Såld

Enköpingsvägen 3A, lgh 5

Snabbfakta

 • som utgångsbud
  2 695 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  54 kvm
 • Avgift
  3 356 kr

Dröm 2:a med balkong i SV och fönster i tre väderstreck!

Nytt kök och ytskikt från 2022!
Stilren och modern!
Parkeringsplatser i föreningen för 100kr/månad med kort kö!
Näst högst upp i huset!
Högt i tak!
Gavelläge med fönster i tre väderstreck!
Fint ljusinsläpp!
Välplanerad!
Balkong i sydväst-läge!!
Stora rum!
Helkaklat badrum!
Dolda tillgångar i form av 6 hyresrätter!
Goda förvaringsmöjligheter!
Två förråd!
Expansivt område!
Bra kommunikationer!
Lugnt och trivsamt område!
Naturnära!
Hagaparken och Brunnsviken!
Flera badplatser!
Brunnsvikens trädgårdscafé!
Ulriksdals Slottsträdgård!
Café sjöstugan!
Radisson Royal Park!
Mall of Scandinavia!
Anslutning till Friends Arena!
Winery hotel med takterrass!
Nära till vägnätet!
DRÖM 2:a - FÅR INTE MISSAS! - NÄRA MALL OF SCANDINAVIA - PARKERING FÖR 100 KR/mån - BRA KOMMUNIKATIONER

Äntligen saluförs denna ljusa gaveltvåa högt upp i huset med perfekt läge, genomgående planlösning och nyrenoverade kök och ytskikt. - får inte missas!

Missa inte denna stilrena dröm 2:a i Solnas mest expansiva område! Här har du ett stenkast till Mall of Scandinavia och Friends Arena med all tänkbar service och restauranger. Bostaden är välplanerad med högt i tak och har fönster i tre väderstreck som ger ett oslagbart ljusinsläpp! Du välkomnas av nya exklusiva trägolv och nymålade väggar i den stora hallen med bra avhängningsmöjligheter. Direkt till höger finner du ett nyrenoverat och modernt kök från 2022 med integrerad diskmaskin, induktionshäll, samt kyl/frys och matplats för 2-4 personer. Intill köket ligger det stora sovrummet med platsbyggd förvaring, samt plats för dubbelsäng, samt arbetsbord. Från hallen öppnar sig det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönster, samt utgång till den fina balkongen! Vardagsrummet har plats för allehanda möblering. Dessutom finns det helkaklade badrummet med dusch, handfat med kommod och spegel, samt handdukstork. Finns även plats för egen tvättmaskin om så skulle önskas. Till lägenheten tillhör två rymliga förråd.

Föreningen har stabil ekonomi och tillhandahåller billig parkering för endast 100 kr/ mån. Finns 6 hyresrätter kvar som bidrar till dolda reserver, samt 1 hyreslokal som ger bra intäkter. Äkta förening som äger marken!

Här erbjuds allt man kan önska sig, så som närhet till utmärkta kommunikationer, grönområden som Hagaparken, Brunnsviken och Ulriksdals Slottsträdgård och bara en kort promenad bort erbjuds serviceutbud i Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. 900 m till Pendeln vid Nya Ulriksdal och närhet till Flygbussar, samt vägnätet vid E4/E18 runt knuten. Fina bad- och picknickplatser med i Hagaparken, samt nyöppnat badhus precis runt knuten. Populärare Caféer och restauranger finns ett flertal i området, bl.a Winery hotel, samt Marriott hotel Ulriksdal som erbjuder mat, dryck och spa i världsklass.

Ett underbart hem att längta efter!

Bostadsrätt

54kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 695 000 kr - som utgångsbud

3 356 kr/månad

Inkl. Värme & VA, samt kabel-tv (basutbud).

1103

5

6.1774%

Genomgående vitlackerad helstavsparkett med målade väggar i modern beige kulör. Högt i tak och genomgående planlösning med och stora fönster i tre väderstreck.

Stor välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter.

Stilrent och modernt kök från 2022 med beiga kulörer och svarta detaljer. Induktionsspis, kolfilterfläkt, intergrerad diskmaskin och en fristående kyl/frys. Matplats för 2-4 personer.

Stort vardagsrum i gavel med plats för allehanda möblering. Stora fönster för härligt ljusinsläpp och utgång till balkong i sydväst. Plats för soffgrupp, samt arbetshörna eller matplats.

Stort och rymligt sovrum med inbyggd förvaring, Ligger i gavelläge, samt har plats för dubbelsäng, kontorshörna, samt ytterligare förvaring eller TV-vägg om så önskas.

Modernt och helkaklat badrum med dusch, toalett, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Finns plats för en enklare toppmatad tvättmaskin om så önskas.

Fin balkong mot innergård i syd-västläge. Plats för enklare möblering.

Dubbla förråd disponeras, ena i källaren och andra på vinden.

Parkering på gården, samt lugn innergård, tvättstuga och förråd.

Flerfamiljshus

1946

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Fjärrvärme

2 / 3

Nej

3-glas

Utförd 1/1/0001

134 kWh/kvm per år

None

Enköpingsvägen 3A, lgh 5

Solna

Frösunda

SOLNA

3 356 kr/mån

Inkl. Värme & VA, samt kabel-tv (basutbud).

2 400 kr/år

2 400 kr/år

4 800 kr

2

Schablon

BRF Järvakrogen

Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten 2013.
Föreningen tillåter delat ägande mellan förälder och barn och har inget krav på minsta ägarandel vid delat ägande.

Tvättstugan är utrustad med 2 st tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum.
Trappstädningen sköts av städfirma.

Bostadsrättstilläggsförsäkring tecknas enskilt av den boende och ingår således inte i månadsavgiften.

Vindsförråd samt källarförråd finns i föreningen.

Kommande renoveringar 2023 : Stamspolning mm. Tidigare renoveringar: 2021 - Byte av låssystem 2019 - OVK 2018 - Fönsterbyte 2017: Fasadrenovering . 2016: Ny parkering 2014: Spolning av fastighetens avloppssystem. 2014: Bytt fastighetens fjärrvärmecentral. 1985: Renovering av fasad, byte avloppsstammar, renovering ytskikt, renovering tak, renovering av balkonger och nya elektriska installationer. Samt stambyte gällande kök, badrum, el och ventilation. 1980: Undercentralen utbytt.

Föreningen har tillgång till 12 parkeringsplatser för en kostnad om 100kr/mån, ansökan krävs. I dagsläget finns det ingen kö (Kontrollerat 2021-08-16)

Intresseanmälan

Läs mer här.