Såld

Uggelviksgatan 12, 4 tr

Snabbfakta

  • Antal rum
    3 ROK
  • Boarea
    97 kvm
  • Avgift
    5 348 kr

Exklusivt boende med unikt servicekoncept i attraktiva Lärkstaden

Högt upp!
Exklusiva materialval!
Exklusiva tillval och färgsättning!
Platsbyggd förvaring!
Öppen planlösning med stor social yta!
Modernt kök!
Dubbla badrum!
Garage i huset!
Servicekoncept med bemannad lounge!
Träningslokal, konferensrum och övernattningslägenhet finns tillgängligt för medlemmarna!
Nära till stadskärna, service, samt kommunikationer!
Promenadavstånd till grönområden som Humlegården och Vanadislunden!
Välkommen till ett högklassigt och modernt boende i Lärkstaden på Östermalm. Här bor du i internationell stil med bemannad lounge. I byggnaden finns 350 kvm serviceyta med tre restauranger, gästlägenhet, gym och festlokal. Ett luxuöst koncept för de med höga krav.

Lägenheten genomsyras av ljus. Hela lägenheten är målad i färger från Farrow & Ball. Färgsättningen är personligen utformad för lägenheten och dess karaktär och ljusförhållanden av färgexperten Joa Studholme, Color Curator på Farrow & Ball i England. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för förvaring bakom platsbyggda garderober i beige. Till vänster öppnar sig stort och vackert kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med ljus. På andra sidan hallen finns ett rymliga sovrum med utgång till balkong i soligt sydostläge. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Humlegården ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Stureplan och Stockholms bästa shoppingstråk. Här har du även nära till matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer.

Bostadsrätt

97kvm

Bostadsrätt

3 rum

5 348 kr/månad

Inkl. Värme, vatten och Serviceavgift. Obligatorisk avgift tillkommer om 190 kr för bredband 250/250, TV-1 Bas och Telefoni mini. El faktureras varje kvartal som tillägg på månadsavgift. Hemlarm från Verisure ingår.

1402

U-2142

1.3253%

Genomgående fina ytskikt med jordnära färger och gedigna materialval. Helstavsparkett och ljusa väggar. Hela lägenheten är målad i färger från Farrow & Ball. Färgsättningen är personligen utformad för lägenheten och dess karaktär och ljusförhållanden av färgexperten Joa Studholme, Color Curator på Farrow & Ball i England.

Stor hall med plats för förvaring i platsbyggda garderober i sandbeige ton.

Stort och öppet med stora fönster och plats för allehanda möblering. Stora fönster i sydväst, samt multimedia uttag i vägg och tilluftsventiler i tak.

Modernt och fullutrustat HTH-kök med gröna luckor guldknoppar. Högkvalitativa köksmaskiner från Miele, dubbla kyl/frys, varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och microvågsugn. plats för en större matgrupp, samt fönster i sydväst.

Från hallen nås det stora sovrum met med platsbyggdförvaring och plats för dubbelsäng samt arbetsbord. Utgång till den stora balkongen.

Från vardagsrummet nås det mindre sovrummet som kan användas som arbetsrum, här finns platsbyggdförvaring, samt plats för allehanda möblering.

Stort helkaklat badrum med WC, handfat med kommod och duschhörna. Finns dubbla tvättmaskiner och en torktumlare. Vitvarorna från Miele med självdoserande och appstyrda.

Helkalklat badrum med WC, handfat med kommod och duschhörna

ca. 5-6 kvm på entréplan. Säkerhetsdörr och gallerbur.

Garage i huset som nås direkt från hissen. Stor lounge med receptionist och kringservice, Konferensrum, träningsrum och övernattningslägenhet. Cykel och barnvagnsrum finns i varje port. Hemlarm igår i avgiften.

Flerfamiljshus

2012-14

Mekanisk, typ FTX, F

Fjärrvärme

4 / 6

Ja

3-glas

Utförd 4/4/2017

73 kWh/kvm per år

C

Uggelviksgatan 12, 4 tr

Stockholm

Östermalm

STOCKHOLM

5 348 kr/mån

Inkl. Värme, vatten och Serviceavgift. Obligatorisk avgift tillkommer om 190 kr för bredband 250/250, TV-1 Bas och Telefoni mini. El faktureras varje kvartal som tillägg på månadsavgift. Hemlarm från Verisure ingår.

2 400 kr/år

2 400 kr/år

4 800 kr

2

Schablon

BRF Sädesärlan 6

Brf Sädesärlan 6 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheterna Sädesärlan 7 och Sädesärlan 8 år 2012.
Adresserna är Danderydsgatan 23, 25 och 27 samt Uggleviksgatan 8 och 12. Byggår 2012–2014

Föreningen upplåter 77 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt.
Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen.
Den totala bostadsytan uppgår till 7330 kvm och lokalytan till 269 kvm.

Servicekonceptet
Tänk ett hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Loungevärdinnan erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via henne också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc. Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig.

Mer info finns på föreningens hemsida: www.brfsadesarlan6.se

TV OCH BREDBAND
Gruppanslutning med Telenor, medlemmarna har tillgång till följande bastjänster: TV-Paketet TV Bas, Telenor Stream, Telefoni Mini (fast telefon), Bredband 250/250 Mbit. Obligatorisk tillägg om 190 kr/mån.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa, bostadsrättstillägget för medlemmarna ingår

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en bemannad lounge & serviceyta (350 kvm) & Terrass (200 kvm).
I Serviceytan ingår:
- Reception med bemanning
- Träningslokal
- Festlokal med kök
- Övernattningsrum
- Cykel- och barnvagnsrum.
- Förråd
- Garage

2021 - Nya laddplatser i garage. 2022 - Nya planteringar på gård. Inga planerade renoveringar i närtid. Underhållsplan finns sträcker sig till 2044.

Det finns två garage i föreningen med laddplats för elbilar och direkt access till trapphuset. Det finns totalt 43 garageplatser och kostnaden är 2100 kr, 2400 kr eller 2700kr (ex. moms) beroende på storlek. Medlemmar har företräde.

Intresseanmälan

Läs mer här.