Snart till salu

Roslagsgatan 24, 7 tr

Snabbfakta

  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    82.7 kvm
  • Avgift
    3 251 kr

Stilren 4:a på populär adress, högt upp med stor balkong i bästa solläge!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Högt upp!
Öppen planlösning!
Stor balkong med kvällssol!
Ytterligare balkongplaner mot innergård pågång!
Fönster i två väderstreck!
Stilrena materialval av hög klass.
Sovrum i fil mot lugn innergård & insynsfrihet!
Hissen ned till garaget (OBS. INGEN KÖ)!
Stor och fridfull innergård med lek- och grillplats!
Många populära butiker och restauranger i området!
Låga avgifter!
Väldigt god ekonomi och nästan skuldfri förening!
Äkta förening som äger marken!
Toppen läge!
Promenadavstånd till t-bana, bussar, samt service och butiker.
Nära till grönområden som Vanadisparken, Hagaparken mm.
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Varmt välkommen till Roslagsgatan 24 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Här bor du stilfullt och bekvämt i en modern lägenhet, högt upp med balkong och kvällssol. Vem vill bo på Torsplan med höga avgifter, höga föreningslån och i en byggarbetsplats när du kan bo här, utan stressen och med samma standard!

Lägenheten har smakfullt renoverats med känsla för stil, modern design, genomtänkta materialval och sobra kulörer. Den är ytterst väldisponerad, yteffektiv och funktionell för paret eller barnfamiljen. Här finns ett stilrent kök som inspirerar till matlagning med all maskinell utrustning och ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt ljuvligt ljusinsläpp från stort fönsterparti med en inbjudande utsikt mot kringliggande sekelskiftes fastigheter. Rofyllda sovrum i fil med stora fönster mot lugn innergård och utmärkt förvaring i inbyggda garderober. Helkaklat badrum nyrenoverat 2022, i stilsäkert utförande med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Kort och gott, inget har här lämnats åt slumpen för att skapa ett kompromisslöst drömboende utöver det vanliga.

Välskött förening i i renoverad fastighet med garage i huset. Föreningen har låga avgifter för sina medlemmar, samt är intill skuldfria. Medlemmarna har tillgång till en fantastisk innergård, garage, grillplats, tvättstuga samt källarförråd. För närvarande ingen kö för garage! Äkta förening som äger marken!

Mitt i Vasastans trendiga kvarter bor du i välskött fastighet på en gata omringad av ett fantastiskt utbud av välbesökta restauranger, caféer och butiker såsom t ex Balzac, Santo, Meno Male och Vineriet. Här bor bor du endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Ett par minuter från bostaden ligger även rekreationsområdena kring Brunnsviken och Hagaparken. Granne med gröna Vanadislunden och dess utomhusbad samt promenadavstånd till Stureplan och city.

Välkommen att längta hem!

Bostadsrätt

82.7kvm

Bostadsrätt

4 rum

3 251 kr/månad

ingår: Värme VA, Bredband 250/50, samt kabel-TV bas

14980-01-01-1007-10

1.28933%

1.35059%

Genomgående ljust parkettgolv i helstav med helmåladeväggar i ljusa kulörer. Stilfullt med sobra färgval och mycket ljusinsläpp från de stora fönsterna.

Stor och välkomnande hall med platsbyggd förvaring, samt många avhängningsmöjligheter direkt till höger. Ljusa väggar och klinkersgolv.

Från den välkomnande hallen kommer du in i det förträffliga vardagsrummet med stora fönster och plats för allehanda möblemang. I anslutning finns den stora balkongen som vetter åt sydväst med härlig kvällssol.

Intill vardagsrummet ligger det stilrena köket med härliga materialval och högklassiga vitvaror. Här finns gott om arbetsyta, platsbyggd skåpsförvaring och vinkyl. Släta skåpsluckor med ljusgrå ton, som samspelar med köksbänken i marmor. Här finns det plats för en stor matgrupp för 6-8 personer.

Från det praktfulla vardagsrummet kommer du ut på den stora balkongen. Här kan du spendera sommarkvällar i solen, med plats för utemöbler.

