Snart till salu

Johan Skyttes Väg Högst upp / Älvsjö Centrum

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    52 kvm
  • Avgift
    2 437 kr

Din Framtida Rymliga 2:a i Älvsjö

Högst upp!
Härlig balkong!
Sällan till salu!
Högt i tak!
Nära Älvsjö Centrum med dess kommunikation och service!
Välkomna till Johan Skyttes väg och denna fantastiska tvåa med Älvsjö centrum som din granne. Här erbjuds ett boende i en exemplarisk förening som verkligen uppskattas av alla boende. På gården kan du njuta av grillkvällar och gemenskap på de två allmänna balkongerna. Just nu finns inga köer för att få en efterlängtad parkeringsplats!

Bostaden bär på bevarade detaljer från byggåret som ger en unik karaktär. Här får du njuta av en generös takhöjd på ca 2,7 meter och vackra spanjoletter i fönstren som är typiska för 30-talet. Inne i bostaden finns ett nyrenoverat kök, ett ljust och inbjudande vardagsrum samt ett rymligt sovrum med egen balkong. Badrummet är stilrent helkaklat och strålar av fräschör. Hallen välkomnar med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Klädkamrarna ger generösa förvaringsutrymmen och möjlighet att hålla ordning och reda. Detta hem är perfekt för förstagångsköparen, pendlaren eller för den som älskar närhet till både stadspulsen och gröna oaser.

Här bor du med direktnärhet till Älvsjö centrum och dess fördelar - service, kommunikationer, utsökta restauranger och charmiga caféer. Samtidigt omges du av den lugna atmosfären i fastigheten, prydd av blomstrande trädgårdar. På en kort promenad når du bland annat Älvsjöskogen med sitt inspirerande joggingspår och Långsjöbadet med sina lockande bryggor och klippor. I bostaden ingår ett praktiskt källarförråd i samma hus samt tvättstugan som ligger på samma våningsplan.

Det är med varm entusiasm vi välkomnar er till att boka in er på visningarna! Här har ni möjligheten att bli en del av något riktigt speciellt.

Bostadsrätt

52kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 437 kr/månad

___

0%

Flerfamiljshus

1939

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

3 / 3

Nej

2-glas

Utförd 3/3/2021

103 kWh/kvm per år

E

Johan Skyttes Väg Högst upp / Älvsjö Centrum

Stockholm

Älvsjö centrum

Älvsjö

2 437 kr/mån

3 000 kr/år

2 400 kr/år

5 400 kr

2

Schablon

BRF Metropolen

Intresseanmälan

Läs mer här.