Snart till salu

Klädesvägen

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    43 kvm
  • Avgift
    3 290 kr

Optimal 2:a med radhuskänsla och pool!

Fantastisk uteplats!
Optimalt planerad!
Garage, Pool, Tvättstuga mm.!
Hög standard och fina materialval!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Välkommen till en fantastisk tvårummare som utstrålar stilren elegans och praktisk planering. Här finner du en genomgående modern bostad med snygga och smakfulla materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder en härlig rymd med mycket ljusinsläpp genom stora fönster. Köket från HTH med tillval av rostfria maskiner från Siemens ger en exklusiv känsla och vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och lättmöblerade ytor.

Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en större säng samt övrigt möblemang. Badrummet är väl tilltaget med en kombimaskin, vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Utanför lägenheten finner du en stor uteplats i ett härligt solläge och en uteplats intill sovrummet, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller en god bok.

Föreningen Brf Bromma Tracks är välskött med god ekonomi och äger marken. Den vackra innergården är ett grönt och trevligt samlingsställe med grillmöjligheter och soliga sittgrupper. Den gemensamma poolen är perfekt för sociala aktiviteter och att träffa nya vänner. Med endast 1-2 minuters promenad till T-banan kan du sova en stund extra på morgonen.

Lägenheten ligger attraktivt precis intill Brommaplan med ett stort utbud av närservice inom gångavstånd. Här finner du flera matbutiker, torghandel, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger och träningsmöjligheter. Kommunikationerna är utmärkta med en mängd busslinjer samt T-banans gröna linje. Naturreservatet Judarn ligger inom gångavstånd på ca 10-15 minuter med vackra strövområden, öppna ängs- och skogsmarker och sjön Judarn. På sommaren kan du njuta av mysiga sandstränder vid Ängbybadet och Solviksbadet, medan Lillsjön och Kyrksjön erbjuder perfekta jogging- och promenadstråk. Missa inte chansen att uppleva denna unika bostad och den fantastiska omgivningen!

Bostadsrätt

43kvm

Bostadsrätt

2 rum

3 290 kr/månad

(Värme, kallvatten, basutbud TV (obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 180 kr/mån) ingår).

0.3541%

0.3541%

När du stiger in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Det finns gott om förvaringsutrymme i flera garderober och ett linneskåp. Hallen är en modern och stilren entré till lägenheten, med vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Du kan känna dig säker med den tillhörande säkerhetsdörren.

Modernt och stilrent kök från HTH med vita köksluckor och bänkskiva av i laminat med färgen "Betong". Öppen planlösning mot vardagsrum ger trivsam rymd samt härligt ljusinsläpp från stora fönster. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Vitt kakel som stänkskydd ovanför bänkskivan och rostfri diskho. Stor matplats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen i köket är från Siemens och består av vit kyl/frys, vit inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt fläktkåpa i vitt. Möjlighet till mikrovågsugn i ett av köksskåpen (eluttag finns).

Det rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för social samvaro och har en öppen planlösning mot köket som skapar en trivsam atmosfär. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. De stora fönstren och den glasade utgången till den inglasade balkongen ger en härlig känsla av ljus och rymd. Väggarna är vitmålade och golvet är mattlackad ekparkett som ger en modern och elegant touch.

Sovrummet är beläget på höger sida direkt från hallen och har enkel inredning med vitmålade väggar, ekparkettgolv och ett stort fönster. Detta yteffektiva rum ger gott om utrymme för en bekväm säng, nattduksbord och förvaringsmöbler.

Badrummet har en modern och stilren design med vita helkaklade väggar och ett ljust klinkergolv i grått. En dusch bakom en glasvägg är den perfekta platsen att skölja av sig efter en lång dag. Toaletten och handfatet med en kommod ger utmärkt funktionalitet och det finns gott om förvaringsutrymme med spegelskåp och badrumsskåp. Spotlights i taket ger ett vackert ljus till badrummet. Dessutom finns en praktisk kombimaskin från Siemens som gör det möjligt att tvätta och torka kläder på samma gång.

Med utgång från vardagsrummet nås denna stora och mysiga uteplatsen. Uteplatsen vetter mot föreningens fina innergård med pool och grönska. Gott om plats för utemöbler och planteringskrukor. Balkongen är ca 8 kvm. Tack vare inglasningen förlängs säsongen avsevärt och kan användas som ett uterum.

2017

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

0

Ja

3-glas isoler

Utförd 1/1/0001

None

Klädesvägen

Stockholm

Bromma plan

BROMMA

3 290 kr/mån

(Värme, kallvatten, basutbud TV (obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 180 kr/mån) ingår).

BRF Bromma tracks

Föreningen består av fem byggnader, ett tornhus på 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 respektive 6 våningar med totalt 249 bostadsrättslägenheter.

Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening som huserar i kv Linneduken i Stockholms populära närförort Bromma. SSM Fastigheter har uppfört 249 nyproducerade bostäder om 1-4 rok som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Utöver det finns också en gemensam innergård med en härlig pool i soligt läge och ett tillhörande poolhus. Den generösa innergården erbjuder både grönska och sittgrupper i en social konstellation.

