Snart till salu

Fidravägen 35, Havsglimt!

Snabbfakta

  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    85 kvm
  • Avgift
    5 339 kr

Drömläge med fina materialval och stor balkong!

Slående havsglimt med perfekt solläge i väst!
Bastant balkong från vardagsrum!
Nyrenoverad med lyxiga materialval!
Insynsskyddat läge!
Grönska utanför samtliga fönster och balkong!
Generösa och luftiga ytor!
Stora klädkammare!
Naturnära omgivning!
Parkering finns att hyra i föreningen!
Bra kommunikationer!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Högt upp i huset finner ni denna nyrenoverade fyra i ett attraktivt läge med slående utsikt, genomtänkt planlösning och gott ljusinflöde från två väderstreck. Bostaden har fått en genomgående renovering av ytskikten, där bland annat köket har fått marmorklinkers på köksvägg, infällda spotlights i tak, samt nymålade väggar.

Välkommen in i en rymlig hall med gott om förvaring och en intilliggande klädkammare. Härifrån kommer du vidare in i den öppna, sociala ytan som består av kök och vardagsrum med stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp, samt utgång till den fina balkongen. Till höger har ni sedan ett tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Två ytterligare sovrum finns i anslutning till vardagsrum/kök som är perfekta att använda som barnrum eller arbetsrum för den som jobbar hemifrån. Samtliga sovrummen är vevntilerade för bästa möjliga luftcirkulation, samt har datauttag för stabilt bredband. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens egna balkong med magnifik utsikt över takåsar och Lännerstrasundet. På sommaren åtnjuter ni många grillmiddagar på balkongen.

Bra förening med nya hus från 2016. Fina energibyggnader med genomtänkta materialval, förstärkt ventilation i alla rum med värmeåtervinningssystem och ekologisk daggvattenhantering. Charmiga loftlångar med trappor, samt hiss i trapphusen. Gemensamhetsytor består av parkeringsplater, fin gård med lek- och grillplats.

Området kännetecknas av grönska, vatten, lugn och ro, frisk luft, samt nära till naturen. Här bor du på bekvämt pendlingsavstånd med bil till stan, men ändå nära matbutiker och närliggande service. Perfekt för den som vill bort från storstadsstressen, men ändå kunna åka in till kontoret vid behov.

Välkommen på visning!

Bostadsrätt

85kvm

Bostadsrätt

4 rum

5 339 kr/månad

ink. Värme, VA, samt obl. tillägg om 225 kr/mån för Bredband och Kabel-TV bas

1201

1.506%

Stor hall med allehanda förvaringsmöjligheter och intilliggande klädkammare.

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, med infällda spotlights som ramar in taket. Väggarna är grå och golvet är av ekparkett. Stora fönster mot sydväst och utgång till balkong i samma väderstreck, som ger härligt med ljus långt in på kvällen.

Modernt kök med stilrena materialval, vita luckor och marmorklinkers på vägg, samt kvalitativa vitvaror från Bosch bestående av häll/ugn, dubbla kyl/frys, diskmaskin, samt köksfläkt. Intill finns plats för en större matgrupp om 4–6 personer.

Det stora sovrummet åtnjuter fönster mot sydväst, parkettgolv, vita och grå väggar, samt inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng, samt skrivbord och nattduksbord.

Detta sovrum har även fönster mot sydväst, parkettgolv och vita och grå väggar, med plats för en 1,60cm säng och inbyggd förvaring, samt skrivbord.

Det mindre sovrummet duger utmärkt för en barnsäng och lekhörna, samt har inbyggd förvaring. Rosa och vita väggar samt parkettgolv.

Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, WC, handfat med kommod och spegelskåp, samt duschhörna. Grått golv och vitkaklade väggar.

En stor och härlig balkong på ca 8 kvm med fantastisk utsikt över takåsar och ned mot havet! Här lyser kvällssolen långt in på natten under sommaren och har plats för en större möbelgrupp, samt el-eller gasgrill.

Stor klädkammare mot passage vid sovrum med inbyggda hyllor och klädstänger.

Rymligt förråd mot hallen med plats för mycket förvaring.

Flerfamiljshus

2016

Mekanisk (FTX, F)

Bergvärme

3 / 4

Ja

3-glas

Utförd 4/27/2020

C

Fidravägen 35, Havsglimt!

Nacka

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden

SALTSJÖBADEN

5 339 kr/mån

ink. Värme, VA, samt obl. tillägg om 225 kr/mån för Bredband och Kabel-TV bas

2

BRF Boklok Lännbohöjden

Brf Lännbohöjden bildades 2015 där inflytt skedde slutet på 2016. Föreningens byggnader består av 6 flerbostadshus med totalt 84 bostadsrätter.

Gemensamhetsutrymmen
Cykelparkering & miljöhus.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

AVGIFT
Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerad Juni 2023).

TV/BREDBAND
TV via Tele2 (grundutbud av kanaler är det som ingår). Bredband 100/100 via fiber.

Pantsättningsavgift
1% av PBB

Överlåtelseavgift
2,5% av PBB betalas av säljare

PARKERING
Möjlighet till parkering finns i form utav 18 carportplatser samt 59 parkeringsplatser. Månadskostnaden för parkering utan tak är 340 kr samt parkering i carport 550 kr. Parkando förvaltar parkeringsplatserna.

TV-/BREDBAND
TV och bredband är gruppanslutet via Comhem (TELE2) och tillkommer med en avgift på 225 kr/månad.

Sista garantibesiktningen som entreprenören (BoKlok) har beställt genomförts i oktober 2021.

Intresseanmälan

Läs mer här.