Till salu

Gambrinusgatan 5 - BR Lokal - Kungsholmen

Snabbfakta

 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  60 kvm
 • Biarea
  4 kvm
 • Avgift
  3 713 kr

Bostadsrättslokal / Juridisk person godkännes - Kungsholmen

Låg avgift!
Optimala kvadratmeter!
Centralt läge!
Modernt renoverat med nytt kök och fräscht badrum!
Nära till t-bana Rådhuset, Kronobergsparken och Norr Mälarstand!
Alla tänkbara Restauranger, butiker och service runt hörnet!
Unik Möjlighet - Central Bostadsrättslokal på Kungsholmen - Juridisk person godkännes - Låg avgift.

Varmt välkommen till en unik möjlighet att äga en bostadsrättslokal med både karaktär och komfort, mitt i hjärtat av Rådhuset och Kungsholmen. Denna rymliga och omsorgsfullt designade 60 kvm lokal är det perfekta valet för dig som söker en kombination av låga avgifter och ett centralt läge. Lokalen passar perfekt som kontor eller butik, men kan ha andra användningsområden mot styrelsens godkännande. Möjlighet finns även att överlåta Aktiebolag i vilket BR-lokalen tillhör om det är av betydelse för köparen.

Här möts du av en luftig och genomtänkt layout som skapar en inbjudande atmosfär. Modernt och funktionellt kök samt badrum med tvättmöjligheter.

Det centrala läget innebär att du har hela Kungsholmens pulserande utbud inom bekvämt räckhåll. Njut av de många kaféerna, restaurangerna och butikerna som omger dig. Samtidigt ger det lugna och trevliga området dig en fristad att återvända till när du vill koppla av. Kronobergsparken runt hörnet, samt promenad slingor vid norr mälarstrand.

Det är värt att notera att den låga avgiften gör detta till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ, samtidigt som du får ta del av allt som Kungsholmen har att erbjuda. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna pärla av en bostadsrättslokal. Kontakta oss för visning och upplev själv fördelarna med att bo centralt på Kungsholmen utan att kompromissa med din ekonomi.

Denna fastighet är verkligen en pärla i sitt skick med alla viktiga renoveringar redan genomförda. Här får du det bästa av två världar – stadens pulserande energi och den avkopplande grönskan. Beläget centralt på Kungsholmen har du ett överflöd av restauranger att välja mellan och samtidigt är det nära till både strandpromenaden och idylliska parker.

Bostadsrätt

60kvm / 4kvm

Bostadsrätt

1 rum

3 713 kr/månad

Kostnaden för bredband är 254 kr/månad som debiteras på varje avgiftsavi.

0901

1038

0%

0%

Kontakta mäklaren för mera information

Flerfamiljshus

1931

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Fjärrvärme

-1

Ja

3-glas isoler

Utförd 11/15/2016

179 kWh/kvm per år

F

Gambrinusgatan 5 - BR Lokal - Kungsholmen

Stockholm

Kungsholmen - Rådhuset

STOCKHOLM

3 713 kr/mån

Kostnaden för bredband är 254 kr/månad som debiteras på varje avgiftsavi.

3 000 kr/år

3 000 kr/år

6 000 kr

1

Schablon

BRF Gambrinus 5

Föreningen Brf Gambrinus 5 bildades år 2010. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening och består av totalt 30 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lägenheter, en lokal och ett garage upplåtna med hyresrätt.

Gemensam tvättstuga finns belägen på vinden. Här finns tillgång till 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkskåp. I anslutning till tvättstugan finns en toalett med dusch.

Föreningen har en gemensam innergård med plats för cyklar. Innergård med utemöbler, soffgrupp och matplats samt grill.

2020 Ny garageport 2019 Renovering av samtliga piskbalkonger samt 6 nya balkonger mot gården. 2017 Renovering av innergård, evakuering av garage, delar av källarvåning byggdes om till 2 lokaler. 2016 Gårdsrenovering och säkerhetsdörrar. 2015 OVK 2014 Renovering av yttertak, byte av tvättmaskin i tvättstugan. 2013 Stambyte av köks- och badrumsstammar samt renovering av hiss. 2007/2008 Byte av elstigare, renovering av fasad. 2005/2006 Fasadrenovering PLANERADE RENOVERINGAR Föreningen arbetar med att upplåta vinden till bostäder. Det finns planer på att ansöka om bygglov för balkonger både mot gården och gatan.

Föreningen har ett garage, kostnad för medlemmar 1 200 kr. F.n. kö. Boendeparkering på gatan gäller.

Intresseanmälan

Läs mer här.