Snart till salu

Tulegatan 41 - 43

Snabbfakta

  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    91 kvm
  • Avgift
    3 519 kr

Exklusiv våning på högt läge i populära Vasastan!

Balkong med kvällssol (sydväst) mot lugn innergård!
Härlig utsikt över takåsar!
Totalrenoverad 2021-22
Öppen planlösning!
Stora fönster i två väderstreck!
Dubbla badrum med dusch!
Färdig uthyrningsdel.
Stabil förening!
Garage i huset med hiss!
3 stora gemensamma takterrasser med stans bästa utsikt.
Gemensam bastu i föreningen!
Mycket förvaring & stort källarförråd!
Nära till kommunikationer, service och stadspuls!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER VISNING!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Optimalt planerad 4:a med balkong i sydväst - Öppen planlösning i populär förening!
Garage i huset! - Färdig uthyrningsdel!

Med ett härligt läge mellan Odengatans puls och Hagaparkens grönska ligger denna familjevänliga lägenhet med en stor balkong med bästa solläge, samt stor gemensam innergård. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för stora middagar och umgänge med nära och kära. Tre rymliga sovrum med utomordentliga inbyggda förvaringsmöjligheter. Bostaden har dubbla fräscha renoverade badrum med dusch och wc med möjlighet för tvättmaskin. Här finns även ett modernt och fullutrustat kök, samt plats för större matgrupp. Hela bostaden totalrenoverades 2021 och håller således ett genomgående hög standard och gedigna materialval. Bostaden har ett beige/grått färgtema med naturnära material som ger en lugn känsla. Köket har träfärgade luckor, stenskiva, samt kvalitativa vitvaror från bl.a. Siemens. Väggarna är bredspacklade och målade, samt golvet är genomgående ekparkett av högsta kvalitet från Kährs.

Bostaden har en uthyrningsdel som kan hyras ut och ge bra intäkter om så önskas. Bostaden kan på så sätt finansiera sina egna driftskostnader.

Föreningen är otroligt populär med bra ekonomi, och erbjuder medvärde för medlemmarna:
- Middagar och bjudningar på takterrassen eller innergården. (tre trevliga takterrasser med oslagbar utsikt! )
- Avkoppling i bastun och relaxrummet. (bastu & relaxavdelning på DG 56)
- Övernattningsrum & Festlokal.
- Man tar hissen ner till garaget, in i bilen och vidare ut på äventyr! (garage i huset från endast 1200 kr/mån)
- Barnen får springa runt fritt på grönskande innergård med uppsikt från balkong. (en stor och familjevänlig innergård med grillplats och en inhängnad lekplats för de små)

Föreningen har väldigt bra ekonomi och även stora lokalintäkter (ca. 14 Mkr/år) från 35 lokaler och 120 garageplatser med kort kö, samt en stabil kassa. BRF Geten har ca. 8900 kvm kommersiell verksamhet, samt ytterligare en hyresrätt som dold tillgång! Föreningen äger marken!

Området präglas av en mer tillbakalutad ton och lugnare miljö, vilket gör det rofyllt och bekvämt för alla att bo! Här har du nära till kommunikationer som buss och tunnelbana vid Kungliga tekniska högskolan, samt stadspuls och shopping vid Stureplan och City, men också allehanda service och mycket trevliga restauranger och caféer runt hörnet. Vanadisparken finns bara ett stenkast bort med sol och badmöjligheter, samt fina promenadstråk i Hagaparken och runt Brunnsviken. Dessutom har du garage i huset och kan direkt komma ut på E4/E20 eller E18 och vidare både åt norr eller söder. Garaget har även platser med bur och anpassade för el-bilar.

Välkommen till en hem för att trivas i!

Bostadsrätt

91kvm

Bostadsrätt

4 rum

3 519 kr/månad

Inkl. Värme, VA, Bredband & Kabel-TV (Basutbud)

1.10141%

1.09428%

Stor hall med många avhängningsmöjligheter. Klinkersgolv och ljusa väggar. Infällda spotlights i tak.

