Såld

Dammtorps allé 8, vån 3/4

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  2 650 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  47.5 kvm
 • Avgift
  2 804 kr

DRÖMTVÅA MED SOCIAL PLANLÖSNING OCH STOR BALKONG I SÖDERLÄGE

Högt upp i huset!
Rymlig balkong på 8 kvm i söderläge!
Fina tillval i hela lägenheten!
Bra & effektiviserad förvaring!
Påkostad maskinpark i både kök & badrum!
Öppen & luftig planlösning!
Tyst & lugnt läge!
Möjlighet att glasa in balkong!
Trevligt placerad i hjärtat av Järvastaden!
ICA nära i grannkvarteret!
Invid Spegeldammsparken!
Flera motionsspår & träningsfaciliteter i området!
Mysiga caféer & restauranger!
Promenera till Mall of Scandinavia!
Cykelväg till Kista & city!
Bussar i kvarteren!
Pendeltåg vid Ulriksdal!
Nära påfart till E4 / E18!
DRÖMTVÅA I HJÄRTAT AV JÄRVASTADEN - Högt upp i huset erbjuds denna fina och välplanerade tvåa med allt som kan önskas. Fantastisk planlösning med generösa sociala ytor, stort kök och med gott om plats för stor matplats. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, genomgående fantastiska förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med access till balkongen. Balkongen ligger i soligt söderläge och är perfekt för häng och härliga grillkvällar.

Brf Daggkåpan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening med friköpt mark. Föreningen karaktäriseras av välskötta fastigheter, stabil ekonomi och låg belåningsgrad, endast 7 953 kr/kvm. Som medlem i föreningen får ni tillgång till bland annat cykel- och barnvagnsförvaring samt garage via grannfastigheten (Brf Liljekonvaljen och Brf Stensötan).

Populära Järvastaden karaktäriseras av sin småstadscharm och sitt läge intill underbara Ulriksdals slottspark, nationalparken vid Brunnsviken och naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår. I dessa bostadskvarter hittar ni allt från god närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger och gym.

Från Dammtorps Allé 8 har ni promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade till såväl pendeltåg som tunnelbana.

För shopping och upplevelser har ni ca 2-3 km till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Du som är bilburen kommer upptäcka att läget knappast kunde bli bättre med ungefär en kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter!

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

47.5kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 650 000 kr - Föreslagen budstart

2 804 kr/månad

I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 244 kr/månad för TriplePlay via Ownit. Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning och stäms av kvartalsvis, Mediator fakturerar sedan detta med den vanliga hyresavin.

1203

33-1203

1.169%

1.169%

387 007,00 kr

baserat på årsred. 2021.

Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni även en inbyggd garderob med goda förvaringsmöjligheter, ytskikten utgörs av ljusa väggar, klinkers på golv vid entrén samt parkett på golv.

Väldisponerat vardagsrum med halvöppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt parkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den stora härliga balkongen.

Möblerbar och inglasad balkong i söderläge med många soltimmar med utsikt över Järvastadens hjärta spegeldammsparken. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2-6 personer.

Stilrent kök med generösa ytor och bra materialval. Skåpsluckor i vitt med stilrena handtag och vita luckor. Vitvaror bestående av kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Intill fönstret finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster och utgång till balkong.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av parkett på golv samt vacker tapet på väggar som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns det även inbyggda skjutdörrs garderober.

Fräscht och rymligt badrum med dusch. Ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har bra ljus tack vare infällda spotlights i tak och spegelskåp med inbyggd belysning. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. Tvättmaskin och torktumlare finns för största möjliga trevnad.

Förråd hör till lägenheten beläget på källarplan.

Flerfamiljshus

2013

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

3 / 4

Ja

3-glas isoler

Utförd 1/1/0001

85 kWh/kvm per år

C

Dammtorps allé 8, vån 3/4

Solna

Järvastaden - Solna

SOLNA

2 804 kr/mån

I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 244 kr/månad för TriplePlay via Ownit. Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning och stäms av kvartalsvis, Mediator fakturerar sedan detta med den vanliga hyresavin.

2 800 kr/år

1 800 kr/år

4 600 kr

1

Schablon

Vattenfall

BRF Daggkåpan

Brf Daggkåpan
Huset är byggt av Skanska Ny Hem och färdigställdes 2013/14. Föreningen Daggkåpan omfattar 60 lägenheter och består av 4 flerbostadshus belägna på Dammtorps Allé 8-14.

Föreningen beskattas som en äkta BRF och äger markern.

HUSHÅLLSEL OCH VARMVATTEN
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och medlemmarna debiteras efter faktiskt förbrukning utöver månadsavgiften.
Detta gäller även varmvattenförbrukning som medlemmarna debiteras för efter faktiskt förbrukning i efterskott 4 gånger per år utöver månadsavgiften.

Övrigt:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp, som betalas av köparen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 1 % av aktuellt prisbasbelopp, som betalas av pantsättaren.

- Juridisk person godkänns ej av föreningen.
- Föreniingen godkänner delat ägande med lägsta andel på 10%.
- Säljaren har ansvar för inbetalning av årsavgiften till föreningen, om tillträdet sker på en annan dag än den första i månaden.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL 2020: • OVK godkänd 2019: • I samband med garantitidens utgång i mars 2019 genomfördes garantibesiktningar. De åtgärdspunkter som framkom har åtgärdats under året. • Under våren har stamspolning av avloppen genomförts i samtliga lägenheter i förebyggande syfte. • Monterat upp extra belysning vid våra cykelställ. Byte av sand har skett i föreningens sandlådor. • Rengöring och service av sopkasunerna har skett under året. 2018: • Markbesiktning utfördes och åtgärdat punkterna. 2017: • Besiktning av hissar utförd utan anmärkningar. • Allmän besiktning av fastigheten utan anmärkning • Radonmätning påbörjat 2016: • OVK utförd Planerat: • Styrelsen har inte beslutat några större renoveringar/underhåll.

Möjlighet finns att hyra garageplats i närliggande Brf Liljekonvaljen i Järvastaden. Kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Österåkers bostadsrättsförvaltning för att ansöka om köplats. I övrigt finns boendeparkering på gatan som ansökers på Solna stads hemsida.

Intresseanmälan

Läs mer här.