Såld

Ringvägen 162, 4tr

Snabbfakta

 • FAST PRIS
  4 300 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  41 kvm
 • Avgift
  2 086 kr

Härlig atmosfär, ljust och insynsskyddat

Högt och ljust läge
Möjlig tvåa
Lågt belånad Brf
Insynsskyddat/fri utsikt
Fiskbensparkett
Generös takhöjd
Stora fönster
Originaldetaljer
Ny maskinpark
FAST PRIS!

Lugnt och tyst läge i anrika kulturkvarter ett stenkast från Nytorget.

Välkommen till en välplanerad, ljus och mysig möjlig tvåa med utsikt över Vitabergsparkens lummiga höjder. Sekelskifte möter funkis med ett rymligt vardagsrum och ett klassiskt bevarat Stockholmskök i gång. Här finns även möjlighet att omdisponera matrummet till sovrum. Fina attribut som generös takhöjd, gedigna trägolv och spegeldörrar. Nya tidsenliga detaljer som vägguttag och strömbrytare i porslin, samt välbevarade inslag som handtag i mässing.

Stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp i höjd med trädkronorna. Fri utsikt över Vita Bergen och Katarina Kyrka från både kök och vardagsrum. Lägenheten upplevs större än sina kvadratmeter i och med att man kan gå runt i den, som i en liten våning. Trevlig, välskött och lågt belånad förening med gemensam innergård.
Hiss upp till våning fyra av fem.

Vi börjar i en rymlig hall med platsbyggd hatthylla med mässingskrokar, plats till skoställ och ytterligare förvaringsmöbel. Säkerhetsdörr. Vita väggar samt fiskbensparkett.

I anslutning till hallen ligger badrummet utrustat har badkar, toalett och handfat. Vita kaklade väggar samt klinkersgolv.

Vardagsrum med en varm atmosfär. Fiskbensparkett, generös takhöjd och ett stort fönsterparti. Härlig rymd och flexibla ytor som erbjuder flertalet möbleringsmöjligheter. Platsbyggd bokhylla i vägg mellan vardagsrummet och serveringsgången. Beiga väggar med neddragen taklinje förstärker intrycket av den luftiga takhöjden. Det stora fönsterpartiet med spröjs fyller vardagsrummet med ett rikligt ljusflöde, och underbar utsikt mot Vita Berget och Katarina Kyrka.

Platsbyggt tidstypiskt grönt kök. Professionell gasspis från IGF (Bertazzoni). Fläkt från Gorenje (2021) Vitvaror specialmått från Blomberg (2022). Allt i enhetligt rostfritt stål. Vita stommar/väggar och ett fint, ljust furugolv.

Intill köket mot hallen finns en serveringsgång med en inbyggd stor garderob med mässingshandtag och nyckel/lås.

I direkt anslutning till köket ligger matsalen, som även kan disponeras som sovrum. Rummet har plats för matgrupp som rymmer 2-4 personer, eller en säng. Väggen som avskiljer köket och matsalen har ett välbevarat inbyggt glasfönster. Det stora fönsterpartiet i djup nisch med spanjolett bjuder på utsikt och ett härligt ljusinsläpp. Turkosa väggar och fint, ljust furugolv.

Bostadsrätt

41kvm

Bostadsrätt

1 rum

4 300 000 kr - FAST PRIS

2 086 kr/månad

v/a samt kabel tv. Tillägg 247kr/mån för bredband

1403

29

2.358%

Flerfamiljshus

1931

Självdrag

Fjärrvärme

4 / 5

Ja

2-glas

Utförd 2/13/2019

178 kWh/kvm per år

F

Ringvägen 162, 4tr

Stockholm

Södermalm

STOCKHOLM

2 086 kr/mån

v/a samt kabel tv. Tillägg 247kr/mån för bredband

250 kr/år

200 kr/år

250 kr/år

700 kr

1

Brf Vitbetan 27

Föreningen grundades 1998 och består av 40 bostadsrätter samt en hyresrättslokal. Beskattas som äkta. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltare, Bejo. Inga planerade avgifts ändringar. Fastigheten är försäkrad via brandkontoret.

Hemsida: www.vitbetan27.se

Cykelrum, barnvagnsrum. En mysig innergård med grillplats och bord/stolar under tak.

Gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Vindsförråd, till lägenheten hör nyttjanderätt av ett vindsförråd om ca 4-5 kvm.

Till fördelarna finns en allmän parkeringsplats utanför huset där det finns gott om parkeringsutrymme för vanlig såväl som för elbil.

Stambyte bad 1987/89 Stambyte kök 2003/04 Stamspolning 2020 Elstigare 2002/03 Planerade: Fasad samt fönster

Intresseanmälan

Läs mer här.