Snart till salu

Kungssätravägen 18, 5 tr

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    41 kvm
  • Avgift
    2 683 kr

Dröm 2:a högt upp med gemensam takterrass, grillplats och spabad!

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!
Låg avgift!
Juridisk Person godkännes!
Högt upp!
Stor och inglasad balkong!
Gemensam spa med dubbla bubbelpooler på taket, takterrass, grillplats och soldäck!
Gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet!
Nyproducerat från 2014!
Nominerad till årets Stockholmsbyggnad 2015!
Sätras mest populära förening!
Öppen planlösning!
Socialt och kvadratsmart boende!
Badrum med golvvärme och kombimaskin!
Fönster i två väderstreck!
Fullutrustat kök!
Mycket förvaring!
Stort sovrum med plats för dubbelsäng!
Barnvagnsrum
Cykelrum
Friluftsliv
Promenadavstånd till stranden!
Mälarhöjdsbadet!
Promenadslingor i grönområden!
Nära till Kungens Kurva, Heron City och Skärholmen C!
Stenkast till tunnelbanan!
Bra med kommunikationer!
GEMENSAM TAKTERRASS MED SPA, SOLDÄCK & GRILLPLATS - LÅG AVGIFT - EXKLUSIV BOSTAD - SOCIAL PLANLÖSNING!

KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Varmt välkomna till detta spektakulära boende för den kräsne! Av intelligent design med inspiration från New York finner ni detta ståtliga Lamellhus från 2014. Med ljus från två håll och glasade balkongdörrar har boendekvaliteterna förhöjts. Ett drömboende i Sätra! Här bor ni i söderorts mest populära förening med dubbla härliga uteplatser, social planlösning och gemensam Spa och grillplats på taket!

Detta är en unik lägenhet, välplanerad för varenda kvadratmeter och som passar perfekt för alla! Här bor du med stora sociala ytor, bastanta rum mot två väderstreck. Här vaknar du till härlig morgonsol med frukost på balkongen! Högst upp i fastigheten når ni dessutom till den stora gemensamma takterrassen med bl.a. två spa-pooler, soldäck, grillplats och pampig utsikt över Stockholm samt Mälaren. Föreningen har även en gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjligheter, perfekt för fester och större evenemang. Utanför ingången till lägenheten finns det plats för enklare möblemang där man kan njuta av eftermiddagssolen samt se solnedgången hela vägen tills den når trädtopparna. Bostaden har ett luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor och allehanda möbleringsmöjligheter. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen med plats för matbord för 4-6 personer. Köket är modernt, fullutrustat och har skåp hela vägen upp i taket, samt inrett med ljusa skåpsluckor och svart kakelvägg, diskmaskin samt kyl/frys är från Bosch. Snyggt golv i ekparkett, samt vita väggar. Vid innehallen finner ni bra utrymmen för både kläder och förvaring bakom skjutdörrar. Även här ligger det rymliga och helkaklade badrummet med golvvärme och en kombimaskin från Bosch. Lägenheten erbjuder ett ljust och stort sovrum och glasdörrar ut till den bastanta inglasade uteplatsen!
Bra förening med god ekonomi och låga avgifter, samt inga planerade avgiftshöjningar! (2021-07-21)
Parkeringsplatser på gården, cykel och barnvagsrum, lägenhetsförråd, föreningslokal med gästrum, samt takterrass med soldäck och spabad!

En fantastisk bostad som erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig och med ett stenkast från både vackra naturstråk, serviceutbud och kommunikationer!
Här tar du en promenad ned till Mälarhöjdsbadet som har gräsmatta för picnic, sandstrand och hopptorn för barnen, samt en kiosk med korv och glass! Utegym och strövområden längst med vattnet och massor med grönska, samt nära till Kungens Kurva, Heron City och Skärholmen C! Bra kommunikationer i området, samt invid tunnelbanan med ca. 20 min till T-Centralen.

Välkommen till ditt nya boende!

Bostadsrätt

41kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 683 kr/månad

Ingår: Värme, VA (Obligatoriskt tillägg för 250M bredband tillkommer om 264 kr /mån)

1.232%

Genom säkerhetsdörren kliver du sedan in i denna välplanerade bostad med plats för avhängning direkt till höger.

Sällskapsdel i modern öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Golvbeläggning genomgående ekparkett samt vita målade väggar. Gott om ljusinsläpp genom stort fönsterparti i vardagsrummet.

Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och bjuder in till härlig matlagning med stilren och funktionsvänlig design. Vita släta skåpsfronter som bryts av med svart kakel ovanför arbetsbänk i svart. Fullutrustat kök med skåp ända upp i taket. Maskinparken består av kyl/frys från Bosch, kolfilterfläkt, diskmaskin samt spis med glaskeramikhäll från Bosch. Inbyggd mikrovågsugn i svart och övriga maskinparken i vitt.

Invid badrummet finns hallen med inbyggda förvaringsmöjligheter.

Modernt badrum i stilfull design. Badrumsgolv med behaglig komfortvärme som regleras av termostat placerad på väggen. Vita helkaklade väggar och svart klinkergolv. Egen tvättdel genom kombinerad tvättmaskin/torktumlare och i övrigt finns här WC, duschyta, handfat, väggskåp med spegel och infälld belysning samt handdukstork på väggen.

Längst in i bostaden finner du sovrummet med plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du den mycket uppskattade balkongen med härlig förmiddagssol. Denna är inglasad och kan nyttjas hela året!

invid balkongen finns ett praktiskt förråd om ca: 3-4 kvm

Flerfamiljehus

2014 - Byggt av SSM

Mekanisk (FTX) - med värmeåtervinning

Fjärrvärme

5 / 7

Ja

3-glas

Utförd 12/15/2015

C

Kungssätravägen 18, 5 tr

Stockholm

Sätra

SKÄRHOLMEN

2 683 kr/mån

Ingår: Värme, VA (Obligatoriskt tillägg för 250M bredband tillkommer om 264 kr /mån)

2 400 kr/år

1 800 kr/år

4 200 kr

1

BRF Kungsterrassen

BRF Kungsterrassen är en äkta bostadsrättsförening i Skärholmen.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns gemensamt cykelförråd (plan 0 och 2), barnvagnsrum (plan 1), rullstolsförråd (plan 1) och sopkärl i separata utvändiga markbehållare för hushållssopor. Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal med övernattningsrum i anslutning till den stora takterrassen.

Gemensam gård / takterrass
Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen. Takterrassen erbjuder grillmöjligheter, soldäck samt två avkopplande spabad. Spabaden kommer under året att vara öppna under cirka 6 månader. I anslutning till takterrassen ligger gemensamhetslokalen med möjlighet till övernattning för medlemmarna och dess besökare. Både spabaden och gemensamhetslokalen är bokningsbara. På föreningens mark finns parkeringsplatser och cykelparkering.

El-Avtal
Föreningen har ett gemensamt elavtal för att medlemmarna ska få ett lägre pris. Kostnaden baseras på föregående årsförbrukning och avläses/justeras mot faktisk förbrukning. Elen läggs sedan på månadsavgiften en gång per kvartal.

Ekonomi / Ägande
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras.
Föreningen äger ej marken.

Renoveringar utförda och planerade 2015 - Asfaltering av parkeringsplatser Större underhåll och renoveringar är inte planerade då byggnaden är relativt ny.

Föreningen har 19 st parkeringsplatser på gården. Kostnad 600 kr/månad och separat kö finns i dagsläget (2021-02-27). Bra utbud för parkering på omkringliggande gator.

Intresseanmälan

Läs mer här.