Snart till salu

Nickelgränd - Råcksta

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    54.5 kvm
  • Avgift
    4 322 kr

Drömtvåa med stor balkong!

Stor balkong i bästa solläge!
Gavelläge med fönster i tre väerstreck!
Nära till natur och bad!
Nära till kommunikation och service!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Här bor man i ett lugnt och mysigt grönområde med närhet till vatten, natur, t-bana samt gångavstånd till Vällingby C.

Genomlöpande rymliga rum och gott om förvaring. badrum med tvättmaskin, kök med matplats, möblerbar balkong, sovrum med plats för dubbelsäng. Sen har man en rejäl balkong på ca 8,5 kvm i soligt läge som nås via köket med utsikt över grönska och den lugna innergården.

Stabil och populär förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv med 16 kanaler, snabbt bredband 500/500 samt tillägget på bostadsrättsförsäkringen. Föreningen har mycket för sina boende med två tvättstugor, grön innergård, lekplats, soprum med källsortering, barnvagnsrum, cykelrum, flertalet parkeringsplatser samt gästparkering.

Lugnt område uppe på höjd som nås via återvändsgata. En liten skyddad oas med gångavstånd till T-bana Råcksta samt matbutik (ca 5 min), med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Kort gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta) och mataffär (Hemköp). För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på kort gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren.

Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

Bostadsrätt

54.5kvm

Bostadsrätt

2 rum

4 322 kr/månad

I månadsavgiften ingår värme, vatten och avlopp, kabel-tv samt bredband 250/250 Mbit/s.

1301

0%

Flerfamiljshus

1998

4 / 4

Ja

3-glas

Utförd 1/1/0001

None

Nickelgränd - Råcksta

Stockholm

Vällingby Parkstad / Råcksta

Vällingby

4 322 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och avlopp, kabel-tv samt bredband 250/250 Mbit/s.

BRF KANNGJUTAREN

En bra och stabil bostadsrättsförening i västra Stockholm med ett fantastiskt läge uppe på en höjd som nås via en återvändsgata.

Föreningen omfattar fyra hus på Nickelberget. En liten skyddad oas mellan Råcksta, Blackeberg och Grimsta, med adress Nickelgränd 12, 14, 16 och 18. Husen med sammanlagt 64 lägenheter var färdigbyggda år 1998. Det finns grönytor, lekplats, barnvagnsrum, tvättstugor, cykelförråd, soprum med källsortering, boulebana, boendeparkering och gästparkering. Arkitekt var Joachim Billing vid Rits Arkitekter. Totalentreprenör var Siab, som fussionerades med NCC år 1997.

Föreningen drivs med fokus på ekonomi och miljö, som ofta går hand i hand.

Fastighetsunderhåll Under maj månad planeras målning av balkongpelare samt lagning aveventuella skador. Till hösten kommer vi att genomföra en rutinmässig avloppsspolningför att förebygga vattenskador.

Föreningen har ett flertal parkeringsplatser som hyrs ut till boende. För att hyra en parkeringsplats skall du vända dig till administrationen på HSB och skriva ett avtal för en parkeringsplats. GÄSTPARKERING För tillfälliga gäster till boende i Brf Kanngjutaren finns en särskild gästparkering.

Intresseanmälan

Läs mer här.