Såld

Hammarby Kaj 4

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart!
  5 250 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  82 kvm
 • Avgift
  4 375 kr

Lägenhet i absolut toppskick med balkong i söderläge!

Balkong i söderläge
Lyxig känsla
Bra ljusinsläpp
Nyrenoverat kök
Goda kommunikationer
Hammarbybacken
Gullmarsplan
Populär adress
Barnvänligt område
Öppen planlösning
Din drömbostad
Hög mysighetsfaktor
Sjöstadens bästa gata
Närhet till grönområden
Gångavstånd till Skanstull
Kontakta mäklaren för en exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till Hammarby Sjöstads mysigaste gata. Här bor du endast ett stenkast från Södermalm med gångavstånd till både Skanstulls tunnelbanestation och Gullmarsplan för ytterligare kommunikationsmöjligheter. Lägenheten disponeras som en trea och är på 82 otroligt välplanerade kvadratmeter. Tack vare lägenhetens disponering, ljusa materialval, stora fönster och en balkong i söderläge får du en känsla av naturligt ljus och dessutom sol hela dagen. Hammarby Sjöstad klassas som ett av Stockholms bästa familjeområden och här har du närhet till förskolor och skolor. I området finns dessutom all tänkbar service, restauranger och matbutiker, vilket gör Hammarby Sjöstad till ett område du aldrig behöver lämna. Lägenheten är byggd 2016 med moderna materialval och är därför i absolut toppskick. Utöver detta har samtliga ytskikt renoverats samt även hela köket. Därför är lägenheten definitivt något för den kräsna.
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljehus

  2016

  Fjärrvärme

  Våning: 4

  Hiss: JA

  FTX

 • 4 375 kr/mån

  Inkl värme och kallvatten. Varmvatten: 200kr, el 300kr (definitiv avräkning varje kvartal) och 205kr för TV/bredband

  El: 2 600 kr/år

  VA: 2 500 kr/år

  Försäkring: 2 040 kr/år

  Summa(kr/år): 7 140 kr

  Personer i hushållet: 3

  Beräknad enligt schablon på 3 boende i lägenheten.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, gym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf Fredriksdals Brygga Föreningen: Fredriksdalsgatan 1, 3, 5, 7, 9 och 11. Hammarby Kaj 4, 6 och 8. Äkta bostadsrättsförening: Ja. Uppvärmning: Fjärrvärme. Gemensamhetsutrymmen: Innergård Lekplats Barnvagns- och cykelrum Garage/Parkering: 111 garageplatser - 2030kr/mån Gjorda renoveringar: Inget är gjort, då det är relativt nybyggt. Kommande renoveringar: Löpande underhåll. Inget planerat tack vare att det är relativt nybyggt. Juridisk person: Accepteras ej. Förråd: Källarförråd Överlåtelseavgift: 1163kr - betalas i enlighet med föreningens stadgar. Pantsättningsavgift: 465kr Delat ägande: Ja, det accepteras. Övrigt: Mest exklusiv arkitektur i området. Paolo Roberto hyr en av föreningens lokaler för sin restaurang. Föreningen äger marken

Intresseanmälan

Läs mer här.