Öppen planlösning med ljusa väggar och ekparkett, stora fönster samt utgång till den härliga bakongen.

Stor balkong i sydvästläge och sol från lunch till nedgång. Vetter mot lugn innergård & utsikt över husåsar!

Öppet och fullutrustat kök från 2021, med inbyggda vitvaror från Siemens, samt kyl och frys. Träfärgade luckor och ljus diskbänk i komposit.

Stort sovrum med ekparkettgolv och vita väggar, samt inbyggdförvaring. Plats för dubbelsäng, arbetsplats, TV-vägg mm. Stort fönster mot lugn gata.

Enklare sovrum eller arbetsrum med plats för enklare skrivbord och byrå. Ekparkettgolv och vita väggar. Stort fönster mot lugn gata. Möjlighet att inreda med pentry och skapa en självständig uthyrningsdel (se alternativ plan) för den som vill hyra ut och tjäna in driftskostnaderna.

Helkaklat med beige stenklinker, vägghängd WC, kommod, väggförvaring, handfat, takdusch, handdukstork, golvvärme. Spotlights i tak. Finns plats för toppmatad tvättmaskin om man så vill.

Luftig uthyrningsdel med egen pentry. Ekparkettgolv och ljusa väggar, samt inbyggdförvaring. Stort fönster mot lugn gata.

Helkaklat med beige stenklinker, vägghängd WC, handfat, takdusch, golvvärme. Spotlights i tak.

Förråd om ca.5-6 kvm i källare.

- Tre trevliga takterrasser med oslagbar utsikt! ! ! - Bastu & relaxavdelning! - Övernattningsrum & Festlokal! - Garage i huset från endast 1200 kr/mån med kort kö! - Stor och familjevänlig innergård med grillplats och inhängnad lekplats!

Flerfamiljehus

1965

Mekanisk, typ FTX, F

Fjärrvärme

0 / 8

Ja

3-glas

Utförd 1/1/0001

E

Tulegatan 41 - 43

Stockholm

Vasastan - Sibirien

STOCKHOLM

3 519 kr/mån

Inkl. Värme, VA, Bredband & Kabel-TV (Basutbud)

Brf Geten

Allmänt om föreningen Brf Geten är en oäkta bostadsrättsförening och har adresserna Döbelnsgatan 52 & 56, samt Tulegatan 41 & 43. I föreningen finns 112 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 lägenheter upplåtna med hyresrätt. I föreningen finns även 35 hyresrättslokaler och 120 garageplatser som årligen inbringar goda intäkter om ca 14M kr/år (2021).
Föreningen förvärvade fastigheten år 2003 och äger marken.

Ekonomi / Ägande:
Föreningen har god ekonomi med en belåning om ca 155 Mkr och en kassa om ca 25 Mkr (2021).
I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (avstämt med föreningen 2022-10-25).
En överlåtelseavgift tas ut om 2,5% av prisbasbeloppet som betalas av köparen.
Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1% av prisbasbeloppet per pantsättning.
Juridisk person accepteras ej som köpare.
Delat ägande är accepterat där minsta andel är 10%

Föreningen beskattas som en oäkta bostadsrättsförening. Ägare kan inte begära uppskov på vinst vid köp av bostad. I just denna lägenheten medför skatteeffekten fn. Ca. 1500 kr/mån som tas upp i bostadsmedlemmens skattedeklarationer varje år. Denna kan komma ändras över tid. (Fråga gärna fastighetsmäklaren om mer information härom).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Innergård:
Till medlemmarnas förfogande finns en trevlig innergård med sittgrupper upp till 20 personer och möjlighet att grilla. För barnen finns det gott om utrymme för lek.

Takterrasser:
I föreningen finns även tre takterrasser med sittgrupper och fin utsikt över takåsarna.

