Såld

Kyrkogårdsvägen 67

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  2 250 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  42 kvm
 • Avgift
  2 339 kr

Möjlig tvåa med mysig 20-talscharm! Varmt välkommen!

Möjlig tvåa
Ljusa ytskikt
Stabil förening
Låg avgift
Bra ljusinsläpp
Djupa fönsternischer
Generös takhöjd
Rymligt kök
Tunnelbana i området
Lugnt område
Vacker innergård
Optimal planlösning
Magnebergsparken
Möjligt att sätta sin egen prägel
Inre reparationsfond 14 605:-
Närhet till all tänkbar service och kommunikation
Kontakta mäklaren för en exklusiv VIP-visning! Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a belägen på en attraktiv adress i Enskedes trevliga villaområde. Lägenheten har tidstypisk och välbehållen charm såsom djupa fönsternischer och generös takhöjd. Lägenheten är en möjlig tvåa i en stabil förening med låg avgift. Lägenheten ligger endast 5 minuter från närmsta tunnelbana och här har du även närhet till grönområden och all tänkbar service. Här kommer du trivas! Kan det vara din drömbostad?
 • Flerfamiljehus

  1921

  Våning: 2/2

 • 2 339 kr/mån

  Inkl värme & vatten

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 1 boende i lägenheten

 • Intill Hammarbyhöjden och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Naturreservatet inom gångavstånd.

 • Brf Gammelsmedjan i Enskede Brf Gammelsmedjan i Enskede är en trevlig bostadsrättsförening som bildades 2012. Föreningen består av 42 st lägenheter var av 38 st är 1rok och 4 st 2 rok. 36 st av dessa lägenheter är bostadsrätter och 6 st är hyresrätter samt en lokal. Hyresrätterna ligger som dolda intäkter i föreningen och kommer generera kapital när de säljs. 0 lokaler upplåtes med hyresrätt. Föreningen är belägen på Kykogårdsvägen 51- 67. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening Föreningen tillåter inte juridisk person Tomträtt som skall omförhandlas 2021 Större genomförda renoveringar Fastigheter med byggnader ursprungligen uppförda 1921 och renoverades 1968 och återigen omfattande renoverade 2009/10. 2017 - OVK 2010 - tak och fasad 2009 - Stambyte 2005 - Bergvärme Kommande renoveringar Inget planerat i dagsläget Kommande avgiftsförändringar Det finns inga inplanerade avgiftsförändringar Gemensamma utrymmen Cykelrum, tvättstuga, grovtvättstuga, gård, sopsorteringsrum Det finns i föreningen två tvättstugor, en på Kyrkogårdsvägen 61 och en på Kyrkogårdsvägen 65. Den ena totalrenoverades under 2009. Bilplats Gatuparkering i området mot avgift, boendeparkeringstillstånd kan ansökas via Stockholms kommun. TV & Internet Comhem finns indraget för bredband och kabel-tv. Det finns även fiber indraget genom Stokab.

Intresseanmälan

Läs mer här.