Såld

Ågesta broväg 46, 1 tr, Uteplats

Snabbfakta

 • Accepterat pris
  4 195 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  80 kvm
 • Avgift
  4 697 kr

Stor 3:a med radhuskänsla i familjevänligt område.

Stor inglasad uteplats mot lugn innergård!
Gavelläge med stora sociala sällskapsytor och sol hela dagen!
Öppen planlösning!
Radhuskänsla!
Stora fönster i tre olika väderstreck!
Flexibelt tillträde!
Garage i huset!
Stor innergård med grönområde och grillytor!
Nyproducerat från 2012!
Nära Farsta Centrum, med allehanda service och utbud av butiker!
Ca. 5 min promenad till Tunnebana och Pendeltåg!
Nära till promenadtråk i grönskande natur och badplatser!
GAVELLÄGE - ÖPPEN PLANLÖSNING - FLEXIBELT TILLTRÄDE - NÄRA T-BANA & FARSTA CENTRUM.
ACCEPTERAT PRIS - Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
- Jan Ocean Hsia 0763-447 448

Nu har ni ett ypperlig tillfälle att förvärva denna rymliga trea på 80 välplanerade kvadrat.
Vecka efter vecka, visning efter visning. Sökandet efter din drömbostad kan vara ett hårt och nästan tjatigt och slitsamt arbete. Trösten ligger i att vissa bostäder är väl värda att vänta på, som denna fantastiskt fina lägenhet på Ågesta broväg 46!

Ljus och fin gaveltrea med inglasad uteplats i populära Brf Sillgrisslan. Få det bästa av alla världar! - Här bor du upp från gatan med fönster i tre väderstreck och stor uteplats mot lugn innergård, samt härlig radhuskänsla! Bostaden har öppen planlösning där det fräscha köket flyter ihop med vardagsrummet. Här samlas familj och vänner runt middagsbordet eller i soffan. Sällskapsrummet är generöst tilltaget med plats för större soffgrupp och mediamöbel. Här har du stora fönster i gavelläge som ger ett härligt inflöde av ljus och rymd. Kökets matplats rymmer 6-8 middagsgäster och ligger vid stora fönster ut över gatan. Bostaden har två välplanerade sovrum. Från det stora sovrummet når du den inbjudande uteplatsen mot innergården. Det helkaklade badrummet är fullutrustat med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsrättsföreningen Sillgrisslan är föreningen med extra allt, här finns en gästlägenhet för plats upp till fyra gäster, varje lägenhet har källarförråd. Husen är byggda runt grönskande innergårdar med lekplatser och grillplatser på gården. Parkering finns ledigt på gården, samt garage i port 48 med kort kö.

Läget är perfekt, ett stenkast från Farsta Centrum med ett stort utbud av service och butiker. Dessutom bekvämt promenadavstånd till badplatser vid Drevviken och Magelungen. Även Tunnelbana och Pendeltåg ligger på kort promenad avstånd om ca 5 min från husen.

Upplev denna familjedröm på plats, välkommen!
 • Välkommen till en stilren lägenhet med genomgående parkettgolv i mattlackad ek, samt vitmålade väggar. Lägenheten är mycket välplanerad med gott om förvaring. Bostaden präglas av neutrala färger med gedigna material vilket ger en bostad som passar de flesta. Det välplanerade köket med sin maskinella utrustning av hög kvalitet är perfekt för dig som älskar matlagning. Vidare har bostaden öppna ytor för umgänge med familj och vänner. Välkommen till en bostad att trivas i!

  Ljus välplanerad hall med ett förråd och avhängning direkt innanför säkerhetsporten. Hallen öppnar upp till bostadens kök och sällskapsrum.

  Smakfullt kök från Marbodal med gott om förvaring och rostfri ho. Köket har vita luckor som ger en stilren look, samsas med design, samt de påkostade vitvarorna från Siemens. Fönster över arbetsbänken för dagsljus och vädring.

  Lättmöblerat, rymligt rum med plats för både matbord för ca 6 personer och större soffgrupp samt även mediamöbel. Sällskapsrummet ligger centralt i lägenheten och dess öppna planlösning ger ett flexibelt rum som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Stora fönster i gavelläge som ger ett rikligt insläpp av sol hela dagen.

  Master bedroom med fönster i mot den lugna innergården. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Här är även utgången till den stora trädgården. Vit målade väggar och ekparkett.

  Barnrum med vit målade väggar och ekparkett. Rummets fönster över gågata. Plats för både säng och skrivbord i detta välplanerade rum.

  Helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, WC samt handfat med spegel. Vidare finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens under praktisk arbetsbänk. Extra förvaring i skåp över arbetsbänken.

  Stor klädkammare direkt innanför porten på ca. 5-6 kvm

  Stort förråd tillhörande lägenheten i källaren på ca 4-6 kvm

  Inglasad uteplats som angränsar till en fin inhägnad trädgård. Här kan ni njuta av soliga sommardagar med grill och lek. Plats för allehanda möblemang och för barnen att leka som de vill!

 • Flerfamiljehus

  2012

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 1/5

  Hiss: JA

  Mekanisk (FX)

 • 4 697 kr/mån

  Inkl värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för kabel-TV och bredband

  El: 3 600 kr/år

  Försäkring: 2 500 kr/år

  Summa(kr/år): 6 100 kr

  Personer i hushållet: 2

 • Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid. Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning. Farsta är en stadsdel som utvecklas, det byggs fler bostäder och det satsas på infrastrukturen. Läs mer på https://vaxer.stockholm/omraden/farsta-stadsdelsomrade/

  Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg. Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

  Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

  I Farsta råder generellt fri datumparkering.

 • BRF Sillgrisslan BRF Sillgrisslan är en äkta bostadsrättsförening i Farsta centrum, Stockholm som äger 1 fastighet med 68 bostadsrättslägenheter på adresserna Ågesta Broväg 46, Ågesta Broväg 48, Ågesta Broväg 52, och Ågesta Broväg 54. Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensamhetslokal samt en gästlägenhet som är tillgänglig för föreningens medlemmar. Lägenheten är utrustad med komplett kök, wc & dusch, 4st bäddar samt garderob & soffa. Lägenheterna har varsitt rymligt förråd. Utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns på samtliga entrévåningar. I entréplanet finns teknikutrymmen för undercentral, el och ventilation. Hushållssopor slängs i separat rum i varje byggnad. Ägande i föreningen Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. Föreningen har en egen hemsida: http://sillgrisslan.se/

  Kommande/Gjorda renoveringar Föreningen har inte beslutat om någon större kommande reparation eller ombyggnad av fastigheterna. Kontrollerat 2019-01-22. Utförda renoveringar: - Kompletterat brandskydd i garage, gemensamhetslokal samt ventilationsluckor på gården. - Genomfört fönsterfilterbyte i samtliga lägenheter. - Tagit fram bygglov och satt igång arbetet för balkonginglasning.

  30 garageplatser, varav 1 HCP-plats. 700 kr/månad. ( 1 person i kö kontrollerat 2021-08-26) 9 parkeringsplatser. 400 kr/månad. ( ingen person i kö kontrollerat 2021-08-26) Anmälan sker till HSB.

Intresseanmälan

Läs mer här.