Relax, Bastu, samt övernattningsrum:
Bastu med relaxavdelning, samt övernattningsrum finns i föreningen i källaren till Döbelnsgatan 56, bokas gratis av medlemmarna.

Övriga:
Barnvagnsrum, och cykelrum finns i fastigheten.
I föreningen finns två tvättstugor, en i huset på Döbelnsgatan och en i huset på andra sidan gården på Tulegatan 41. I tvättstugorna finns 3 tvättmaskiner, centrifug, torktumlare och torkskåp/torkrum samt mangel.

Mer on föreningen hittar du på:
https://www.geten.se/

Total lokalarea om ca. 8 912 kvm

Inga stora renoveringar planerade i närtid. Renoveringar utförda 2022 - Renovering förgårdsmark 2021- Uppfräschning av entrén 2021 - Renovering av bastu och relax 2020 - Installation av elstolpar för elbil i garaget. 2018 - 2021: Fönsterrenovering för föreningens samtliga lägenheter 2017 - Totalrenovering av den stora lokalen på Döbelnsgatan 52 samt ombyggnad av ventilationsanläggningarna. 2015/2016 - Totalrenovering av innergården vilket omfattande ett nytt tätskick för den nedre gårdsytan mot Tulegatan. Innergården i sin helhet rustades upp med nya växter, gräsmattor, lekplats och en gemensam pergola med grillplats. 2014 - Genomfördes stambyten i lägenheterna på Tulegatan 43. Ett nytt skalskydd samt säkerhetssystem vid entréportar installerades. 2013 - Stambyte i lägenheterna på Döbelnsgatan 52 och 56. Nya markkärl för sopor utanför fastigheterna samt byte av fasad och fönster på gatuplanen. 2012 - Genomfördes stambyte i lägenheterna på Tulegatan 41. 2011 - Byggdes tre takterrasser, vilket möjliggjort en av stadens bästa utsikter. 2010 - Genomfördes ommålningar i gemensamma utrymmen på varje plan, trapphus samt garage. 2009 - Byttes hissarna ut och entréerna renoverades. 2005 - Genomfördes en separation av fjärrvärmesystemet som tidigare delades med grannfastigheten. Samtidigt byttes våra fjärrvärmeväxlare som sänkte våra uppvärmningskostnader. Successivt har därefter våra lokaler fått nya ventilationssystem med återvinning av värme. 2004 - Genomfördes en omgjutning av alla föreningens balkonger och fasaden mot gården på Tulegatsidan renoverades.

För garageplatserna har föreningen ett internt kösystem som ger förtur framför externa hyresgäster, en kölista som hanteras av fastighetsskötaren. Garageplats kostar 1200 kr/mån. (För bur tillkommer 200kr/mån)

Jan Ocean Hsia

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Läs mer här.

