Såld

Upplandsgatan 77

Snabbfakta

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  61 kvm
 • Avgift
  2 959 kr

Mysig lägenhet i Stockholms bästa läge.

Drömbostad
Högst upp
Stadspuls
Odenplan
Tyst och ljust läge
Insynsskyddad
Låg avgift i stabil förening
Goda kommunikationer
Oslagbar planlösning
Otrolig rymd
Attraktiv adress
Hög takhöjd
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till denna 2 rummare om 61 kvadratmeter på attraktiv adress. Denna lägenhet finner ni i mysiga Vasastan och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott ljusinsläpp. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar.
Vad mer kan du önska dig?
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljshus

  1899

  Fjärrvärme

  2-glas

  Våning: 4/4

  Hiss: JA

 • 2 959 kr/mån

  Inkl värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 224kr för tv och bredband.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • I vasastan finns flertalet lummiga och mysiga parker. Bl.a. Observatorielunden, Tegnerlunden, Vanadislunden och Vasaparken. Där vasaparken erbjuder konsthall, lekplats och frusen isbana vintertid. Även Vasaparken och Brunnsviken ligger ett stenkast bort. Sett till kommunikationer har du allt inom gångavstånd (Tunnelbana, Pendel och buss). För den som pendlar med bil tar man sig snabbt ut på E4:an och E18. I Brunnsviken finns ett antal båtklubbar och här tar du dig enkelt ut i Skärgården med båt. I området ligger Engelska Skolan samt KTH som är en av de högst rankade skolorna i Europa inom sitt akademiska fält.

 • Brf Upplandsgatan 77 Föreningens adresser: Upplandsgatan 77 & 77A Antal lägenheter: 28 bostadsrätter 1 kontorslokal med hyresrätt. Delat ägande: Det godkänns. Juridisk person: Godkänns inte. Gemensamhetsutrymmen: 2 cykelrum och barnvagnsrum 2 gemensamt innegårdar med möblemang och grill. Tvättstuga i gathusets källare. Gjorda renoveringar: 2020 OVK 2019 Energideklaration 2017 Målning av källare och installation av toalett i gatuhuset. 2017 Stamspolning. 2016 Installation av taksäkerhetsannordning och fasadbelysning mot gården. 2015 Ny fjärrvärmecentral, målning av samtliga fönster, ny maskinpark i tvättstugan och ny fläkt i torkrummet. 2014 Renovering av trapphus i gårdshuset. 2013 Hissrenvoeringar och trapphusrenovering av gathuset. 2012 Stamspolning i helga fastigheten och målning av källare, soprum och cykelrum. 2011 Fasadrenovering och takbyte i gårdshuset. 1979 El- och stambyte Kommande renoveringar: Enligt underhållsplan tom 2033. Parkering: Boendeparkering VA. 1100kr/mån. Tv/bredband: Via Tele2. Övrigt: Tomträtt. Omförhandling 2025-12-31 Vindsförråd Överlåtelse-/pantsättningsavgift: I enlighet med föreningens stadgar ska överlåtelseavgiften uppgå till högst 2,5% och pantsättningsavgiften till högst 1% av det basbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

Intresseanmälan

Läs mer här.