Såld

Sigrid Undsets Gata 32, Högst upp!

Snabbfakta

 • 3 850 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  69 kvm
 • Avgift
  3 906 kr

Områdets kanske finaste 3:a, högst upp med balkong i väst!

Högt i tak!
Högst upp!
Insynsfri!
Stor balkong i väst med kvällssol!
Stora rum i fil!
Fönster i två väderstreck!
Snyggt kök med gasspis!
Möjlighet till öppenplanlösning!
Möjlighet till Mini 4:a (se planskiss)!
Dubbla klädkammare och förråd!
Bra förening med ordnad ekonomi!
Stenkast till Centrum och T-banan!
Populärt område med bra utbud av service, butiker och kommunikation!
Nära natur!
Finfin trea i omtyckta Blackeberg, högt i tak, högst upp med stor balkong i västläge!

Hjärtligt välkomna till denna fina trea, högst upp i huset med genomtänkt planlösning, stor och mysig balkong med många soltimmar, samt ca 260cm i takhöjd! Bostaden åtnjuter fönster i två väderstreck, med insynsfrihet, samt balkong med grönskande utsikt och rikligt med kvällssol!

Här välkomnas du av en stor hall med bra avhängningsmöjligheter, samt genomgång till resten av bostaden. Två stora sovrum och vardagsrum i fil mot väst, samt ett ordentligt kök med stor matplats i öst. Köket är fullutrustat med gasspis/ugn, kyl/frys, diskmaskin, samt gott om förvaring. Stenskiva i svart, med underlimmad diskho, ljusgråa luckor med ram, samt stänkskydd i mosaik. Bostaden har en bastant balkong med plats för soffgrupp om 4 och grill. Du har gott om förvaring i dubbla klädkammare, samt källare med förråd och matförråd. Vardagsrummet har tidstypiska pardörrar, stora fönster med ordentligt med ljusinsläpp, samt möjligheten att skapa en öppen planlösning mot köket. Stambytt badrum med badkar och vädringsfönster. Möjlighet att flytta ut köket för att bygga ytterligare ett sovrum/arbetsrum med små medel.
Stor och populär förening med ordnad ekonomi och dolda tillgångar i 8 hyresrätter. Mycket bra gemensamhets ytor och fin innergård.

Här bor ni i en underbar, idyllisk och rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren och skog. Närhet till trevliga badplatser så som Ängbybadet och Kaananbadet som man har cykelavstånd till under sommarhalvåret. För den med bil finns även garageplatser att hyra i föreningen, samt även fri gatuparkering. Ett stenkast till Blackebergs Centrum där du finner tunnelbana, hemköp, gym, restaurang och café samt andra butiker.

Välkommen till ditt framtida boende!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION & VISNING.
- Jan Ocean Hsia: 0763-447 448 / Ocean@asira.se
 • Högt i tak på ca. 260cm! Genomgående bredspacklade väggar målade i pastelgul kulör. Golv i ekparkett. Stora fönster i samtliga rum.

  Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till vänster, samt hylla för avlastning mittemot.

  Förbi pardörrarna stiger du in i ett stort och ljust vardagsrum med fönster och balkong i väst mot ett grönskande skogsparti och trevlig eftermiddagssol. Här finns plats för allehanda möblering, samt uttag för TV som bredband.

  Fullutrustat kök med ljusgråa luckor, svart stenskiva med underlimmad diskho, stänkskydd i mosaik. Här har du en härlig gasspis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och gott om förvaring. Vad mer kan man önska?

  Stort rum med fönster mot gården i väst, samt rymlig klädkammare med hyllor och klädstänger. Rummet har en platsbyggd stavvägg, med justerbara hyllor och hängare, samt skrivbord och bokhyllor.

  Rymligt sovrum med fönster mot gården i väst. Plats för dubbelsäng och förvaring

  Dubbla klädkammare med hyllplan och klädstänger

  Stambytt badrum med badkar och WC. Helkaklat med vädringsfönster.

  Stor balkong i väst med kvällssol. Utsikt över grönskande innergård och ett trevligt skogsparti. Plats för grill och soffgrupp.

  Förråd om ca 3-4 kvm, samt matförråd om ca. 1-2 kvm i husets källare.

  Två tvättstugor, garage och MC parkering, Innergård med grillmöjlighet, miljörum och cykel- & barnvagnsrum i källaren.

 • Flerfamiljshus

  1951

  Fjärrvärme

  2-glas

  Våning: 3/3

  Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

 • 3 906 kr/mån

  Ingår: Värme, VA, obl. tillägg om 125 kr/mån för bredband (1000/1000) och kabel-TV bas, samt tillgång till förråd & matkällare.

