Snart till salu

Torsplan 10 - Hagastaden

Snabbfakta

  • Antal rum
    3 ROK
  • Boarea
    88 kvm
  • Avgift
    6 200 kr

Exklusivt 3:a i populära Norra tornen

Exklusivt boende i Helix
Dubbla Terrasser
Härlig utsikt
Perfekt 3:a
Bästa läge
Panoramavy & milsvid utsikt
Exklusiva materialval i kök & badrum
Hotellkänsla
Biosalong
Gym med relaxavdelning
Festlokal
Gästlägenhet
Framtida gula linjen tunnelbanestation
Kommunikationer via Sankt Eriksplan & Odenplan
Framtida Norra Stationsparken
Hagaparken
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Välkommen till detta exklusiva boende i Helix med dubbla terrasser och fantastisk utsikt mot Torsplan! Lägenheten är väldisponerad och har generösa ytor med öppna sociala utrymmen. Förvaringsmöjligheterna är goda med rymliga garderober, och badrummet är stilfullt och stort.

Det sociala vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och ger även tillgång till den härliga terrassen med fin utsikt och kvällssol. Köket är öppet och har skåp, förvaringsskåp och arbetsbänk i natursten. Badrummet är rymligt och elegant med naturstensväggar och tvättpelare. I sovrummet finns det gott om plats för en stor dubbelsäng samt extra förvaring och skrivbord. Lägenheten präglas av stora panoramafönster som ger gott om ljus och rymd och suddar ut gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö.

Utöver det fantastiska boendet finns det även bekvämligheter i huset såsom gym, relaxavdelning, biosalong, gästlägenhet och en takterrass med panoramautsikt.

Norra Tornen är porten till den nya stadsdelen Hagastaden och erbjuder det bästa av två världar. Här har du direkt tillgång till alla bekvämligheter som Hagastaden har att erbjuda, inklusive ett stort utbud av restauranger, kaféer, välsorterade matbutiker i Vasastan och närheten till grönområden som Hagaparken och Brunnsviken. I närheten finns också vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen, Karlbergs slott och Vanadislunden för avkoppling och motion. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till Torsplans tunnelbanestation, flygbussar, Citybanans nya uppgång i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan och buss 57 från Vanadisplan. Du har även närhet till Sankt Eriksplan och Odenplan där tunnelbanestationer och lokala bussar finns tillgängliga. Flygbussarna till Arlanda når du också direkt utanför porten (ca 50 meter).

Detta boende erbjuder en unik möjlighet till ett bekvämt och exklusivt livsstilsval med enastående bekvämligheter och närhet till allt du behöver.

Bostadsrätt

88kvm

Bostadsrätt

3 rum

6 200 kr/månad

(I avgiften ingår värme och vatten. ( tillägg för bredband tilkommer om 260kr))

0.7%

1 861 611,00 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Samtliga underlag för beräkningen kommer från föreningen.

Flerfamiljshus

2021

Mekanisk, typ FTX, F

Fjärrvärme

0

Ja

3-glas isoler

Utförd 1/1/0001

None

Torsplan 10 - Hagastaden

Stockholm

Hagastaden

STOCKHOLM

6 200 kr/mån

(I avgiften ingår värme och vatten. ( tillägg för bredband tilkommer om 260kr))

3 000 kr/år

2 400 kr/år

5 400 kr

2

Schablon

BRF Helix

Brf Helix består av 137 bostadslägenheter och tre kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen består av 137 lägenheter och 3 lokaler. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong gästlägenhet, vinbar samt direktaccess till garage.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten kommer det även att finnas cykel- och barnvagnsrum.

TV OCH BREDBAND:
- Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

PARKERING:
- Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.

FÖRRÅD:
- Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:

www.norratornen.se

- Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Intresseanmälan

Läs mer här.