Liknande annonser

Ankdammsgatan 30, 4 tr
Skytteholm, Solna  
Boyta
76 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
3 996 kr/mån
Nina Einhorns gata / Hagastaden
Hagastaden, Stockholm  
Boyta
52 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 869 kr/mån
Fridhemsgatan 37, VINDSVÅNING
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm  
Boyta
61 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 197 kr/mån
Ringvägen 14, 6 tr
Kungsängen Centrum, Upplands-Bro  
Boyta
72 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
4 992 kr/mån
Sandalettgatan 1
Älvsjö centrum, Stockholm  
Boyta
99 kvm
Antal rum
4 rok
Avgift
5 582 kr/mån
Olof palmes gata 12
Norrmalm/City, Stockholm  
Boyta
69 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
3 321 kr/mån
Tornérplatsen 10, Uteplats
Jakobsberg - Centrum, Järfälla  
Boyta
56 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
2 100 000 kr
Avgift
3 747 kr/mån
Upplandsgatan 34
Vasastan, Stockholm  
Boyta
67 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 848 kr/mån
Ringvägen - Skanstull
Skanstull - Södermalm, Stockholm  
Boyta
54 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 317 kr/mån
Dalagatan 74A
Vasastan, Stockholm  
Boyta
67 kvm (+ 10 kvm)
Antal rum
2 rok
Avgift
3 050 kr/mån
Nickelgränd - Råcksta
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm  
Boyta
54.5 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
4 322 kr/mån
Kammakargatan - Toppskick!
Norrmalm/City, Stockholm  
Boyta
71 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
4 830 kr/mån
Karlbergsvägen - St Eriksplan
Vasastan, Stockholm  
Boyta
124 kvm
Antal rum
4 rok
Avgift
3 117 kr/mån
Fältstensvägen 36
Jordbro - Haninge, Haninge  
Boyta
108 kvm
Antal rum
4 rok
Pris
2 995 000 kr
Avgift
7 350 kr/mån
Johan Tillanders väg
Bromma - Blackeberg, Stockholm  
Boyta
64.5 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
3 761 kr/mån
Luntmakargatan 36, 3tr
Vasastan, Stockholm  
Boyta
50 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
4 111 kr/mån
Lerbäcksgränd 26
Hagsätra, Stockholm  
Boyta
73 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
4 478 kr/mån
Sveavägen 134, 2tr
Vasastan, Stockholm  
Boyta
59.1 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
6 495 000 kr
Avgift
3 610 kr/mån
Oxens gata 244, 1 tr
Brandbergen - Haninge, Haninge  
Boyta
80 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
6 809 kr/mån
Creutzgatan 13
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm  
Boyta
70 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
5 995 000 kr
Avgift
4 344 kr/mån
Åkerbyvägen 84 - Högst upp!
Täby  
Boyta
54 kvm
Antal rum
2 rok
Pris
2 595 000 kr
Avgift
3 107 kr/mån
Torsplan 10 - Hagastaden
Hagastaden, Stockholm  
Boyta
88 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
6 200 kr/mån
Huvudstagatan 1B, 4tr
Solna Centrum, Solna  
Boyta
98 kvm
Antal rum
4 rok
Avgift
5 096 kr/mån
Meteorvägen 64, vån 3/4
Täby - Grindtorp, Täby  
Boyta
81 kvm
Antal rum
3 rok
Avgift
5 244 kr/mån
Kammakargatan - HÖGST UPP!
Norrmalm/City, Stockholm  
Boyta
48 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 727 kr/mån
Johan Skyttes Väg Högst upp / Älvsjö Centrum
Älvsjö centrum, Stockholm  
Boyta
52 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 437 kr/mån
Gambrinusgatan 5 - BR Lokal - Kungsholmen
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm  
Boyta
60 kvm (+ 4 kvm)
Antal rum
1 rok
Avgift
3 713 kr/mån
Fidravägen 35, Havsglimt!
Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka  
Boyta
85 kvm
Antal rum
4 rok
Avgift
5 339 kr/mån
Roslagsgatan - Sibirien
Vasastan, Stockholm  
Boyta
55.5 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 301 kr/mån
Kärrtorpsvägen, balkong & stor uteplats
Kärrtorp - Johanneshov, Stockholm  
Boyta
65 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 776 kr/mån
Grevgatan 4
Östermalm, Stockholm  
Boyta
60.1 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 534 kr/mån
Axbergsgränd 10, Högst upp!
Hagsätra, Stockholm  
Boyta
73 kvm
Antal rum
3 rok
Pris
1 900 000 kr
Avgift
5 461 kr/mån
Fredriksdalsgatan 1
Hammarby Sjöstad, Stockholm  
Boyta
56 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
3 856 kr/mån
Torsgatan - med utgång till härlig gård
Vasastan - Rödabergen, Stockholm  
Boyta
46 kvm
Antal rum
2 rok
Avgift
2 494 kr/mån