Beskattas som: Privatbostadsföretag (äkta)

Föreningens ekonomi
För att möta de ökade ränte- och driftskostnader för 2023 har styrelsen beslutat att höja avgifterna med 35% från och med 1 januari 2023. Styrelsen ser löpande över avgifterna för att anpassa dem till de ökade kostnader (kontrollerat 2022-11-15).

Kabel TV
De fria marksända kanalerna ingår i månadsavgiften.

Elavtal
Föreningen har ett gruppavtal för el med Mälarenergi. Avtal för enskilda lägenheter kan inte sägas upp vid in-/ utflytt.

Värme
Fastigheten värms upp med fjärrvärme via vattenburna radiatorer.

Fastighetsförsäkring
Föreningen har tecknat en fastighetsförsäkring hos Brandkontoret, från och med 1 februari 2020 ingår bostadsrättstillägg.

Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Com hem som leverantör för fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Avgift för bredband 1000/1000 om 180 kr/mån läggs som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften.

Bilplats
80 garageplater under gården. Hyra av garagaplats kostar 950 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 700 kr/mån. Generellt är kön till garage kortare än utomhusparkeringarna. Idag finns lediga parkeringsplatser i såväl garage som utomhus. (kontrollerat 2022-03-01). Föreningen tillämpar separat kösystem. Det finns också numera ett antal besöksparkeringsplatser som är avgiftsbelagda.

Inom föreningen finns också en bilpool med en bil som man kan boka när man man behöver. Man betalar för den tid man använder bilen. Perfekt när du endast behöver bil ibland.

Gemensamma utrymmen
Det finns lägenhetsförråd i källaren, en till varje lägenhet samt barnvagnsrum/ rullstolsrum, cykel förråd och en tvättstuga i hus 40. Ett källsorteringsrum för glas, plast, metall och papp finns intill garaget.

Gemensam innergård med utomhuspool, solterrass och en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Under gården finns ett parkeringsgarage med ca 80 p-platser och en bokningsbar poolbil. Ett tiotal parkeringsplatser finns utomhus.

Överlåtelseavgift
1 338 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
555 kr

Antal lägenheter i förening: 249
Ägande i föreningen: Styrelsen beslutar i enskilda fall om juridiska personer.
Delat ägande godkännes.

Energideklaration
Energideklaration finns

Övrigt
Varmvatten- och elförbrukning mäts individuellt och faktureras bostadsrättsinnehavaren, tillkommer på månadsavin för avgiften.

Intresseanmälan

Läs mer här.

Liknande annonser

Nina Einhorns gata / Hagastaden
Hagastaden, Stockholm  
Boyta
52 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 869 kr/mån
Emmy rappes gata 3, 9tr
Hagastaden, Stockholm  
Boyta
41.5 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
5 000 000 kr
Avgift
2 477 kr/mån
Fridhemsgatan 37, VINDSVÅNING
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm  
Boyta
61 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 197 kr/mån
Kungssätravägen 18, 5 tr
Sätra, Stockholm  
Boyta
41 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 683 kr/mån
Surbrunnsgatan 9, 3 tr
Vasastan, Stockholm  
Boyta
42 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
1 866 kr/mån
Roslagsgatan 47
Vasastan, Stockholm  
Boyta
45 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 440 kr/mån
Ringvägen - Skanstull
Skanstull - Södermalm, Stockholm  
Boyta
54 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 317 kr/mån
Odengatan 36B
Vasastan, Stockholm  
Boyta
42 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 022 kr/mån
Nickelgränd - Råcksta
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm  
Boyta
54.5 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
4 322 kr/mån
Luntmakargatan 36, 3tr
Vasastan, Stockholm  
Boyta
50 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
4 111 kr/mån
Klädesvägen
Bromma plan, Stockholm  
Boyta
43 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 290 kr/mån
Kammakargatan - HÖGST UPP!
Norrmalm/City, Stockholm  
Boyta
48 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 727 kr/mån
Fogdevägen - Högt upp!
Enskede - Bagarmossen, Stockholm  
Boyta
48 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 301 kr/mån
Johan Skyttes Väg Högst upp / Älvsjö Centrum
Älvsjö centrum, Stockholm  
Boyta
52 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 437 kr/mån
Roslagsgatan - Sibirien
Vasastan, Stockholm  
Boyta
55.5 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 301 kr/mån
Industrigatan 14
Kungsholmen, Stockholm  
Boyta
36 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 515 kr/mån
Grevgatan 4
Östermalm, Stockholm  
Boyta
60.1 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 534 kr/mån
Fredriksdalsgatan 1
Hammarby Sjöstad, Stockholm  
Boyta
61 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
4 295 000 kr
Avgift
4 144 kr/mån
Birger Jarlsgatan 104G
Vasastan-Östermalm, Stockholm  
Boyta
43 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 251 kr/mån