Såld

Sjöbjörnsvägen 66C, 4tr

Snabbfakta

 • FAST PRIS
  3 695 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  47 kvm
 • Avgift
  3 740 kr

SJÖLÄGE MED FANTASTISK UTSIKT MOT MÄLAREN

MÖJLIG 2:A
BÅT & BADBRYGGA
GARAGE OCH PARKERING
HANDIKAPPANPASSAT
DANSBANA & PAVILJONG
MOTIONSLOKAL MED BASTU
FÖRENINGSLOKAL, ÖVERNATTNING
ÄPPELUND
FAST PRIS! Ring för att boka visning!

Möjlig tvåa med stort fönsterparti med underbar utsikt mot Riddarfjärden. Här bjuds på ett fint ljusflöde och vackra solnedgångar. Ett utmärkt boende för den kreative eller den som längtar att bo nära vatten och vill trivas bra i en förening som har mycket att erbjuda sina medlemmar.

Handikappanpassad fastighet med hiss visar upp till våning fyra där vi möts av en stor välkomnade entré. Här finns bra med förvaring i garderober, plats till ytterkläder. En stor inbyggd klädkammare, som idag är smart inredd med våningssäng. Praktiskt och ljust klinkersgolv samt tapet. I anslutning till hallen finns badrummet som är stambytt och helkaklat i vitt med ljust grått klinkersgolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin. Vidare in i lägenheten möts vi av detta häftiga fönsterparti, en generös takhöjd och med fönster längs hela väggen upp till tak. Ett fantastiskt ljusflöde och utsikt mot Riddarfjärden, Essingedjupet där man kan följa årstidernas skiftningar och njuta av vackra solnedgångar. Rummet har en härlig rymd och här finns både många möjligheter till möblering och även möjlighet att bygga ett sovrum för den som önskar. Den stora ytan bjuder in till att duka långbord för upp till 18 gäster. Praktiskt kök i vitt med gott om förvaring i många köksskåp och fina arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt samt micro.
En fantastisk bostad i en väl omhändertagen förening med massor att erbjuda. Brf Sjöfortet har ett underbart sjöläge intill Mälaren. Vid vattnet finns båt- och bad bryggor som tillhör föreningen. Badmöjligheterna är obegränsade, det är fantastiskt att kunna ta ett morgondopp innan man åker till jobbet, eller ta med sitt morgonfika till bryggan. Vid vattenbrynet finns en paviljong att med en tillhörande grill. Här kan man njuta av den fantastiska utsikt och dess båttrafik. Föreningen har även en väl omhändertagen trädgård med äppellund, festlokal, motionslokal och bastu. Här kan man trivas!
I området runtomkring finns vackra promenadvägar längs vattnet till Liljeholmen och vackra Vinterviken. Längs strandpromenaden kommer du till Ekensberg, där båten går in till City och Ekerö. Med en kort promenad kommer du till Gröndal med flera butiker, mysiga restauranger och rolig lekplats med plaskdamm. Här finns allt som du kan tänkas behöva.

Välkommen på visning!

Bostadsrätt

47kvm

Bostadsrätt

1 rum

3 695 000 kr - FAST PRIS

3 740 kr/månad

inkl. värme, vatten, kabel tv, bredband, gemensam el av läsning.

422

0%

Flerfamiljshus

1947

Bergvärme

4 / 6

Ja

3-glas

Sjöbjörnsvägen 66C, 4tr

Stockholm

Gröndal

STOCKHOLM

3 740 kr/mån

inkl. värme, vatten, kabel tv, bredband, gemensam el av läsning.

200 kr/år

200 kr

1

Brf Sjöfortet

föreningen bildades 1998 och består av 109 lägenheter. Föreningen äger marken, innergård med paviljong samt båtbrygga med 24 platser, bomplats 2800kr/år, bojplats 1600 kr/år. 39 st Garageplatser 850 kr/mån. 34 st Parkeringsplatser 420 kr/mån. 7 st MC platser 230 kr/mån. 21 st Boxliftar 500 kr/år.

Brf godkänner delat ägande. Ej juridisk person.

Övriga utrymmen: Gemensam tvättstuga. Föreningslokal med övernattningsmöjligheter. Motionslokal med bastu. Cykel förråd. Soprum och återvinningsrum.

Till lägenheten finns tillgång till ett förråd om ca 3-4 kvm.

Kabel TV via Comhem. Bredband via Ownit.

Fastigheterna är försäkrade via Stockholm Stads Brandförsäkringskontor. Bostadsrättstillägg ingår.

Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Beskattas som äkta. Ingen planerad ändring av månadsavgiften.

Läs om fastighetens renoveringar i Årsredovisningen.

Hemsida: www.sjofortet.se

Intresseanmälan

Läs mer här.