Såld

Virkesvägen 19D

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart!
  3 995 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  55 kvm
 • Avgift
  3 046 kr

Högt upp i huset med balkong i bästa läge

Otrolig takhöjd
Takterrass i föreningen
Mässing
Utsikt mot kanalen
Din drömbostad
Goda kommunikationer
Bra ljusinsläpp
Källarförråd
Närhet till Södermalm
Ljusa materialval
All tänkbar service
Luma
Nackareservatet
Öppen planlösning
Kontakta mäklaren för visning!
Varmt välkommen till denna magiska lägenhet om 55 kvadratmeter högt upp i huset. Lägenheten disponeras som 2 rum och kök och till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten har ljusa materialval och bra ljusinsläpp vilket leder till att du får en mysig känsla här. Dessutom har lägenheten en stor balkong i bästa läge. Vad mer kan man önska sig?
Här har du närhet till goda kommunikationer. Såsom tvärbana och buss. Med detta optimala läge har du dessutom närhet till Gullmarsplan och Södermalm.
 • Flerfamiljehus

  2018

  Fjärrvärme

  Våning: 5

  Hiss: JA

  FTX

 • 3 046 kr/mån

  Inkl. värme och kallvatten och el för föreningens gemensamma utrymmen. Obligatoriska tillägg för bredband, TV och telefon på 205:-/mån samt 200:-/mån för varmvatten, 200kr för el och 405:-/mån kontraktstillägg.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon på 2 boende i lägenheten.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf The Village Sthlm i Stockholm Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns det 226 lägenheter (1rok-5rok), samtliga upplåtna med bostadsrätt på adresserna Virkesvägen 11-17, 11-15 A, 17 A-C, 19 A-D, Heliosgatan 10 A-B, 12 A-D, 14 A-B, 16-18 A-C, Heliosgången 2-4.. Det finns även 9 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken). Byggår 2018 Parkering I föreningen finns ett garage med 131 garageplatser varav ca 25 st elbilsplatser med laddningsmöjlighet, samt parkeringsplats för person med funktionsvariation. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 800 kr/månad. Det finns även 12 MC-platser som kan hyras till en kostnad om ca 600 kr/månad. De första garageplatserna släpptes i april 2019 och sedan släpps de etappvis i samband med varje trapphus tillträde. I dagsläget (2020-10-01) är ca 10 st garageplatser uthyrda externt (14 dagars uppsägningstid) där boende (medlem i Brf The Village) har företräde. Garageförvaltare är Parkona som ansvarar för kö och avtalsskrivning. För ytterligare information se www.parkona.se. I övrigt gäller boendeparkering i området, för mer info se www.stockholm.se Kabel-TV / Internet Föreningen är ansluten till ip-TV och fiberbredband via OwnIt/Stokab. Gemensamma utrymmen Tillhörande föreningen finns takterrasser i varje trapphus. Vid en av dem finns ett gemensamt pentry. På innergården finns det gemensamma uteplatser, planteringslådor, lekplats samt cykelställ. I föreningen finns också möjlighet att disponera över en egen odlingslott om så önskas. I föreningen finns cykelförvaring på gården och i varje trapphus finns cykel-, rullstols- och barnvagnsrum. Det kommer dessutom att finnas fler cykelrum inredda med cykelställ med åtkomst från garaget. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det finns inga gemensamma tvättstugor. Sopsug samt även miljörum finns att tillgå på Virkesvägen 17. Fastigheten är registrerad för certifiering enligt Svanen. Besök gärna föreningens hemsida https://www.brfthevillagesthlm1.se/ Kommunikation Föreningens hus ligger cirka 500 meter från Lumabryggan. Härifrån går två färjelinjer, en till Nybroviken och en till Barnängsbryggan på Södermalm. 200 meter från kvarteret ligger Lumatorget. Här går tvärbanan mellan Alvik/Sickla udde och Liljeholmen/Gullmarsplan samt även buss 74 till Mariatorget/Södersjukhuset och Sickla köpkvarter. Därtill även buss 71 som går till Slussen/Kungsträdgården/Nacka. Snart kommer även tunnelbanans blå linje att förlängas med en station under Hammarbykanalen. Renoveringar Inga utförda eller planerade renoveringar.

Intresseanmälan

Läs mer här.