Snart till salu

Fogdevägen - Högt upp!

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    48 kvm
  • Avgift
    3 301 kr

Optimal tvåa med soldränkt balkong!

- Högst upp!
- Öppenplanlösning!
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck!
- Hiss i huset!
- Golfbana intill!
- Stabil och populär förening!
- Söderbysjön och Nackareservatet!
- Gott om förvaring!
- Goda kommunikationer!
- Stenkast från centrum!
Välkomna till den eftertraktade adressen Fogdevägen och denna charmiga tvåa om 48 kvm i ett fantastiskt gavelläge. Lägenheten genomsyras av ljus och rymd med en öppen planlösning som smälter samman köket med det inbjudande vardagsrummet. Här blir ni mötta av en härlig och hemtrevlig atmosfär med ljusa materialval och färgsättning, och den generösa mängden naturligt ljus skapar en varm och välkomnande känsla. Solen omfamnar lägenheten och bjuder på en behaglig cirkulation genom tre väderstreck.

Omgivningen är präglad av frodig grönska och belägen precis intill den natursköna pärlan Nackareservatet. Som granne till Hellasgården och Söderbysjön har ni vackra promenadstråk och badbryggor inom bekvämt räckhåll. På knappt fem minuters promenad når ni Bagarmossens centrum med dess mysiga fik, trevliga restauranger och välsorterade mataffärer. För er som vill utforska Stockholm erbjuder tunnelbanan smidiga tio minuters resa till Södermalm, och för de cykelälskande finns det fina cykelbanor in till stadens puls och liv. Välkommen till en harmonisk och njutbar boendemiljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter!

Bostadsrätt

48kvm

Bostadsrätt

2 rum

3 301 kr/månad

inkl. (Värme, Vatten, Kabel-TV ingår).

1303

0%

Flerfamiljshus

2008

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Fjärrvärme

4 / 5

Ja

3-glas isoler

Utförd 1/1/0001

121 kWh/kvm per år

E

Fogdevägen - Högt upp!

Stockholm

Enskede - Bagarmossen

Bagarmossen

3 301 kr/mån

inkl. (Värme, Vatten, Kabel-TV ingår).

3 600 kr/år

1 800 kr/år

5 400 kr

1

Schablon.

BRF Fogdevägen

Brf Fogdevägen är en äkta förening som består av 74 lägenheter där samtliga upplåts som bostadsrätter i fem stycken femvåningshus. Husen färdigställdes och tillträddes 2008 och är fördelade på 2-4 rum och kök. Föreningen är mycket välskött och populär bland medlemmarna. Föreningen innehar tomträtten till fastigheten Krigsrådet nr 4.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till cykelrum, barnvagnsrum samt gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. Tvättstuga finns i hus 41.

Parkering
Föreningen tillhandhåller 50 st parkeringsplatser som går att hyra vid Fogdevägen 37 och 49 för ca 250 kr/mån. De parkeringsplatser som finns vid entrén till husen kostar ca 350 kr/mån, separat kö. För mer info gällande kö, kontakta föreningen. I övrigt råder boendeparkering i området.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras efter särskild prövning.

Merinfo finns på föreningens hemsida:
https://fogdevagen.se/

Överlåtelseavgift
ca. 1308 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
ca. 560 kr, betalas av panthavaren.

Utförda renoveringar Målning av entréer Brytskydd har installerats i samtliga portar och på vindarna Avloppsstammarna har spolats i förebyggande syfte Telenor har uppgraderat fibernätet Åtgärdat brister i ventilationen Kommande renoveringar Föreningen har, och håller på att färdigställa grillplatser och pergolas på alla gårdar.

Intresseanmälan

Läs mer här.