Såld

Valhallavägen 36

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  7 995 000 kr
 • Antal rum
  3.5 ROK
 • Boarea
  86 kvm
 • Avgift
  2 935 kr

Nyrenoverad lägenhet med eget torn i absolut bästa skick

Möjlig fyra
Eget torn
Attraktiv adress
Goda kommunikationer
All tänkbar service
Topprenoverad
Välskött förening
Generös takhöjd
Bra ljusinsläpp
Din drömbostad
Perfekt för familjen
Bra planlösning
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till denna 3,5 rummare om 86 kvadratmeter på attraktiv adress med eget torn. Denna lägenhet finner ni i ett av Stockholms mest attraktiva områden med närhet till Tekniska Högskolan och flera grönområden. Tack vare dess läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott om förvaring. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar. Hela lägenheten är topprenoverad och definitivt något för den kräsne.
Vad mer kan du önska dig?
Kan det vara din drömbostad?
 • Flerfamiljehus

  1907

  Våning: 5/5

  Hiss: JA

 • 2 935 kr/mån

  Inkl värme, vatten och kabel tv (Grundutbud)

  VA: 2 600 kr/år

  Försäkring: 2 040 kr/år

  Summa(kr/år): 4 640 kr

  Personer i hushållet: 3

  Beräknad enligt schablon på 3 boende i lägenheten.

 • Inom bekvämt gångavstånd finns allt som behövs för att tilltala en storstadsbo med krav på läge och omgivning: pulsen vid Stureplan, Biblioteksgatan, Östermalms Saluhall och Strandvägens charm. Utmärkt shoppingutbud erbjuds bland annat i Sturegallerian, Birger Jarlsgatan och i Fältöverstens köpcentrum. Vidare erbjuds förstklassiga restauranger och caféer i området. Utmärkta kommunikationer finns i närheten som enkelt tar dig till bl.a. Centralstationen, Stureplan, Humlegården, Odenplan samt Handelshögskolan och Östermalmstorg. Närmsta tunnelbanestation är Tekniska högskolan.

 • Brf Morkullan 17 Föreningen består av 31 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler Föreningen är en äkta förening. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel- TV med analogt grundutbud. Com Hem är leverantör. Fiber finns installerat i fastigheten och driftas av Open Universe Hushållsel betalas av resp hushåll. Till varje lägenhet finns vindsförråd. Storlek varierar med lägenhet. Fastigheten har 5 våningar och hiss finns installerat i båda trapphusen. Följande renoveringar och arbeten är genomförda: 1979-1980 - Stambyte och nya elstigar 1979-1980 - Fasadrenovering fram- och baksida 2000 - Balkonger installeras 2005 - Fasadrenovering gårdssida 2005 - Målning och renovering av tak 2010 - Renovering av innergård samt fönsterrenovering 2011 - Renovering av hissmotor port 36, byte undercentral, installation av fibernät och stamspolning 2012 - Renovering av tvättstuga 2014-15 - Trapphusrenovering 2016 - Fasadrenovering utsida Fastigheten värms med fjärrvärme, en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform, som ingår i årsavgiften. Fastigheten har både 2-glas och fönster med bullerglas. Beror på fönstrets läge på fastigheten. Fastigheten har en innergård i två plan med gott om grönska och uteplatser. Övriga gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga finns på vinden med två tvättmaskiner, en torktumlare. Separat torkrum med två torkskåp. Rum med vibrasug för rengöring av mattor mm. Barnvagnsrum och cykelrum finns utanför entrén (direkt in från gatan). Hobbyrum i källaren. Grovsoprum bredvid cykelrum/barnvagnsrum Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Vid överlåtelse debiteras en överlåtelseavgift.

Intresseanmälan

Läs mer här.