Snart till salu

Tegnérgatan 57A

Snabbfakta

 • Antal rum
  1.5 ROK
 • Boarea
  41 kvm
 • Avgift
  2 293 kr

Mysig och välplanerad lägenhet på attraktiv adress.

Attraktiv adress
Bra ljusinsläpp
Härlig planlösning
Goda kommunikationer
All tänkbar service
Hög mysighetsfaktor
Genomgående fräsch
Din drömbostad
Närhet till butiker
Varmt välkommen till denna 1 rummare om 41 kvadratmeter på attraktiv adress. Denna lägenhet finner ni i mysiga Vasastan och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott ljusinsläpp. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar.
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljshus

  1930

  Fjärrvärme

  Våning: 0.5/6

  Mekanisk frånluft

 • 2 293 kr/mån

  Inkl värme och vatten.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • I vasastan finns flertalet lummiga och mysiga parker. Bl.a. Observatorielunden, Tegnerlunden, Vanadislunden och Vasaparken. Där vasaparken erbjuder konsthall, lekplats och frusen isbana vintertid. Även Vasaparken och Brunnsviken ligger ett stenkast bort. Sett till kommunikationer har du allt inom gångavstånd (Tunnelbana, Pendel och buss). För den som pendlar med bil tar man sig snabbt ut på E4:an och E18. I Brunnsviken finns ett antal båtklubbar och här tar du dig enkelt ut i Skärgården med båt. I området ligger Engelska Skolan samt KTH som är en av de högst rankade skolorna i Europa inom sitt akademiska fält.

 • Brf Berget 10 Föreningen Brf Berget 10 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken som fastigheten står på. I föreningen finns 44 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. Byggnaden uppfördes 1929-1930 RENOVERINGAR - 2007 Avlopps- och vattenstammar - 2007 el-stigarna byttes. - 2009 Taket & fasaden renoverades - 2019 Ny tättstuga och maskinpark GEMENSAMMA UTRYMMEN Högst upp (plan6) finns en mycket stor takterrass utefter hela huset i två väderstreck, avsedd för gemensamt bruk av samtliga medlemmar. Innergården sköts väl, och kan användas av barn eller exempelvis för att grilla. Den genomgår f.n. renovering. Till gemensamma utrymmen hör också en välutrustad tvättstuga, utrustad med 3 stora maskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Maskinparken är ny under 2019. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, cykelförvaring, barnvagnsrum, innergård och en stor takterrass med plats för utemöbler och grill. Föreningen godkänner delat ägande Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift utgår med 2,5 resp 1% av basbelopp. KABEL-TV OCH BREDBAND Föreningen har avtal med Comhem och Zitius

Intresseanmälan

Läs mer här.