Såld

Roslagsgatan 29, 2tr

Snabbfakta

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  46 kvm
 • Avgift
  2 889 kr

Magisk lägenhet i toppskick. Varmt välkommen på visning!

Drömbostad
Stadspuls
Topprenoverad
Balkong i bästa läge
Tyst läge på lugn gata
Attraktiv adress
God förvaring
Insynsskyddad
Hög takhöjd
Låg avgift i stabil förening
Goda kommunikationer
Oslagbar planlösning
Otrolig rymd
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till denna 2 rummare om 47 kvadratmeter på attraktiv adress. Denna lägenhet finner ni i mysiga Vasastan och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott ljusinsläpp. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar.
Vad mer kan du önska dig?
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljshus

  1936

  Fjärrvärme

  Våning: 2

  Hiss: JA

 • 2 889 kr/mån

  Inkl värme, vatten & hushållsavfall.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • I vasastan finns flertalet lummiga och mysiga parker. Bl.a. Observatorielunden, Tegnerlunden, Vanadislunden och Vasaparken. Där vasaparken erbjuder konsthall, lekplats och frusen isbana vintertid. Även Vasaparken och Brunnsviken ligger ett stenkast bort. Sett till kommunikationer har du allt inom gångavstånd (Tunnelbana, Pendel och buss). För den som pendlar med bil tar man sig snabbt ut på E4:an och E18. I Brunnsviken finns ett antal båtklubbar och här tar du dig enkelt ut i Skärgården med båt. I området ligger Engelska Skolan samt KTH som är en av de högst rankade skolorna i Europa inom sitt akademiska fält.

 • Brf Roslagsgatan 29 Föreningens adresser: Roslagsgatan 29 & 29A Antal lägenheter: 58 bostadsrätter 5 hyresrätter 4 förråd och 3 lokaler. Samtliga förråd och lokaler är uthyrda. Delat ägande: Det godkänns. Juridisk person: Godkänns inte. Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torksskåp, 1 st torkrum, samt mangel (belägen i gårdshuset). 2 st cykelrum (1 i gatuhus och 1 i gårdshus) 1 st möblerad takterrass som går att boka för mindre tillställningar (belägen i gatuhuset). Gemensam innergård som är möblerad med matbord, stolar och större soffgrupp. ?Förråd:?Lägenheterna i gatuhuset har 1 vindsförråd samt 1 st källarförråd (båda förråden finns i gatuhuset). Lägenheterna i gårdshuset har 1 vindsförråd som är beläget i gårdshuset. Gjorda renoveringar: Takomläggning gjordes 1997. Stambyte och byte av elstigar 1998. Fönstren renoverades 2007. Nya maskiner i tvättstugan 2013. Hissreparation är genomförd hösten 2014. Nya balkonger mot gård byggda 2018. Stamspolning genomfördes hösten 2019. Takterass renoverades under vintern och våren 2019. OVK-besiktning gjordes våren 2020 med kompletterande arbete under hösten 2020. Kommande renoveringar: En underhållsplan finns och de kommande renoveringarna i underhållsplanen är följande: Undercentralen. Renovering av hissen i gårdshuset. Fönster. Måla om trapphus. Finns inga specifika datum för ovanstående renoveringar. Parkering: Boendeparkering VA. 1100kr/mån. Tv/bredband: Huset är kopplat till ComHem och varje medlem ansvarar för att ordna detta på egen hand av egen bekostnad. Övrigt: Föreningen bildades 2007. Överlåtelse-/pantsättningsavgift: I enlighet med föreningens stadgar ska överlåtelseavgiften uppgå till högst 2,5% och pantsättningsavgiften till högst 1% av det basbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning. Detta betalas i enlighet med föreningens stadgar.

Intresseanmälan

Läs mer här.