Såld

Sjöfartsgatan 14

Snabbfakta

 • Antal rum
  2.5 ROK
 • Boarea
  59 kvm
 • Biarea
  12 kvm
 • Avgift
  3 198 kr

Mysig lägenhet med otrolig takhöjd. Kan det vara din drömbostad?

Exklusiva materialval
Hög mysighetsfaktor
3,9m takhöjd
Loft
Uteplats i västerläge
Social planlösning
Naturligt ljusinsläpp
Närhet till matbutiker
Gedigen förening
Barnvänligt område
Goda kommunikationer
Gångavstånd till Gullmarsplan
Sjöstadens bästa gata
Närhet till grönområden
Din drömbostad
Hammarbybacken
Närhet till skola och förskola
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! 
Vill du bo i Hammarby Sjöstads mysigaste lägenhet om 59+12 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 2,5 rum så har du kommit helt rätt. Lägenheten finner du på en av Hammarby Sjöstads bästa adresser och har inte bara 3,9 meter i takhöjd utan är också utrustad med genomgående exklusiva materialval. Denna lägenhet är ljus tack vare dess materialval samt stora fönsterpartier i 2 väderstreck. Till lägenheten hör även en stor uteplats, samt ett förråd. Denna lägenheten byggdes 2016 och är därför i absoluta toppskick.
Definitivt något för den kräsna!
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljehus

  2016

  Hiss: JA

 • 3 198 kr/mån

  Inkl värme, VA, kabelTV(basutbud) och bredband.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Beräknad enligt schablon p å2 boende i lägenheten.

 • Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar och kan vara området med mest miljötänk i hela Sverige. I området har du allt du kan tänkas behöva; caféer, restauranger, grym, god kommunikation, matbutiker och vårdcentral. Många talar om Hammarby Sjöstad som området du aldrig behöver lämna. I området finns också Ekbacken som har ett av Stockholms finaste ekskogsbestånd. I Ekbacken finns lekplats för barn i alla åldrar och härifrån tar du dig enkelt till strövområden som Nackareservatet, Hammarby- och Järlasjö. För den skidintresserade finns Hammarbybacken på gångavstånd och i denna backen hålls tävlingar så som Världscupen. Ett stenkast från Hammarby sjöstad finns även Sickla köpkvarter och Nacka forum för den shoppingsugna. Kommunikationer: Buss - 71, 74 och nattbuss 96. Tvärbana - från Sickla udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. Båt (M/S Lotten) - Trafikerar över Hammarby Sjö till Södermalm. Tunnelbana - Under uppbyggnad. Tunnelbaneuppgång till Gullmarsplan kommer finnas vid Mårtensdal och sedan kommer det finnas en linje från Södermalm vid Luma. Bil - Boendeparkering som delas med Södermalm.

 • Brf Linjefarten 2 Är en äkta bostadsrättsförening och ligger i HG7 huset. Antal lägenheter: 63 bostadsrätter Adresser i föreningen: ?Sjöfartsgatan 10-14 ?Hammarbyterrassen 10 Byggår: ?2016 Gemensamma utrymmen: Gym, biograf, gemensamhetslokal, torr- & ångbastu, hundspa, garage, innergård och miljörum. Utöver detta finns ett sparum med möjlighet att boka behandling emot kostnad. Marken: ?Föreningen äger marken. Garage/parkering: 125 garageplatser som kan hyras till en kostnad av 1900kr för en enkelplats och 2400kr per månad för en dubbelplats. I övrigt råder boendeparkering i området. Denna boendeparkering inkluderar såväl Södermalm som Hammarby Sjöstad. Övrigt: anslutna till Ownit för bredband och Canaldigital för IPTV Överlåtelse- /pantsättningsavgift: Överlåtelseavgift: 1150:-? Pantsättningsavgift: 453:-

Intresseanmälan

Läs mer här.