Högst upp i huset med stor balkong i sydväst!

Budgivning pågår
Bilder Översikt

Tulegatan 43

 • som utgångsbud
  5 400 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  60 kvm
 • Avgift
  2 394 kr
 • Vån 8/8
 • Låg avgift
 • Möjlig trea
 • Stor balkong i sydväst
 • Vätter mot lugn innergård
 • Utmärkta kommunikationer
 • Garage i huset med 120 platser
 • Stor takterass med 360 graders vy över Stockholm
Välkomna till denna ljuvliga bostad belägen på toppadress.
Högst upp i huset och med sina ytterst välplanerade kvadratmeter är detta en riktig pärla som passar utmärkt till ett par eller nyblivna familjen.
Planlösning i fil med alla bekvämligheter som stor balkong i sydväst, stambytt helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin samt plats för gott om förvaring. Som stort plus i kanten kan bostaden enkelt konverteras till en yteffektiv trea.
Optimalt ljusinsläpp med fri ogenerad utsikt mot härlig lugn innergård.
Stabil förening med god ekonomi där man dessutom byggt tre takterasser med 360 graders fantastisk utsikt över hela Stockholm.

Hall
Goda avhängningsmöjligheter med inbyggda garderober.
Ljus klinker i granit ger en välkomnande och stilren känsla.

Badrum
Stort helkaklat badrum med golvvärme. Stilrent utförande med gott om plats för förvaring samt förberett för tvättmaskin.

Master bedroom
Väl tilltaget master bedroom med platsmonterade garderober. Utrymme för mediahörna om önskas.
Härligt ljusinsläpp från fönster mot lugn innergård.

Kök
Kök med bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter.
All maskinell utrustning finns med genomtänkt placering.
Matplats för 4-6 personer.
Köket kan smidigt konverteras om till ett gäst/barnrum, alternativt arbetsrum. Se alternativ planlösning!.

Vardagsrum
Funktionellt allrum med given plats för mediahörna, soffgrupp och matplats för större sällskap.

Balkong
Stor balkong i bästa sydvästläge!, med plats för utomhusmöbler samt plantering. Ogenerat läge mot lugn innergård.

Förråd
Till våningen hör ett vindsförråd.
 • Flerfamiljehus

  1963 resp 65

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 8/8

  Hiss: JA

  Mekanisk (endast frånluft)

 • 2 394 kr/mån

  Inkl Värme, Vatten, TV och bredband. Eftersom bostaden klassas som oäkta förening beskattas bostaden med ca 8000 kr/ år.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

 • Här bor du mellan Hagaparken och Odenplan i ett mycket restaurangtätt område med bland annat Stockholms Matvarufabrik och Restaurang Döden i Grytan. Vill du ta en fika ligger populära café Ceasar alldeles intill. Vid mat för avhämtning finner du både thailändskt, indiskt, sushi, husman och pizza inom någon minuts gångavstånd. Du har också nära till bra matbutiker som, ICA, korsningen Odeng./Döbelnsg., Coop och Ica Vanadins. samt utmärkta kommunikationer. Längtar du till grönområden ligger Hagaparken och Brunnsviken en kort promenad bort med promenadstråk längs med vattnet, här finner du även Stallmästargårdens utsökta kök. Kommunikationerna är utmärkta med flera bussar i närheten, busslinje 2 som går hela tiden till Odenplan och vidare till Stureplan samt tunnelbana och Citybanan bara några minuter bort vid Odenplan.

 • Brf Geten Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Geten registrerades 2001 och köpet av fastigheterna Geten 25 och Geten 26 inklusive marken (äger marken), genomfördes 2003. Föreningens stadgar registrerades en månad senare och nuvarande stadgarna uppdaterades 2018. 2003 gjordes en sammanslagning av fastigheterna till en fastighet som heter Geten 25. De två bostadshusen byggdes 1963 respektive 1965 och har vardera 8 våningsplan. Föreningen upplåter 108 lägenheter med bostadsrätt och 4 lägenheter med hyresrätt och fastigheten inrymmer även 35 lokaler och 120 p-platser i garage. Skattemyndigheterna bedömmer föreningen som en oäkta bostadsrättsförening då en större del av intäkterna kommer från uthyrning av lokaler och garageplatser. UTFÖRDA RENOVERINGAR Föreningen har under de senaste åren fokuserat på att successivt underhålla fastigheterna på följande sätt: 2018 bygger vi om våra elrum samt startar fönsterrenovering för föreningens samtliga lägenheter, ett projekt som är planerat att pågå fram till och med 2021. Vi startar även en projektering för att införa laddstationer för elbilar. 2017 totalrenoverande vi den stora lokalen på Döbelnsgatan 52 samt byggde om ventialtionsanläggningarna. 2015 - 2016 totalrenoverade vi innergården vilket omfattande ett nytt tätskick för den nedre gårdsytan mot Tulegatan. Innergården i sin helhet rustades upp med nya växter, gräsmattor, lekplats och en gemensam pergola med grillplats. 2014 genomförde vi stambyten i lägneheterna på föreningens sista trappuppgång; Tulegatan 43. Vi investerade även i ett nytt skalskydd samt säkerhetssystem vid entréportar och vi målade yttertaken. 2013 fortsatte vi med stambyte i lägneheterna på Döbelnsgatan 52 och 56. Dessutom investerade vi i nya markkärl för sopor utanför fastigheterna samt bytte fasad och fönster på gatuplanen. 2012 genomfördes stambyte i lägneheterna på Tulegatan 41. 2011 byggdes tre takterrasser, vilket möjliggjort en av stadens bästa utsikter. 2010 genomfördes ommålningar i gemensamma utrymmen på varje plan, trapphus samt garage. 2009 byttes hissarna ut och entréerna renoverades. 2005 genomfördes en separation av fjärrvärmesystemet som tidigare delades med grannfastigheten. Samtidigt byttes våra fjärrvärmeväxlare som sänkte våra uppvärmningskostnader. Successivt har därefter våra lokaler fått nya ventilationssystem med återvinning av värme. 2004 genomfördes en omgjutning av alla föreningens balkonger och fasaden mot gården på Tulegatsidan renoverades. GEMENSAMMA UTRYMMEN I fastigheten finns även en bastulokal som kan bokas gratis av medlemmarna, tre takterrasser samt en fastighetsexpedition. För garageplatserna har föreningen ett internt kösystem som ger förtur framför externa hyresgäster, en kölista som hanteras av fastighetsskötaren. Garageplats kostar 1200 kr/mån.

Ansvarig mäklare

David Sebestyén

Intresseanmälan

Läs mer här.