Från hallen nås det stora sovrummet. Här har du fönster mot den trevliga och lugna innergården. Platsbyggdförvaring samt plats för större säng.

Från köket kommer du till det mindre sovrummet. Här har du fönster mot den trevliga och lugna innergården. Platsbyggdförvaring samt mindre säng.

Invid köket ligger även det minsta sovrummet. Här har du fönster mot den trevliga och lugna innergården.

Från hallen kommer du in i det helkaklade badrummet med takdusch, tvättmaskin, handfat med kommod, samt handdukstork och golvvärme.

Till lägenheten finns ett källarförråd på plan -2 på ca. 3-4 kvm

Medlemmar i föreningen har tillgång till cykel-, och barnvagnsrum, tvättstuga, nyttjande av den stora innergården, samt möjlighet att hyra garage.

Flerfamiljshus

1972-73

Mekanisk, F

Fjärrvärme

7 / 8

Ja

3-glas

Utförd 9/23/2013

E

Roslagsgatan 24, 7 tr

Stockholm

Vasastan

Stockholm

3 251 kr/mån

ingår: Värme VA, Bredband 250/50, samt kabel-TV bas

BRF Väduren 15

BRF Väduren 15 är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger fastigheten: STOCKHOLM VÄDUREN 15 på adresserna Roslagsgatan 24, 26, och 28. Föreningen består av 69 lägenheter fördelade på 21 tvåor, 21 treor, 27 fyror, 2 lokaler med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt.

Föreningen registrerades 1971, ekonomisk plan 2011 och stadgarna 2019.

Ekonomin:
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar och föreningen har väldigt god ekonomi.
Vid årets ingång 2020 hade föreningen ca. 2,1Mkr i kassa, och har en skuldsättningsgrad på ca. 470 kr/kvm.
Föreningen siktar på att vara skuldfria mot kreditinstitut år 2022.

Ägande i föreningen:
Föreningen accepterar delat ägande.
Juridisk person accepteras ej.

Mer information hittas i årsredovisningen och på föreningen hemsida: https://www.egrannar.se/brfvadurennr15

Renoveringar utförda och planerade Planerade underhåll/renoveringar: (Finns en uppdaterad underhållsplan på föreningens hemsida) 2021 - upprustning personhiss 2022 - Upprustning ventilation 2022 - upprustning soprum 2025 - upprustning innergård Genomförda renoveringar: 2020 asfaltering och linjering av garage 2019 Uppföljning OVK och underhåll av avloppsstammarna 2018 OVK 2018 Stamspolning 2018 Underhåll tak på gathuset 2017 Gratis bredband för medlemmar och ny hemsida 2015 Nya fönster på lokalerna mot gården. 2014 Stammarna spolades. 2014 Fönster renoverades. 2013-2014 Renoverades fasaden. 2012 Byttes undercentral. 2011 Undersöktes samtliga rökkanaler. Otätade kanaler åtgärdades och har besiktigas av sotare. Belysningen på gårdarna sågs över. 2010 Upprättades en energideklaration. 2009 Renoverades taket. Samma år gjordes en OVK-besiktning av ventilationen. 2007 Byttes V/A-stammar i källaren. 2005 Byggdes fyra vindslägenheter. Samma år renoverades gården och dränering av grunden gjordes. 2003 Installerades nya maskiner i tvättstugan. 2001 Installerades nytt portkodssystem. Samma år spolades samtliga V/A-stammar i kök och badrum. 1999 Målades fönster. 1998 Renoverades trapphusen och portar byttes. Samma år renoverades hissen. 1988 Putsades fasaden. 1985 Byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Samma år byttes el-stigare. 1983 Installerades undercentral för fjärrvärmen.

I föreningen finns 48 st garageplatser som hyrs ut till medlemmarna. Avgiften är 1 600 kr/mån med för närvarande INGEN KÖ (2020-12-06) Det råder boendeparkering i området läs mer på http://www.stockholm.se

Intresseanmälan

Läs mer här.