Snart till salu

Ankdammsgatan 30, 4 tr

Snabbfakta

 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  76 kvm
 • Avgift
  3 781 kr

Fin 3:a med balkong och sol hela dagarna!

Kontakta mäklaren för bilder & mer information!
Balkong i söderläge, samt extra fransk balkong!
Insynsfritt!
Högt upp!
Stora sociala ytor!
Stambytt!
Hiss i huset!
650 m till Solna Centrum, kommunikation och service!
Många skolor och förskolor i området!
Förening med god ekonomi, bra kassa och stabila hyresintäkter!
Kontakta ansvarig mäklare för annonsering som kommande, mer information eller visning!
Fastighetsmäklare: Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a på Ankdammsgatan. Centralt läge med närhet till både kommunikationer och grönska. Bostaden har stort vardagsrum, rymligt och socialt kök med vitvaror samt en egen balkong i rakt söderläge, samt extra fransk balkong. Vidare finner ni två stillsamma sovrum, stambytt och helkaklat badrum samt ett väl tilltaget och ljust vardagsrum med gott om sociala ytor. Här finns även möjlighet att öppna upp och ha en öppen planlösning, samt bygga till rum mot köket. Genomgående Ekparkett och ljusa väggar.

Välskött förening med god ekonomi, samt intäkter från lokaler. ca. 14 M kr i kassa, samt 3,5 M kr årligen i hyresintäkter från lokaler!

Belägen mitt i lugna Skytteholm precis invid Skytteholmsparken och Huvudstaparken, som erbjuder trevliga promenadstråk i grönska och ned mot vattnet. Här finns lekplatser, fotbollsplaner, gräsytor för sol och grill, samt lekplatser för barnen. Här finns många förskolor, samt skytteholmsskolan precis runt hörnet. Busshållplats 50 m från porten och endast 6 minuters promenad till Solna Centrum med bussar, närservice och T-bana som snabbt tar er in till City. 5 minuters promenad till Ica Maxi och ute på Frösundaleden går tät busstrafik i riktningar mot Solna Station, Brommaplan, Mörby och Liljeholmen.
 • Välkomnande hall som leder direkt in i vardagsrummet. Möjlighet till förvaring och avhängning finns direkt in till vänster. Vackert marmorgolv och väggar i ljus nyans.

  Väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med otroligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot motsatta håll. Golv i ekparkett och väggar målade i ljus nyans.

  Modernt kök med rymliga arbetsytor och exemplarisk förvaring. Köket har en naturlig plats matplats intill fönster som rymmer matbord för 4 - 6 personer. Maskinparken består av kyl/frys, spis/ugn, fläkt, mikrovågsugn. Väggar i ljus nyans med kakel ovan arbetsbänk samt golv i parkett.

  Underbar uteplats i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Här finns plats för möblemang, gröna växter och en grill för sommarkvällarna.

  Vilsamt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler och skrivbord. Rummet får mycket ljus från stort fönsterparti och har inbyggd förvaring. Tapetserade väggar och golv i ekparkett.

  Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler, lättare förvaring och skrivbord. Rummet får mycket ljus från stort fönsterparti. Väggar i ljus nyans och golv i ekparkett..

  Renoverat 2015 - Helkaklat och fräscht badrum utrustat med golvvärme, WC, tvättställ, dusch, spegelskåp och handdukstork.

  Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd i källaren.

 • Flerfamiljehus

  1960

  Fjärrvärme

  2-glas

  Våning: 4/7

  Hiss: JA

  Mekanisk (FT från- och tillluft

 • 3 781 kr/mån

  Obli. Tillägg bredband 215kr/mån

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Summa(kr/år): 4 800 kr

  Personer i hushållet: 1

 • Skytteholm är ett lugnt område och med ett utmärkt läge i centrala Solna. Här har du närhet till det mesta. Lägenheten ligger i ett centralt läge för olika kommunikationsmöjligheter. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. På promenadavstånd når man Huvudsta centrum där tunnelbanan också finns. För den som vill ta tvärbanan nås den på promenadavstånd. Pendeltåget nås också via längre promenad eller med buss. Utanför bostaden går det flertal bussar som tar dig till Solna centrum, Brommaplan och Spånga station bland annat. Affärer & restauranger I direkt närhet finns småbutiker, videobutik, Lidl, bageri, lunchrestauranger och ICA Maxi. Inom gångavstånd hittar du Solna Centrum som har ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger och även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, vårdcentral och andra serviceinrättningar. Mall of Scandinavia i Solna är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är också den mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. Sundbybergs centrum är Sveriges krogtätaste kommun och ligger också inom gångavstånd. Med 15 min promenad så kommer man ner till vattnet bällstaviken och där finns även mysiga caféer, restauranger och Pampas Marina. Det finns även träningsanläggningar i både Solna C, Mall och Scandinavia samt Sundbyberg.

  I området råder Boendeparkering, ansökes på www.solna.se

 • BRF Nyboda 10 Nyboda 10 byggdes 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en restaurang. Bostadshusen rymmer sammanlagt 147 lägenheter, varav 128 bostadsrättslägenheter och 19 hyresrättslägenheter. Styrelsen har i dagsläget (2020-09-02) inte beslutat om någon avgiftsändring. Föreningen godkänner delat ägandeskap med en minsta ägarandel på 10%. GEMENSAMMA UTRYMMEN Föreningen har sammanlagt 4 st cykelrum, 2 på Ankdammsgatan och 2 på Nybodagatan. TVÄTTSTUGA Föreningen har tvättstugor i källaren i varje hus, med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en mangel. Mer om föreningen går att läsa på deras hemsida: https://nyboda10.se/

  Planerade renoveringar Föreningen har en stabil, väl finansierad ekonomisk plan som sträcker sig över tio år och som omfattar bland annat renovering/alternativt byte av samtliga fönster samt renovering av fasad (Nybodagatan) och hissar. Gjorda renoveringar Badrummens avloppsstammar byttes i båda bostadshusen 1993. En del lägenheter på Nybodagatan 2-4 har även fått köksstammarna bytta tidigare, övriga köksstammar byts under våren 2014. 2018-2019 gjordes ett omfattande dräneringsarbete på Ankdammsgatan samt att delar av fasaden på Nybodagatan renoverades. 2017 - Renoverades fasaden på Ankdammsgatan samt en gavel på Nybodagatan. 2016 - Målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30 2014-2015 - Renoverades utemiljön i hela föreningen 2014 - Trapphuset på Nybodagatan målades om. 2014 - Byte armaturer i källarutrymmen och trapphus 2013 - Hissarna på Nybodagatan helrenoverades

  Det finns tre typer av parkeringsplatser: I varmgaraget finns plats för 52 bilar. (under musikstudion, entré från Nybodagatan): ca. 640 kr/mån. Ute med elstolpe finns plats för 9 bilar: ca. 400 kr/mån. Ute utan elstolpe finns plats för 20 bilar: ca.300 kr/mån. Kort kö för närvarande (kontorllerad: 2021-01-22)

Intresseanmälan

Läs mer här.