
Service i området
Hög mysighetsfaktor
Bra ljusinsläpp
Din drömbostad
Fönster i två väderstreck
Bra planlösning
Närhet till Mariatorget
Matbutiker i området
Barnvänligt område
Förråd
Fräscha ytskikt
ACCEPTERAT PRIS! Magisk lägenhet med närhet till det mesta! Kontakta mäklaren för en exklusiv VIP-visning!
Lägenheten är en 2,5 rummare om 82 kvadratmeter med mysig balkong mot torget. Lägenheten byggs lätt om till en trea. Väl inne i lägenheten finner du ljusa materialval, ett fräscht kök och ett badrum med kakel och klinker. Kan det vara din drömbostad?
 • Flerfamiljehus

  1931

  Fjärrvärme

  Våning: 2

  Hiss: JA

 • 2 211 kr/mån

  Värme, vatten, kabelTV(Basutbud) och bredband.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • Södermalm är ett av Stockholms mest populära områden med flera olika centrum, här finns något för alla. Söder erbjuder Stockholms första moské, Mosebacke, Münchenbryggeriet, Nytorget och den hänförande utsikten från Fjällgatan och Monteliusvägen. Sofia präglas av vackra parker såsom Vitabergsparken, Blecktornsparken samt Lilla Blecktornsparken blandat med kulturhus, sekelskiftesfastigheter och nyproducerade bostäder. Området har senaste året blomstrat i form av nya och trendiga restauranger och butiker. Sofia ska få en egen tunnelbanelinje inom några år. På Söder finns all tänkbar service, vårdcentral och läkarmottagning samt nära till Rosenlunds sjukhus, Ersta sjukhus och Södersjukhuset. Flera förskolor, skolor och gymnasium med olika inriktningar, både friskolor och kommunala. Kommunikationerna är goda med tunnelbana, flera busslinjer och pendeltåg från Södra station. Slussen utgör en knutpunkt för kollektivtrafiken med Saltsjöbanan och i närheten går även färjorna till Djurgården.

 • HSB BRF Fällan Allmänt: Brf Fällan nr 206 bildades 1981 och består i dag av 38 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt och 1 lägenhet som är upplåten med hyresrätt. Det finns även 7 lokaler som bidrar till föreningens goda ekonomi. Föreningen äger fastigheten Fällan 1 som bebyggdes år 1931. Föreningen har 54 medlemmar varav HSB Stockholm är en medlem. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken. Utförda renoveringar: Fastigheten är välskött och stammarna och elstigar byttes 1995-1996. 1998 genomfördes fasadrenovering. 2004 genomfördes radonmätning 2005 genomfördes balkongrenovering 2007 bytte man ut tvättstugeutrustningen. 2009 genomfördes OVK- besiktning. 2010 skedde byte av alla radiatorer i hela fastigheten för att få ner energiförbrukningen. Då målades även yttertaket och man gjorde adressändring från Hornsgatan 76 till Bysistorget 2-4. 2012 Stamspolning 2014 Reparations- och renoveringsåtgärder i lokalerna i gatuplanet 2015-2016 Årgärdande av vattenskada i del av källare samt ovanliggande lokal 2015 Hissrenovering 2016 OVK Kommande renoveringar: Underhållsplan för planerat periodiskt underhåll är upprättad. Ventilation i lokalerna, trapphus/entré ytskikt, avlopp i källaren (absolut inte allt, utan en del som inte redan är bytt), en del värmestammar (en del redan bytta). Beslut om budget gjordes 2013, sedan kommer åtgärder utföras i lämplig takt. Gemensamma utrymmen: Fräsch tvättstuga i källaren som består av tre tvättmaskiner (2007), två torkskåp (2007), en torktumlare, mangel och en centrifug. Cykelförråd i källaren samt cykelstall på gården. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Internet och TV Fastigheten är ansluten till kabel-TV via ComHem. I fastigheten är det fiberbredband draget och kan tecknas av lägenhetsinnehavaren via Bredbandsbolaget. Ekonomi: Stabil förening med mycket låg belåning och låga avgifter. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningen är en HSB-förening vilket innebär att man för att beviljas medlemskap i bostadsrättföreningen behöver bli medlem i HSB. Medlemsavgiften är 500:-. Lättast är att kontakta HSB:s medlemsservice för information, tel 08-785 35 55 eller gå in på HSB Stockholms hemsida.

Intresseanmälan

Läs mer här.