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Övrigt: 3 500 kr/år

  Summa(kr/år): 8 300 kr

  Personer i hushållet: 2

  Övrigt avser stadsgas men går att välja bort.

 • Service & Kommunikation Blackeberg byggdes på 50-talet och ett praktexempel på naturnära boende! Här finns Tunnelbanan med två olika stationer med bara 20 minuter till city. Något som gör otroligt mycket för bostädernas värde både nu och i framtiden. Området har välbevarad arkitektur med välplanerade hus och småstadscharm. Vid Torget finns även nästan allt annat man behöver till vardags. Bl.a. torghandel, småbutiker, restauranger, bra mataffär, bio, apotek, bibliotek samt ett fräscht gym. Mycket barnvänligt med kort gångväg till flertalet förskolor, den populära Södra Ängbyskolan, Blackebergsskolan samt det Blackebergs Gymnasium som är bland landets bästa. Nära finns även parkleken Blacken som ligger i ett stort grönområde mellan Islandstorget och Blackeberg Centrum. Här kan man bara hänga i parken eller utnyttja någon av alla olika lekparker för alla åldrar. Här finns också linbana, pingisbord, basketplan och en helt nyrenoverad barnpool för de minsta barnen. Natur & Fritid Du bor med några minuters promenad på parkvägarna ner till orörd del Mälaren. Längs med vattnet finns det även flera fina badplatser i bl.a. Ängbybadet och Kaananbadet, samt flertalet båtklubbar. Vintertid kan man åka långfärdsskridskor eller och isfiska. Överallt är det massor av vegetation grönskande mellan huskropparna. Sedan har man så klart alltid direkt närhet till friluftslivet i intilliggande Grimsta Naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett ordentligt utomhusgym i mitten. På hösten är platsen ideal för svampplockning.

  På gatorna finns fri parkering med markerade städdagar.

 • BRF SKÄRKARLEN 6 BRF Skärkarlen 6 är en äkta bostadsrättsförening i Bromma, Stockholm med 72 bostadsrättslägenheter på två flerbostadshus med adresserna Holbergsgatan 50 & 52, samt Sigrid Undsets gata 30, 30A-D, 32 & 34, samt Wergelandsgatan 2, 4, 6, 8 & 12. I föreningen finns även 8 hyreslägenheter om 528 m² och tre hyreslokaler om 208 m². Föreningen förvärvade husen 2010, samt är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar marken med tomträtt. Föreningens hemsida: http://skarkarlen6.se/

  Tidigare utförda upprustningar och åtgärder: 2003-2004: Stambyte och nya elledningar i lägenheterna 2011: Nytt låssystem till portar (aptusbrickor). Renovering av tvättstugor 2012: Översyn av utemiljön. Dränering runt fastigheten 2013: Nytt sophanteringssystem. Tätning av fönster och portar. Mark och dräneringsarbeten vid Wergelandsgatan 4 2014: Nytt låssystem till gemensamma utrymmen 2015: OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Fuktkontroll av alla lägenheters våtutrymmen. 2015: Stamspolning i lägenheter och gemensamma utrymmen 2015: Nya elstigare. Dragning av trefasel till lägenheterna. Installation av porttelefoner. 2015-16: Takrenovering 2016: Upprustning av garage. Åtgärd av sättningsskador samt omledning och byte av avloppsstammar i källaren W-gatan 6-14. 2017-2018: Översyn av värmesystemet. Byte av samtliga ventiler och termostater. 2018: Åtgärder i fastighetens tre skyddsrum. 2019: Energideklaration upprättad, gäller till 2029. Bredbandsuppkoppling (fiber) till alla lägenheter enligt gruppavtal med Bahnhof. Reparation av ytskikten i några hyreslägenheter. 2020: förbättrad isolering på vindarna (50 cm tjockt lager lösull). Godkänd radonmätning. Godkänd brandskyddskontroll. Kontroll av gasledningar och gasventiler. 2021: OVK (obligatorisk ventilationskontroll) Planerade kommande underhåll: - yttre underhåll av samtliga fönster (2022) För mer information om planerade underhåll, se underhållsplanen på föreningens hemsida.

  Finns 18 garage som hyrs ut till föreningens medlemmar om 800-900kr/mån MC-Garage finns 2 platser för 650kr/mån Gratis parkering på gatorna i hela området.

Intresseanmälan

Läs mer här.