Såld

Redargatan 10

Snabbfakta

 • Accepterat pris!
  4 250 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  61 kvm
 • Avgift
  3 787 kr

Nyrenoverad pärla och definitivt något för den kräsne!

Nyrenoverad pärla och definitivt något för den kräsne!
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Välkommen till denna magiska lägenhet mitt i Sjöstan och endast ett stenkast från Södermalm. Lägenheten är definitivt en av Hammarbys Sjöstads bäst renoverade med bl.a. bänkskiva av marmor samt furugolv. Inte nog med att du här får äran att bo på en av Hammarby Sjöstads bästa adresser utan till lägenheten hör dessutom också en stor uteplats med så gott som ”egen” trädgård utanför. Lägenhetens läge, stora fönsterpartier i kombination med ljusa materialval ger en otroligt ljus känsla och är perfekt för den kräsna. Tack vare den öppna planlösningen får du en känsla av rymd mellan köket och det sociala vardagsrummet. Detta är definitivt din drömbostad!
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljehus

  2009

  Hiss: JA

 • 3 787 kr/mån

  Värme, vatten, tv och bredband.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf Sjöstadsesplanaden 1 Föreningen: Redargatan 2-10 Hammarby Allé 22-30 Äkta bostadsrättsförening: Ja. Uppvärmning: Fjärrvärme. Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga på Redargatan 4 (2st TM, 1st TT och 1st torkskåp) Cykel- och barnvagnsrum. Garage/Parkering: 70 garageplatser (1300kr/mån) Boendeparkering i området (1100kr/mån) Utförda renoveringar: 2018 - utförd stamspolning - installation av solpaneler 2016 - byte av portkodssystem - installation av 12 laddstolpar i garaget 2015 - stamspolning av spillvattenledningar och stickledningar i kök och badrum 2014 - installation av trygghetskameror Kommande renoveringar: Enligt underhållsplan. Juridisk person: Godkänns ej. Förråd: Källarförråd. Överlåtelseavgift: 1163kr - betalas i enlighet med föreningens stadgar. Pantsättningsavgift: 465kr. Delat ägande: Föreningen godkänner delat ägande. Övrigt: Uppfört av Einar Mattsson. Föreningen äger marken. Bredband via Ownit.

Intresseanmälan

Läs mer här.