Till salu

Huvudstagatan / Solna C

Snabbfakta

  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    98 kvm
  • Avgift
    5 096 kr

MODERN FYRA MED STOR BALKONG, I EFTERTRAKTADE SOLNA CENTRUM!

Drömfyra i Fristaden
I lågskattekommunen Solna
Endast 8 minuter med T-bana till city
Toppläge intill Grönska & Solna C
Generöst tilltagen balkong
Social planlösning
Fantastiska fönsterpartier
Optimalt planerad
Social & inbjudande planlösning
Rymligt källarförråd
Stabil & välskött BRF
Låg belåning & friköpt mark
Underbar innergård med körsbärsträd
Gemensamhetslokal
Varmgarage & gästparkering i (under) fastigheten
Tillgång till lediga garageplatser via Parkman
Skytteholmsparken, Råstasjön & Huvudstabadet
Solna Centrum med shopping, caféer & restauranger
Optimala kommunikationer med T-bana, bussar & tvärbana
Mall of Scandinavia & Friends Arena
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

INSYNSSKYDDAD MED GRÖNSKANDE BALKONG MOT INNERGÅRD, ÖPPEN PLANLÖSNING & BELÄGEN I EFTERTRAKTADE SOLNA/FRISTADEN!

Snart saluförs denna makalösa 4:a med ett insynsskyddat och högt läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, stor balkong, Walk-In-Closet, rymligt Master Bedroom samt ett mindre sovrum, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier i fil och två väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar in mot den lugna innergården.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Ulvsundasjön, Råstasjön, Hagaparken och Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Solna C och Sundbyberg C med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

Brf Torget i Solna är en stabil och välskött bostadsrättsförening med friköpt mark och underbar innergård med vackra körsbärsträd. Föreningen karaktäriseras av god ekonomi. Till bostaden hör ett rymligt källarförråd belägen i samma port och föreningen erbjuder en rad andra utrymmen till medlemmarnas förfogande såsom samlingslokal, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförvaring samt möjligheter att hyra varmgarage. Lediga garageplatser finns att hyra via Parkman (Kontrollerat 2021-04-22).

Fristaden ligger i ett av Solnas mest eftertraktade stadsdelar med närhet till en rad restauranger, caféer och all tänkbar närservice! Välkomna till nyproducerade och påkostade bostadskvarter alldeles intill Solna Centrums shoppingutbud, Skytteholmsparkens grönska och rekreation samt optimala kommunikationer med såväl Tunnelbana, busstorget och tvärbanan runt knuten vilket ger er jämförbart tidsavstånd till city som från exempelvis Gärdet eller Hornstull. Närområdet bjuder även på spännande evenemang på Friends Arena, ytterligare shopping i Mall of Scandinavia såväl som småstadspuls i charmiga Råsunda samt strandpromenaden och utomhusbad vid Västra Skogen och Huvudsta. Ni hittar även ett flertal gym, sporthall och simhall inom 10 minuters avstånd från bostaden. Cykel- och promenadavstånd till city. Goda parkeringsmöjligheter och snabb access till Stockholms vägnät samt utfarten mot Arlanda. Här är det lätt att trivas!

Bostadsrätt

98kvm

Bostadsrätt

4 rum

5 096 kr/månad

inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud), bredband (100 Mbit) samt kollektivt bostadsrättstillägg

1401

1.56%

1.56%

1 048 060,00 kr

Välkomnande rymlig hall med genomgående parkett, vit och gråmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i stilrena rymliga garderober bakom vita dörrar. Självklart säkerhetsdörr. I denna del finns också möjlighet att bygga ett extra rum för den som önskar.

Ljust och stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier med låg bröstning i fil ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets fina utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Stilrent kök med praktiska hög och underskåp i vitt med infälld belysning undertill, stänkskydd i sober kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grått utförande gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror i form av induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn samt kyl och frys med praktiska dubbeldörrar, vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Här finner vi även utgången till bostadens rymliga balkong. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt plats för garderobsparti för gott om förvaring.

Sovrum med fint ljusflöde, gott om plats för säng, garderob och arbetshörna om så önskas. Gråmålade väggar samt genomgående parkett på golv.

Sovrum med fint ljusflöde, vita väggar och parkettgolv.

Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns vägghängd wc, handfat i vitt porslin, spegel med belysning, rymlig dusch, praktisk arbetsbänk i grått utförande och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter samt tvätt och torkmaskin undertill. Infällda spotlights i tak.

WC och handfat. Grått kakel på golv.

Fantastisk stor balkong mot lugn innergård som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.

Flerfamiljshus

2002

Mekanisk (FTX, F)

4 / 7

Ja

2-glas

Utförd 10/24/2018

137 kWh/kvm per år

E

Huvudstagatan / Solna C

Solna

Skytteholm

SOLNA

5 096 kr/mån

inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud), bredband (100 Mbit) samt kollektivt bostadsrättstillägg

3 000 kr/år

3 600 kr/år

6 600 kr

3

schablon

BRF TORGET

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 80 lägenheter varav alla upplåtes som bostadsrätt. Det finns även 4 hyresrättslokaler.
Föreningen köpte fastigheten 2001 (äger marken).

Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet debiteras köparen och Pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren.

I föreningen finns två tvättstugor utrustad med två tvättmaskiner, ett torkrum, ett torkskåp och en mangel.
Föreningen har en gemensam samlingslokal som kan hyras till en kostnad av ca 400 kr/dygn och två gemensamma cykelrum.

Föreningen har diskuterat en avgiftshöjning på 4% som träder i kraft i april 2023. Definitivt beslut för avgiftshöjning fattas på styrelsemötet i februari men det kommer hamna på minst 4%. (2022-12-16)

Se mer information på föreningens hemsida: https://torget.bostadsratterna.se/maklarinformation

Ansökan om medlemskap skickas till Valorem Bostadsrättsförvaltning Box 1235 172 24 Sundbyberg

2015 installerades nytt låssystem. 2018 installerades ledbelysning i trapphuset. 2020 utfördes OVK och stamspolning. KOMMANDE RENOVERINGAR prel.2023 Hissrenovering

I föreningen finns det 27 st garageplatser att hyra för 900 kr/månad, föreningen har även 3 garageplatser utrustade med laddstolpe som kostar 1 300 kr/månad, el inräknat. För närvarande är det kö till samtliga platser. (2022-12-06) Det finns även möjlighet att hyra garageplatser av Rodamco AB i samma garage men de tillämpar annan prissättning. I övrigt råder boendeparkering i området. Avgift ca 1 000 kr/kvartal alternativt 400 kr/månad. För mer information vänligen besök www.solna.se.

Intresseanmälan

Läs mer här.