Snart till salu

Oxens gata

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  1 495 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  80 kvm
 • Avgift
  5 539 kr

Härlig och optimalt planerad 3:a

Optimal 3:a!
Härlig balkong med kvällssol!
Bredband 1000/1000!
Sovrum mot lugn innergård!
Fräscha ytskikt!
Stor balkong på ca 5 kvm!
Fönster i två olika väderstreck!
Förråd i porten mittemot!
Flexibelt tillträde!
En av Sveriges största BRF!
Söker du efter en fräsch och välplanerad 3:a? Då har du kommit rätt!

Denna fantastiska lägenhet på 80 kvm är perfekt för dig som vill ha gott om utrymme och bekvämligheter.

Lägenheten ligger i ett lugnt och avkopplande område, med sovrummet mot gården och det västvända köket och vardagsrummet som ger tillgång till en härlig balkong. Bostaden har stora fönster i två väderstreck, vilket skapar en härlig atmosfär i vardagsrummet, och ger gott om naturligt ljus. Sovrummen har gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Köket har allt du behöver för att laga mat, inklusive spis/häll, dubbel kyl/frys och fläkt. Lägenheten har generösa sociala ytor, perfekta för att inreda med bekväma möbler och dekor. Det finns gott om förvaring i hallen, sovrummet och i förrådet precis utanför.

Denna bostad är en del av en av Sveriges största bostadsrättsföreningar, som äger marken och har en stark ekonomi med en låg belåning. Föreningen har flera faciliteter som förvaltningskontor, sex tvättstugor, övernattningsrum, festlokal, barnvagsrum, cykelförråd, samt 417 p-platser och 610 garageplatser. Dessutom finns det många lokaler och förråd att hyra!

Du har enkel tillgång till kollektivtrafik med bussförbindelser till Handen centrum och pendeln som tar dig vidare till T-centralen, och en direktbuss 809 till Gullmarsplan. Lägenheten ligger i närheten av Brandbergen centrum med närlivs, pizzeria och café, och nära Haninge C & Port 73 med ett stort utbud av mat och shopping. Området har stora grönområden med motionsslingor och promenadstråk, samt badplatser.

Kontakta ansvarig mäklare för annonsering som kommande, mer information eller visning!
- Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Välkommen på visning!

Bostadsrätt

80kvm

Bostadsrätt

3 rum

1 495 000 kr - Föreslagen budstart

5 539 kr/månad

Ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud. Obligatorisk tillägg om 59 kr för bredband (1000Mbit/s).

1101

1

0.1294%

Välkomnande och rymlig hall med vinylgolv och med bra avhängningsmöjligheter.

Avgränsat kök med mycket förvaring och vitvaror med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, fläkt, samt förvaring. Vinylgolv och vita väggar.

Stora fönster och ljusa väggar med plats för allehanda möblemang, samt utgång till den och mysiga balkongen med kvällssol. Trägolv i original.

Lungt sovrum mot gård, stort fönster och inbyggd förvaring. Trägolv i original.

Lungt sovrum mot gård, stort fönster och inbyggd förvaring.

Fräscht badrum med handfat, badkar, WC, Tvättpelare och spegelskåp.

Finns i hallen, porten intill, ca 4-5 kvm.

Flerfamiljshus

1978

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme & Bergvärme

1 / 2

Nej

2-glas

Utförd 4/29/2020

D

Oxens gata

Haninge

BRANDBERGEN

5 539 kr/mån

Ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud. Obligatorisk tillägg om 59 kr för bredband (1000Mbit/s).

3 600 kr/år

2 400 kr/år

6 000 kr

2

HSB Brf Väduren

AdEx Fastighetsutveckling har hand om teknisk och ekonomisk förvaltning på Brf Väduren.
För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB, se stadgarna.

Bostadsrättsföreningen Väduren bildades 1967. Föreningen äger marken. Lägenhetsförråd finns i källaren (höghus) eller i trapphuset (låghus). Ett fåtal mindre lägenheter saknar förråd. Bostadsrättsföreningens består av 913 bostadsrättslägenheter i 7 höghus (med hiss) och 22 låghus (utan hiss).

Avgift:
I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten, sophämtning och fastighetsunderhåll även tv paket small från Comhem. Bredband (Ownit) kostar 59 kr i månaden och debiteras utöver månadskostnaden.

Elmätare sitter i varje lägenhet och avläses automatiskt. Elförbrukningen kommer som en debitering från föreningen på avgiftsavin.

Ekonomi:
Planerad avgiftshöjning med 2% från 2022.


Övrigt:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av säljaren samt en pantsättningsavgift av köparen per pant.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.vaduren.se

Planerat underhåll: 2021-2025: Närmast i tiden är OVK-besiktning av ventilationen i låghusen samt fönsterbyte och byte av fönsterdörrar. Kontroll/byte av ventiler i alla lägenheter. Renovering tak höghus. Renovering av garage, ett i taget. Markprojekt. Byte av ståldörrar. Målning av balkongtak, trapphus och entréer. Ny bygglovsansökan för balkonginglasning. Slipning av golv i alla entréer och trapphus. Byte av entrépartier samt passersystem. Byte LED-armaturer i trapphus. Byte av maskinpark tvättstugorna. Infärgning fasader hus/garage finns på åtgärdslistan och ligger ej i närtid. 2021 utfördes stamspolning. 2020 utfördes OVK-besiktning av ventilationen i höghusen samt spolning och filmning av avlopps- och dagvattenstammar. Taket besiktigades och ett kollektivt brandvarnarsystem driftsattes. 2019 utfördes OVK-besiktning av ventilationen och utfördes fortsatt injustering av bergvärme. Underhåll av lekplatser. Fortsatt färdigställande av bergvärme. 2017-2018 utfördes fortsatt installation av bergvärme samt byttes stammar på Stenbockens gata 118. Nybyggnation av sju kulvertar, radonmätning och asbestsanering. Ventilationsunderhåll. Ombyggnad av gårdar och förädling av mark. Byte av hissar. Injustering av bergvärme påbörjades. 2016 utfördes borrning gällande bergvärme. 2012-2016 byggdes fem nya lägenheter samt förrådsburar. Asfaltering av vissa gårdar. Ombyggnad av förvaltningslokal och fritidslokal. Byte av armatur i samtliga trapphus, källare och entréer till LED. Tvätt av större delen av fasaderna och infärgning av husens nedre delar. Installation av värme och avfuktning i varmgaragen. Stamspolning av avloppsstammar från lägenheter. Färdigställande av övernattningsrum. Byte av belysning på gårdar och parkering. 2010-2011 installerades nya undercentraler med värmeväxlare, byttes ventilationsaggregat i höghusen samt installerades avfuktare i samtliga krypgrunder.

Föreningen disponerar 610 garageplatser, varav 341 varmplatser och 269 kallplatser, belägna i tre parkeringshus. Det finns 429 parkeringsplatser varav 38 handikapplatser inom föreningens markområde. Vid inträde i föreningen har den nya medlemmen rätt till en parkeringsplats i området (på någon av Brf Vädurens parkeringsområden) senast vid det månadsskifte som inträffar en månad efter det att intresse anmälts. Månadskostnad: - P-plats 200 kr - HK plats / bred plats 300 kr - Kallgarage 400 kr (plats i gruppbur eller utan bur) - Varmgarage 500 kr (plats i gruppbur eller utan bur) - Varmgarage 700 kr (stor ensambur) - MC-garage 250 kr (delas med andra hyresgäster) - MC-garage med bur 350 kr (ensambur)

Intresseanmälan

Läs mer här.