Till salu

Karen Blixens Gata 7, högt upp!

Snabbfakta

 • som utgångsbud
  3 995 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  77 kvm
 • Avgift
  4 228 kr

Modern och eftertraktad 3:a med inglasad balkong!

Stor inglasad balkong åt väst!
Högt upp!
Stora fönster för bra ljusinsläpp!
Parkeringsmöjligheter finns!
Öppen planlösning!
Gott om förvaring!
Insynsfritt!
Moderna och högkvalitativa materialval!
Bekvämt badrum med tvättmaskin och torktumlare!
Garage i huset med hissen rakt ned (ledigt/ kort kö)!
Dubbla hissar!
Tillgång till Gästlägenhet i föreningen!
Byggt 2015 av JM!
Strandpromenad nära!
Grimsta naturreservat (1 min)!
Båtklubb!
Närhet till Kanaanbadet (10 min)!
Blackebergs IP & Idrottshall!
T-bana Blackeberg & Islandstorget (10 min)!
Hemköp, Bageri och Restauranger!
- LUGNT OCH TYST LÄGE MED STOR INGLASAD BALKONG - ÖPPEN PLANLÖSNING - GARAGE & PARKERIKNG FINNS - NÄRA TILL SERVICE OCH NATUR!

Kontakta mäklaren för privatvisning!
Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Visning efter visning, helg efter helg. Sökandet efter din drömbostad kan vara en lång och utdragen, ibland tjatig process. Trösten ligger i att vissa bostäder är värda att vänta på - Här bor du i det eftersökta lugnet, med den friska luften och den förträffliga naturen runt knuten. Koppla bort dig från innerstans hets & stress men unna dig alla moderna bekvämligheter - En av Blackans bästa föreningar med hiss i huset, parkering på gården, samt nytt och fräscht från JM 2015. Välkommen till BRF Kvarnhjulet!

Nu har du chansen att förvärva en magisk bostad belägen högt upp bland trätopparna, med en fantastisk inglasad balkong med utsikt mot ert egna naturreservat. Här kan man njuta av solnedgångar i väst, en luftig, social och öppen planlösning, samt ett modernt och bekvämt boende nära naturen. Bostadens bastanta sociala ytor som bjuder in till sällskap samt allehanda möbleringsmöjligheter. Bostaden har genomgående parkettgolv med moderna materialval, stilsäkert och fullutrustat kök, samt stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Ett kvalitetskök med gedigna vitvaror, mjukstängande luckor och lådor samt en centralkopplad köksfläkt, samt möjlighet att ta hissen ned till garaget. Badrummet är välutrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Du har gott om förvaring i en stor klädkammare, garderobsvägg i hallen, samt ett stort källarförråd.

Bostaden tillhör en av Blackebergs mest populära bostadsrättsföreningar som är välskött, har bra ekonomi och alla önskvärda moderna bekvämligheter. Du har dubbla hissar som går enda ned till garaget, samt parkering på gården (med ingen/kort kö). En välskött gård med grillplatser, cykel- och barnvagnsrum, samt även en gästlägenhet att hyra dygnsvis. Föreningen består av tre ståtliga hus och disponerar en lokal i port 11, som är uthyrd på långtid och genererar stabila hyresintäkter. Föreningen gör årligen stora amorteringar på sina lån, samt har idag en stabil kassa på ca. 3,8 Mkr.

Här bor du med gångavstånd till Kaananbadets strandbad och café, Strandpromenader med kvällssol längst Mälarens vattnet, svampplockning och promenadstråk i Grimstas skogar, och en båtklubb!
Samtidigt har du nära till T-bana vid både Islandstorget och Blackebergs centrum. Här finns också en välsorterad Hemköp, apotek, flera restauranger, samt all tänkbar service.
Många förskolor & grundskolor samt ett gymnasium finns i närheten.

Denna bostad får inte missas, Välkommen!

Bostadsrätt

77kvm

Bostadsrätt

3 rum

3 995 000 kr - som utgångsbud

4 228 kr/månad

I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras utöver månadsavgift efter förbrukning. Bredband (1000/1000) och TV via Bahnhof debiteras utöver månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om 170 kr/mån.

1502

2-1502

0.5747%

Genomgående ekstavsparkett och vita väggar.

Stor och rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och platsbyggd förvaring.

Stort och öppet vardagsrum med stora fönster, samt utgång till den härliga balkongen. Plats för allehanda möblering och eftermiddagssol.

Stor balkong med plats för större möbel, ev. el- eller gasgrill. Inglasat för användning hela åtet! Kvällssol med utsikt över tallskog och lugnet!

Rymligt och fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror från Elektrolux. Köksskåp från Marbodal, vita luckor, vitt stänkskydd, rostfri diskho med avrinning, samt svart bänkskiva.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, stort fönster, samt enklare förvaring. Stort fönster med fin utsikt och insynsfrihet.

Rymligt sovrum med stort fönster och plats för säng och enklare möblering. Fondvägg målad i blå kulör. Rofyllt och insynsfritt.

Helkaklat badrum med badkar, kommod och spegel, WC, samt tvättmaskin och torktummlare

Vid hallen finns en stor klädkammare med inbyggda hyllplan och klädstänger. Lätt organiserad och sväljer det mesta

- Garage och parkering ovan jord att hyra för bil/MC. - Cykelförråd - Gästlägenhet (KBG 13, 2tr) - Vacker gårdsmiljö med lekplatser, sandlådor, samt 2 grillar - Barnvagnsrum

ca. 3-4 kvm i källaren

Flerfamiljshus

2015

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme & Luft-vatten värmepump

5

Ja

3-glas

Utförd 3/20/2017

59 kWh/kvm per år

B

Karen Blixens Gata 7, högt upp!

Stockholm

BROMMA

4 228 kr/mån

I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras utöver månadsavgift efter förbrukning. Bredband (1000/1000) och TV via Bahnhof debiteras utöver månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om 170 kr/mån.

2 400 kr/år

1 200 kr/år

2 400 kr/år

6 000 kr

2

Schablon

BRF KVARNHJULET

I en skyddad skogsglänta vid Grimsta naturreservat ett stenkast från Mälaren reser sig husen i Brf Kvarnhjulet. De tre ståtliga husen om 13 våningsplan har ljusa putsfasader som kontrasterar fint mot den djupa tallskogen.
Brf Kvarnhjulet består av 176 lägenheter och ligger i Blackeberg. Dessutom har föreningen 1 lokal som hyrs ut t.o.m. 2034-06-30.

Mer information finns på föreningens hemsida:
https://www.brfkvarnhjulet.se/

Föreningen har inte genomfört några större renoveringar eftersom husen är relativt nybyggda, samt finns inga beslut om kommande renoveringar. Kontrollerat 2022-02-20. Föreningen har nyligen installerat laddplatser på gården för el-bilar.

Stort garage i källaren under de tre huskropparna. Garageplatser: 83 stycken, 900 kr/mån Öppna P-platser: 57 stycken, 450 kr/mån Öppna P-platser med laddstolpe: 10 stycken, 650 kr/mån (plus elförbrukningen) MC-platser: 7 stycken, 300 kr/mån Separat kösystem, vid kontroll 2022-02-20 säger styrelsen att det är kort kö för parkeringsplats eller garage. Föreningen har en princip som säger att nyinflyttade som önskar en parkeringsplats prioriteras före boende som har 2 platser, dennes andre plats sägs då upp med 1 månads uppsägningstid. Garage och uteparkering hanteras av Aimo Park.

Intresseanmälan

Läs mer här.